Sevgilimin annesiyle tanıştım bana eski sevgilisinin adıyla hitap etti sonra farketti sorun yok dedim sizce neden böyle oldu?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
o da senin gibi pek bir sık gider gelirmis sevgilisinin yanina annecim annecim diye :)
Kızın fotolarını falan da beğeniyor ve kız sevgilimle takipleşiyor
yanni kaynanan ogluna olum elif ne iyi kizdı bi barissaniz diyor :)
elifede kizim biz seni cok seviyorduk keske barissaniz diyor :)
sende hala cici kiz modunda kendini sevdirme cabasindasin
Ay ne sevdirme çabasında olacağım onun sülalesi benim gibi bi kız görmüş müdür acaba
hicccc kendini kandırma hemen tavrıni koymaliydin
neyse ilerde seni nikah sahidi yapar onlar
o an napabilirdim ki koca kadın
mesela gitmeyecektin :)
yani sevgilimin annesiyle tanistim nedir yani :) adam her tanidigi hatun ile annesini tanistiriyor :) ozel bir his olmakdan cikmis :) o yuzden iliskilerinizde mumkun mertebe vıcık vıcık olmayın
bence sevgilinle bu konuyu konuşup o kişinin sevgilinin evine kaç kere girip çıktığını sormalsıın. gelin olarak onu benimsemiş olabilir ki bu çok kırıcıdır... annesiyle değil de sevgilinle durumu tartış
yok artık bunca şeye sessiz kalman şaşırtıcı kusura bakma seni kırmak istemem ama kesinlikle bu çok büyük bir olay ve sana saygısızlık. kesinlikle takipleşemez sevgilin senle ciddiyse. önce onu aklından sevgilin çıkarsın ne kadar benimsemişlerse kızı gitsin onla evlensin o zaman kendini ezdirme. ne demek eski sevgilinin fotosunu beğenmek ya
sevgilim beğenmiyor annesi beğeniyor o sadece takip ediyor ben bunu sorun edersem kuruntu yapıyormuş gibi görünmek istemedim hani bunda ne var kafasında olabilir
Tamam son cümlemi çıkart annesinin beğendiğini anlamamışım. Ancak diğer görüşlerim hala aynı. Bu aranızdaki sevgiye göre değişik cevap verilecek bir soru aslında. Birbirinizi kullanıyor musunuz yoksa eğleniyor musunuz yoksa ciddi misiniz? Ciddiyseniz annesi seni benimsememiş ve akılları eski kızda. Aklının onda olması demek senle eğleniyorlar demek. Senle eğlenilmesi demek evlenmeyeceğiniz anlamına geldiği gibi sen onun için özel değilsin o kız özel demek. Tabii ki de seviyorsan kuruntu yapacaksın bundan doğal ne var? Kesinlikle bu bir sorun ciddi bir ilişkide. Hem de büyük bir sorun. Neden olduğunu şöyle anlatayım: evlisin, çocuğun var, kocan eve geldi aklında başka bir kadın onu istiyor, tüm gün ona bakıyor. Seninle öylesine onun yerini doldurmak için evlenmiş. Yaşın ilerledikçe bunu fark ediyorsun özel olmadığını. Hoş mu? böyle şeyler ciddi ilişkilerde olmaz bir kere sana ikisinin de saygısı yok. Belki daha yenisinizdir bilemicem. Yeniyseniz bekle, ilişkiniz biraz şekil alsın. Ama yıllardır çıkıyorsanız büyük haksızlık var sana karşı. Adam her kızı annesiyle tanıştırıyor. Olur mu öyle şey ya böyle şeylerin bi maneviyatı var
3 aydır birlikteyiz bu bahsettiğim kız ilk aşkı yıllarca sürmüş ilişkileri kız neredeyse tüm ailesiyle takipleşiyor sert çıkmak için uygun zaman mı bilemiyorum hayır bide kendisi tanıştırmak istedi
Canım, siz ciddi misiniz? Önce bunu ona sor. Onun cevabına göre sorun çıkart. Çünkü bu bariz bir sorun. :) Sen şu an 2. plandasın bunu gencecik yaşında nasıl kabullenebiliyorsun? Seni adam gibi sevecekse sevsin. Kendi ilişkilerini düşün aileni biriyle tanıştırdın mı mesela? Ha bir de bu çocuk ilk olacaksa senin açından daha da kötü. Çünkü o senin yeni yaşayacağın aile kurma bağlarını çoktan yaşamış her şeyi yaşamış. Üstüne bir de onu unutamamış sana ait değil sana bağlı değil sana kör kütük aşık değil. Bunlar önemli şeyler. O kişi senin için çok fazla alanda özel ve ilk olacaksa ailenle tanışma vs. kesinlikle sorun yarat hatta onu bırak. Ama olmayacaksa sen de yaşadıysan böyle şeyler normalce konuş ben istemiyorum böyle şeyler biz ciddiysek bana ait olmalısın bu durum beni kırıyor de. İllaki hak verecektir ama sen böyle 2. olmayı kabullenirsen yaşadığınız koşullar ne olursa olsun saçma bi yoldasın
Çok haklısın kör kütük olsa kaybetme korkusu olurdu ve ilişki başında takipten çıkardı diye düşünüyorum yok arkadaş olarak ayrıldık olayı falan çok saçma
Evet herkesin bir eski sevgilisi var yani. Bunca evlenen insan eski sevgilisiyle görüşüyor mu? Görüşmüyor bu bariz bir genişlik. Düşünsene kocan eski sevgilisiyle yemeğe falan çıkıyor trajikomik bir durum. Bunun haricinde arkadaş kalalım olayı ben aradığımı bulamazsam sana geri dönerim demek, sen arada harcanıyorsun. Onların hisleri bitmemiş. Ben bizzat yaşadım, seven erkek kimseye bakmaz hatta kendi kendine ona yanaşanları uzak eder çünkü sana aittir. Bu bildiğin karaktersizlik. O o kızı istemeseydi şu an ona bakmıyor olurdu. Bu kişi için özel olmadığın bir yola girme derim. Sen bilirsin dilersen zaman ver ama bence acilen eğlenilmeyecek biri olduğunu ona kanıtla ve ya sen ya da o olsun hayatında. İkiniz aynı anda var olamazsınız bunca o kişiyle yaşadığı anlardan sonra. Arkadaşlık anca boş hikaye
İşin en acı kısmı ise kendisi o kadar kısıtlayıcı bi insan ki normal erkek arkadaşlarımla bile görüşmemi istemez bunda hatayı kendimde de arıyorum ben bu kadar değersiz bi kız değilim tepkimi en başından koysaydım belki diken üstünde olacaktı ama şu an aman ne yaparsam yapayım sorun etmiyor kafasında olabilir
bunca şey yaşanırken ona sen eski sevgilini takip ediyorsun onunla hala arkadaşsın bu kişiler bana karşı hiçbir şey hissetmeyen sadece arkadaşım olan kişiler diyecektin. karşındaki kişi ilişki ne demek inan bana çok iyi biliyor sen biraz saf kalmışsın onun yanında. ne olur artık kendini ezdirme biraz dikbaşlı ol. bundan sonra koy o zaman çizgini. saygı çerçevesi başka bir şey gülmek eğlenmek başka bir şey. sen tamamen ona ait olacaksın arkadaşlarınla bile konuşamayacaksın ama o ailesinin bile tanıdığı eski sevgilisyle konuşacak takipleşecek. böyle bir şey gerçekten olamaz sen bilmediğin için onların arasındaki bağı göz ardı ediyor olabilirsin. ya sana hiç bakmadığı gibi baktıysa ya hiç kimseyi sevmediği kadar sevdiyse? ilişkileri yüzeysel değilmiş ki kopamamışlar nolur biraz düşün ya. sen onun her dediğini yapacak kölesi değilsin her şey eşit olacak. sen konuşmuyorsan eski sevgilinle o da konuşmayacak. sen takip etmiyorsan o da etmeyecek. senin erkek arkadaşın kalmadıysa onun da kız arkadaşı kalmayacak. böyle olmaz. madem öyle bundan sonra diken üstünde olsun. bi de sanki dalga geçer gibi o kızın adıyla sana seslenmiş annesi yani. kesinlikle o kızla aralarındaki bağ kopana kadar senle konuşmasın bu. sen bildiğin her şeyin ilişkiye hazır onun sana aşık olmasını bekleyeceksin, arkadaşlarınla az göreşeceksin ya da görüşmeyeceksin ama o eski aşık olduklarına bakacak. kendini ezdirdiğine değiyor mu ya
Konuştum bu konuyu biz arkadaşça ayrıldık takipten çıkmam söz konusu değil dedi ben de o zaman bizde ayrılalım ama arkadaşça değil dedim ağır saçmalıyorsun dedi görüldü attım daha da cevap vermedim
İnsanlık hali olabilir
O zaman bu insanlık halinden çıkıyor 😅
napmalıyım
Sevgilinle hala takipleşebilmesi bile saçmalık.
Dimi olay yapsam sence gereksiz kıskançlık olur mu
Bunun neresi gereksiz, üstüne üstlük onun annesi sana kızın ismiyle konuşmuş.
Halüsinasyon görmüş olabilir