konu ona yönelikken sana çevirmiş ilişki boyutunda olmasa bile yani belki de ihtiyaçlarını gidermek için biriyle münasebeti olabilir bi açığını bulman lazım böyle sürekli aynı şeyi gündeme sokarsan olmaz
Suphen varsa muhtemelen bu suphe bosa degildir. Aldatmiyor olsa bile sen bu insana guvenmiyorsun ki hayatin boyunca boyle supheyle mi yasayacaksin? Ya senin guven sorunun var ya da karsindaki gercekten seni aldatiyor ve sen de supheleniyorsun. Her iki turlu de hic saglikli bir iliski degil bence bu yuzden hangi secenegin dogru olduguna karar verip harekete gecmelisin. Ya guven sorunun varsa onu asacaksin ya da karsindaki guvenilir biri degilse onu hayatindan cikaracaksin. Umarim cok mutlu olursun.💖
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok teşekkür ederim açıkçası benim güven sorunum var çünkü babam annemi nerdeyse her yıl aldattı teyzemde aldatıldı ve 2 yaşındaki kızıyla kaldı yani çevremde sürekli aldatılan kadınlar vardı bu yüzden güvenemiyorum bunu o da biliyo ona da anlattım
Aldatılmak tek kişiliktir , insan sadece kendisini aldatır , geçici zevkleri uğruna yarınından önemli parçaları söker... Gerçekler şüphesiz gün yüzüne çıkar.