Genel olarak numara silen ve instagramdan takipten çıkan birinin beklentisi karşı taraf benim peşime düşsündür ama ben sanki hiç sevmemis hiç umursamamis gibi peşine düşmedim numarasini bile silmedim sonra aradan 1 ay geçti sildim numarasini o da gereksiz ve rehber kalabalığı diye sizce bu tutumum karşı tarafa iyi bir kapak olmuş mudur? Sen umrumda değilsin mesajı verebildim mi sizce?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Umrunda bile olmamıştır ama sen kendini böyle avutabilirsin😃
Aynen o yüzden 1 aya yakın sosyal medya hesabını kapattı değil mi ☺ Hayır bunun nesi sana keyif verdi? Merak ettim sakin ol burada kadın erkek mücadelesi yok yani kendini hemen hemcinsinin savunmasını yapmak zorunda hissetme ☺ sakin ol. Tamam ya umursamasin ne yapayım abi öleyim mi memlekette erkek mi bitti Hayır ☺ 25 yaşındayım ki bence çoğu zaman 18 yaşında gibi davranıyorum kaldı ki kimse bu yaşlardaki sevgilisi ile evlenmez genelde daha ileri yaşlardakilerle 27 gibi. Diyelim ki evlenir tamam ben o çocukla evlenmedim e Allah bilir yazılan kader var yaşayacağız da sen cidden neden bu kadar keyif aldın ya. AYNEN ÇOCUK BENİ SİLDİ ATTI AYNEN 😂 mutlu oldun mu kişiliğin biraz olsun rahatladı mı. Sanki memlekette erkek kalmadı 😂
Pesine düşmeyince ona kapak olmasi sana nasıl keyif verdiyse gerçekler de bana keyif verdi, çok erkek var da aklinda hala ama komik değil mi simdi bu durum😃neyse moralini bozmayayim bakma sen bana
İyi de benim keyif almam güzel bir şey neticede ben ve o ayrıldık biz bir ilişki içindeydik ama sen bizim ilişkimizle ne alakasın ki 😂 Ahaha yasin doğru mu senin
Bu olay bir kadın erkek savaşı değil eğer bir savaş varsa ortada ki o da savaş değil ama BENİM VE ESKİ KONUŞTUĞUM ÇOCUK ARASINDA yani abi sen dış kapının dış mandalısın ama tabiki sevinebilirsin ☺
Bir de lütfen soruma kendi kafanızdaki sorulara değil benim soruma yanıt verin ya anlamıyorum bu sitede neden sorulan sorulari anlayamamak gibi bir durum var ben sordum sana yorumunu sormadım cevabı evet ya da Hayır bak çok basit 😂 aşağıda kızın biri de yazmış ya ben senin ne düşündüğünü yorum boyutu ile sormuyorum cevap çok basit yorum ekleme çok sevinmen ya da üzülmen bilmiyorum bana karşı bir his beslemen de tuhaf Ahaha 😂 keşke bende böyle olsam başkalarının olaylarını şahsileştirsem ahah 😂
Bir soru soruyorsun o soruyu sorduğun anda kamuya açık bir hal alır ve insanlar istedikleri gibi cevap verme hakkina sahip olurlar, sorduktan sonra oyle cevap vermeyin boyle yapmayin deme hakkın yok o yüzden cevabimi ister beğen ister beğenme cevabim bu, bu arada sen baya takıntılı birisin iki kelime ettik hemen anlaşıldı çocuk iyi kurtarmış kendini😃bak bununla da eğlendim mesela hoşuma gitti buna bir yorumun var mi
çocuk olan ben miyim biz 25 yaşında 2 kişi olarak bir ilişki yaşadık ve sen 32 yaşında bir abim olarak komik şekilde buna güldün :) güldürdüysem ne mutlu. üzülme ya :) hayatının kısmeti belki bir gün karşına çıkar sen de ben gibi yaralısın belli :D bana sataşmanı buna yoruyorum. biri sen de benim yaptığım gibi bir takım kapaksal hareketler yapmış yaranı deşmiş oldum kusura bakma :)
bu arada bugün beni linked hesabından stalklamıuş bildirim geldi muhtemelen oradan stalklama da bildirim gideceğini bilmiyor :) aynen sen haklısın benden iyiki kurtulmuş :) ama o da benden pek kurtulamamış gibi geliyor tıpkı benim de bugün onu özlediğimi fark ettiğim gibi :) ama asıl sorun şu sen bu 2 kişilik hikaynin neresindesin ki abi :D millete sevinip üzülme bence yoluna bak yani sanaldan birine de sevinip üzülmezsin ya :D bu saatten sonra yapacağın tüm yorumları aynen onaylıyorum neticede benden büyüksün tam 7 yaş büyüklere ne kadar küçük davransalar da saygısızlık yapmak yakışmaz ahaha :D
Burada ciddiye alınmak için 35 yaş üstü profil açan aşk hayatıyla ilgili ezik sorular sorup sonra size ne iki kişi arasinda diyen bir 50 satır paragraf yazip özünde ayni seyleri tekrarlayan biriyle niye tartisiyorum ben mk haklisin
Aynen öyle yapıyorum ben ergenken açtım bu hesabı senin ne işin var coluk çocuk içinde? Koskoca adamsın cidden gelip kardeşin yaşındaki insanlara saçma sapan yorumlar yapıyorsun mahalle karısı misin sen bir de küfür yazmış efendi ol ya kimse sana zorla mesaj yaz demedi gecenin bir saatinde yazdım bu soruyu ben sıkıldım diye sen çalışmıyor musun yaş grubunun uyuduğu saatte colukla çocukla uğraşıyorsun biraz kalıbının adamı ol. Yaş konusunda evet ciddiye alınmak için büyük yaş yapmıştım ama görüyorum ki hiç gerek yokmuş malum sen de baya yaşlısın ama ben senden daha mantıklıyım
Sana yaptığım yorum gayet mantıklı ve düzgündü, ezikliğinin acısını böyle çıkarmaya calisman gayet eğlenceli oluyor devam et😂
Daha demin yaşının büyük olmasından bahsettin ama görüyorum ki o yaş büyüklüğünün ağırlığını kaldıramıyorsun lütfen artık mahalle kadını çizginden çıkıp DELİKANLI BİR ADAM olur musun bak erkek demiyorum adam olur musun
Sapık mıdır nedir ya geçmişte bir kadından baya kazıklanmissin belli bunun sorumlusu ben değilim dikkatli olsaydin. Ayrıca EVDE KALMIŞ OLMANIN ya da BİRİ TARAFINDAN SEVILMEMIS OLMANIN SORUMLUSU DA BEN DEĞİLİM 1 gün oldu erkek arkadaşımla barışalı sen hala neyin peşindesin anlamıyorum ya uzatma mevzuyu LÜTFEN YAŞININ ADAMI OL ARTIK yaşını taşı KALIBININ ADAMI OL. Saçlarına ak düşmüş burasi gençlerin olduğu bir platform biz ergenlere göre senin ne işin var ya yaşıtların bu saatte uyuyor niye çünkü sabah çalışıyor insanlar senin gibi bu sitede geçirecek vakitleri yok
Hahahaah uzatma diyip paragraflarca yazi yazmak tam takıntılı ruh hastasi tiplerin yapacağı iş, baristik diyorsun ya o satirlarin altinda kırmızı led yanıyor yalan diye parliyor😂senin gibi bir ruh hastasiyla kim barışır ulan iyiki cevap vermişim bu soruya kac gündür iyi egleniyorum😂
Eğlenmekten ziyade kuyruk acın var gibi. Tamam ruh hastasıysam niye hala yazıyorsun sen sapık misin 😂 barışmadiniz diyor bir de ya aynen tamam barışmadık oldu mu mutlu oldun mu. Seni mutsuz etmişler ya sen kendin istiyorsun ki herkes mutsuz olsun. Bak sana bir tavsiye MAHALLE KADINI ÇİZGİNDEN ÇIK erkek naz yapmaz ABARTMADAN BİRAZ KADININ PEŞİNDEN GİDER. Böyle yaparsan ilişkide kadın rolü sen olmuş oluyorsun yapma sonra da millete sarıyorsun işte
Ahaha ulan ya sevgimiz herkese dert olmuş 😂 adam nasıl istiyorsa millet mutsuz olsun diye barışmadin diyor AYNEN BARIŞMADIK TAMAM MI MUTLU OLDUN MU KESİNLİKLE YALANDI ÇÜNKÜ SANALDA BİRİNE HESAP VERMEK ZORUNDAYIM 😂 TAMAM MI SALAR MİSİN ARTIK BENİ
Ahaha ay harika ya ya da salma beni 😂😂 cidden dün kızmıstım ama bugun keyif almaya başladım
Yine dayanamamış paragraflarca yazmış ruh hastasi😂okumadim ama hastasin😃
Aynen hastayım devam et Ahaha dur bir paragraf daha yazayım
Ahaha abi senin sosyal hayatın falan yok mu ya 😂 bana ruh hastası derken kendin evde kukuman kuşu gibi oturup oturup ruh hastası olmayasin
Bu arada yaz ya bir şeyler mahalle kadını çizgini sevmedim de değil şimdi 😂
Yalnız kapak üzerine kapak yapmam ve sonrasında yazacak bir şey bulamayinca OKUMADIM Kİ YAZDIKLARINI DEMEK 😂 hadi hadi okudun hepsini 😂 ne oldu kız en başta olayı baya sahiplenmistin şimdi niye böyle oldu bir anda salon kadını çizgisine geçmiş olamazsin sana uzak mertebeler onlar 😂😂
Hayatımda ilk kez 30 yaş üstü bir erkekle tartışma haline giriyorum konu da benim aşk meselem , yalanlarım ve ruh hastalığım bu bende baya merak uyandırdı dur bakalım daha ne kadar konuşacağız. Millete ruh hastası demeden önce Bence kendine ve yaşıtlarına bak benim abim 34 yaşında 27 yaşından beri adam sosyal bir tip mümkün değil böyle platformlarda yer alsın YANİ DEMEM O Kİ MİLLETE RUH HASTASI DERKEN KENDİN OLMAYASIN HANİ HEP ÖYLE OLUR YA EN AHLAKSIZ OLANLAR AHLAK BEKÇİLİGİ FALAN YAPAR
AAAA BAK BİR MALZEME DAHA HADİ BENİM İLİŞKİMDE SEVGİLİMLE NE KADAR İLERİ GİTTİĞİMIZI KONUŞALIM 😂😂😂😂 kendi asla ruh hastası olmayan kişi bunu ruh hastası bir kız talep ediyor
Amca gittin mi? Pardon abi
Birazdan şey diyeceksin 'bana aşık oldun ' Ahaha allah için de ya 😂😂
Beni burada ki kekolarla karistirdin galiba😃banane ne kadar ileri gittiğinden ayrica yorumumda hiçbir olumsuz sey yok coktan unutmuştur dedim ve senin psikolojik problemler triggerlandi, ciddi birsey sorucam, sen alisveris listesine kac tane a4 kagidi harciyorsun😂
Alışverişe gidince telefonda notlar kısmı var amca oraya not ediyorum ☺ Ahaha ama senin için 1000000 tane A4 kağıdı diyeyim de mutlu ol. Lütfen 2. cevabı kabul et ☺
Eeee polemik konusu bulmaya calismaya devam mı bakıyorum daha en başta ilişki koçuydun şimdi psikolog oldun ruh analizleri falan başka mesleklerin var mı ☺
Bende meslek cok evladim, polemik konusu aramiyorum senin kapasite yetmiyor benimle polemiğe girmeye paragraflar dolusu error veriyorsun😂
Gene kendinle çelişkiye düştün madem eror veriyorum madem senin gibi laf dalaşına giremiyorum o zaman neden hala muhattap oluyorsun ☺ tuhafsin.
Cidden şu ana kadar ister inan ister inanma bende bir laf yetiştirme peşindeydim ama nedense son yorumun beni üzdü ☺ inan kalpten diyorum umarım mutlu olursun umarım bir sevgi seni iyileştirir. Yanlış anlama ben sana hastasın vs demiyorum o senin işin bilmiyorum kalp kırma sana yakışır neticede o kadar abi dedik nedense son dakika bir saygı duyasım geldi aaaa bak gene paragraf paragraf yazdım
Böyle sinirden gözlerini kapatip aklina ne gelirse yaziyorsun ya o eğlenceli oluyordu😃Üzdüysem kusura bakma madem üzüldün burada kapatıyorum bu konuyu, hoscakal
Yok ben sana üzüldüm ☺ aynen bence de kapat artık
Okey
Hala bekliyordur
Teşekkür ederim ☺
Sorduğun soruya göre hala umrunda
Sevgili Beyza konu o çocuğun benim umrumda olup olmaması değil soru şu : bu tavrımla ona vazgeçilmez olmadığını gösterebildim mi? Bak çok düz mantık bir soru ve cok basit bir cevabı var evet veya Hayır bu kadar