Bir tartışma, bir duygu gürültüsü, bir kıskançlık krizi sonucu sevgilin sana o an ki adrenalin, tanrısal öfke, titreyen sinirleri ile birlikte tokat attı mı?
En son kimden tokat yediniz? Pamuk elleriniz tuşlara hükmetsin... Sen misin başka kıza bakan şlapp :d
İnsan sevdiğini yerden yere vurumuş, e ben de sevdiğim insanla uğraşmaya bayılırım. Sürekli laf sokarım, sataşırım böyle. Hani artık şakanın dozu kaçırdığımız bir zaman sevdiğim insan şaka amaçlı hafifçe tokat atmıştı, sonra kıyamayıp yanağımı okşamıştı. Ama ne yapayım. Çok seviyorum uğraşmayı 😂
Hiç yemediydim, hocam. Bırak tokat atmayı kalbini kırmazdı kimsenin. Zaten bir eli engelliydi. Çocukluğumuz da beraber büyüdük arkadaştık sonra başka ülkeye gitti. Çok yardım ederdim engelini hiç görmedim ve hissettirmedim arkadaşken. Zaten sevgili dönemimiz uzaklıkta oldu, yan yana gelmedik. Orada öğretmen oldu ve eminim çocuklara bile tokat atmaz.
Evet o hataya düştü ama pişman ettim 😌 Tabi hiç kıskançlık yüzünden böyle birşey yapmadı. Saçma sapan birşey yüzünden didişmeye başladık tabi ne o susar ne ben o bana vurdu sonra sen misin vuran önce bir tur dayak yedi sonra hızımı alamayıp kafasına tepsi fırlattım. Ha ama şakalaşıyoruz ayağuna baya dayak yiyorum gibi hissediyorum bazen 😅
Allah var şimdi yalan söyleyemem. Hiç elini kaldırmadı şimdiye kadar ama terlik, vazo, küllük fırlattığı çok oluyo kafamandksjsjsj
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yorumlarda herkes aşmış kesmiş. vallahi gerçekten seviyorsa böyle bi durum yaşasam çok abartmam olabilir he bende kıskanınca korkunç oluyorum çünkü o da , bende bu konuda birbirimizi biliyoruz. Bir kere bu kıskançlık meselesi oldu evet delirdi ama kendi elini kırdı ama tut ki tokat yeseydim? Büyük konuşamam benim bayan kafası çoğunluktan çok farklı..
Evet seri vuruşları oldu sağ sol sonra siniri geçti. Öpmeye başladı. Böyle durumlarda elini bile tutmam. Bir kere başıma geldi bir kızın elini tuttum şiddet uyguladığımı savundu. Keşke sadece kadınlar şiddet uygulasa inanın acıtmıyor.
O kimin iti ki bana Tokat atacak o cesareti veren kızlara da ayar oluyorum yani. İnsan bu devirde bırak sevgiliyi kocasından bile öyle şeyleri kaldıramıyor.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tokat değil 😉tekme yedim🙈yolda biri asılmıştı yüz vermesem asilmazmis 🤣