Yok o kadar izlemedim ama çok hoşuma gidiyorlar bilmiyorum neden ya duygusal sahneleri çok güzel birbirlerine bakmaları sarilmalari olsun bir aşk var sanki ❤️ benimde içim kıpır kıpır oluyor bazen izledikçe ddksksjxjksksx
Abla duygusal dediğin ne adam şiir mi okusun ne yapsın beyne kan gitmiyor ki o sıra. Ha dersen ki öyle yangından mal kaçırır gibi olmasın o zaman azcik tecrübe sahibi birine denk gelecen o da şans artık. Bence bı daha düşün fevri karar verme sen :)
@sselinn____ normal bir durum filan değil sen hangi cinsiyetten yaratıldıysan o cinsin karşı cinsine ilgi duyarsın bu biyolojik bir gerçek böyle olmayanın bir problemi vardır yani henüz bilimsel manada kanıtanmamış bir problem ama henüz kanıtlanmamasıı bir problem olmadığı anlamına gelmez insanlığın normal yaratılışının dışında ve normalleşirse aile kavramının ölmeye başlayacağı bir problem
@Onlygirl_ cahilliğin yazından okunuyo zaten git de biraz makale araştırma oku bilimsel manada bu konu hakkında neler kanıtlanmış neler kanıtlanmamış dünya sağlık örgütü bunu hastalıktan çıkaralı yıllar oldu aynı şekilde dünyca ünlü çok bilgili bilim insanları psikologlar doktor psikiyatrlar bunun normal bi durum olduğunu bir hastalık olmadığını söylüyo ama haklısın onlar kim ki sen dururken en iyisini siz bilirsiniz oturduğınuz yerden nasıl oluyosa
@sselinn____ Dünya sağlık örgütünün bunu hastalıktan çıkardığını biliyorum canım merak etme. Şu an bir hastalık ya da problem statüsünde değil ama bilimde her şey sorgulanmaya açıktır yani kanıtlanmaması problem olmadığı anlamına gelmez
Bilim sorgulamaya açık şafını başka şekilde anlamışsın öyle sadece düşünerek bence şöyle bence böyle diyerek olmaz oturup araştırcaksın elindeki verilere göre ben bunu buldum böyle düşünüyorum diceksin adamlar anatomiyi hormonları vs vs araştırmış ve bunun hastalık olmadığını sadece sevgi olduğunu artı olarak dünyadaki tüm canlılarda olduğunu kanıtlamış makalelerde de tüm bilimsel verilerle açıklanışı var senin savunduğun tarafta bencelerden başka bişi yok kusura bakma ben bunun hastalık olduğunu düşünenleri de çok araştırdım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Jonna galiba kız bu ben izledim çok hoşuma gidiyor benimde
Hahahha ciddi misin? Skam espana yi bilen bi türk.
Valla video izlerken denk geldim de sen Türk degil misin ki?
Kendi haricimde demek istedim ya. Sasırdım kimse bilmiyor kolay kolay da. Tum bolümlerini izledin mi 2. Sezonun?
Yok o kadar izlemedim ama çok hoşuma gidiyorlar bilmiyorum neden ya duygusal sahneleri çok güzel birbirlerine bakmaları sarilmalari olsun bir aşk var sanki ❤️ benimde içim kıpır kıpır oluyor bazen izledikçe ddksksjxjksksx
Gerçekte de biseksüellermiş biliyo musun? Ikisi
Belli oluyor zaten birbirlerine bakışlarından
Izlerken bend eayni seyi düşündüm ama lanet ki sevgili falan degiller.
Ama soyle bi dizi cekiyorsunuz. Ikinizde biseksüelsiniz ama birbirinizden etkilenmiyorsunuz pes.
Bak bebeğim bide bu çift benim hoşuma gidiyor Juliana & Valentina
Onlari da biliyorum. Onların sahneleri de çok romantik. Bende bi dünya couople var sayıyim helsini istersen.
Gizliden ciksana
Neden ki
Duygusal yoğunluktan kastın nedir abla. Daha bı şehvetli mi oluyor diyorsun
Erkekler pek duygusal olmadığı icin yani. Hersey daha kaliteli yasanır gibime geliyo.
Abla duygusal dediğin ne adam şiir mi okusun ne yapsın beyne kan gitmiyor ki o sıra. Ha dersen ki öyle yangından mal kaçırır gibi olmasın o zaman azcik tecrübe sahibi birine denk gelecen o da şans artık. Bence bı daha düşün fevri karar verme sen :)
Ya hersey bahane icten gelen bisey bu aslında öyle hissediyorum ve öyle geliyo anlican. Elde olan bisey degik hissetmek yani
Abla işine karışmak gibi olmasın ama bence filmlerin etkisindendir o. Reelde sanmıyorum aynı hissi yaratacağını
Filmlerle alakasi yok. 6 yaşında anasıfından beridir boyleyim. Özenilerek olacak bisey degil.
Maşallah sen bayağı erken başlamışsın. Benim hepi topu on senelik tecrübem var. Bu durumda üstad sensin. Sen ne dersen o abla :)
Hahaha eksik olma. Afgsha
Yani. Kız kıza makas yapmak varken kim napsın heteroyu
Seks degil konumuz aşk.
Seks de aşka dahil değil mi?
Ya tabi ama ben aşksız sekse karşiyım ya. O yüzden de dedim sev aşk ol ondan sonra.
Aynen ben de karşıyım
Bende bunu bir ara düşündüm erkekler hanzo bizi anlamıyorlar ve sevmesini bilmiyorlar
arkadaşım cinsel manada aşk kadın ve erkek arasında olur dünyanın düzenini bozmaya ne kadar meraklısınız böyle
Eşcinsel olan insanlar napsın. Herkes halinden memnun ayrıca dünyanin düzeni böyle bi bozuluyo?
evet bozuluyor böyle şeyleri normalleştirmeyin
Normalleştiririz çünkü normal anladın mı dünyanın düzeninde eşcinsellik var zaten hayvanlarda vs çok görülen bi durum ( ki bizde birer insanız )
Onlygirl_ Ben burda bi postla anormal olan şeyi normalleştirmeye çalısıyorum öyle mi?
Anormal değil ki
@sselinn____ normal bir durum filan değil sen hangi cinsiyetten yaratıldıysan o cinsin karşı cinsine ilgi duyarsın bu biyolojik bir gerçek böyle olmayanın bir problemi vardır yani henüz bilimsel manada kanıtanmamış bir problem ama henüz kanıtlanmamasıı bir problem olmadığı anlamına gelmez insanlığın normal yaratılışının dışında ve normalleşirse aile kavramının ölmeye başlayacağı bir problem
Ya güpguzelim gönderimi salakça duyar kasmanla mahvettin kendi işine bak ya.
@Onlygirl_ cahilliğin yazından okunuyo zaten git de biraz makale araştırma oku bilimsel manada bu konu hakkında neler kanıtlanmış neler kanıtlanmamış dünya sağlık örgütü bunu hastalıktan çıkaralı yıllar oldu aynı şekilde dünyca ünlü çok bilgili bilim insanları psikologlar doktor psikiyatrlar bunun normal bi durum olduğunu bir hastalık olmadığını söylüyo ama haklısın onlar kim ki sen dururken en iyisini siz bilirsiniz oturduğınuz yerden nasıl oluyosa
@sselinn____ Dünya sağlık örgütünün bunu hastalıktan çıkardığını biliyorum canım merak etme. Şu an bir hastalık ya da problem statüsünde değil ama bilimde her şey sorgulanmaya açıktır yani kanıtlanmaması problem olmadığı anlamına gelmez
Bilim sorgulamaya açık şafını başka şekilde anlamışsın öyle sadece düşünerek bence şöyle bence böyle diyerek olmaz oturup araştırcaksın elindeki verilere göre ben bunu buldum böyle düşünüyorum diceksin adamlar anatomiyi hormonları vs vs araştırmış ve bunun hastalık olmadığını sadece sevgi olduğunu artı olarak dünyadaki tüm canlılarda olduğunu kanıtlamış makalelerde de tüm bilimsel verilerle açıklanışı var senin savunduğun tarafta bencelerden başka bişi yok kusura bakma ben bunun hastalık olduğunu düşünenleri de çok araştırdım
@sselinn____ Ya canım bırak ya. Ne güzel nefesimi yorusun. Konuşun konuşsun dursun. Homofobik.
Doğru diyosun asıl kendi hasta homofobik başkalarına bok atıyo kendinin tedavi olması lazım
@sselinn____ sen escinsel falan mısin? Baya savundun da.
Hayır değilim ama bu ülkede toplumdan biraz farlı olan insanların bu kadar eziyet görmesini hazmedemiyorum biraz empati yapan anlar aslında
@sselinn____ Hımmm çok saol ya. Bende diziyi izledin mi diye sorucaktim evet deseydin Fgabab. Konuşucak insan ariyorum.
He yok izlemedim belki izlerim ama skmsmsmmd
@sselinn____ hahhaha çok iyi birisin. Saol desteğin icin.
Ne demekk 😊
Seni cezbedebilir ama iğrenç bir sapkinlik olduğunu değiştirmez
Aşk sapkınlık değiliee
Nesi sapkınlık
Arkadaşım burda kimsenin kimseye zorla yaptiğı bisey yok. Herkes içinden geleni yaşıyo. Tecavüzculer icin soyle bunları.
Di mi
Yanlız değilim o zmn?
Değilsin beybi
Giftekilerin kim olduğunu biliyo musun?
İzlemedim kim
Skam espana: Cris ve Joana. Direkt yaz youtube a tr altyazıli nölunler cikiyor.
Fav çiftim rue jules
Benim de bunlar ya. Izledin mi Skam espana yi?
İzlemedim bi ara almanına baslamıstım sıktı
Cris le Joana icin izledin bende. Youtube da var izleyebilirsin. Tr altyazili hem de
Tamamdır asko bakarım
Bu kizlarin olayi başka yani izlerken anliyosun zaten ikiside gerçekte biseksüelmis.
Enses de normal o zaman eğer ikisinnin rızası varsa sapıksınız daha da ne kadar haddinizi aşacaksınız onu merak ediyorum
Ağzınızin su aka aka lezbiyen p*rnoları izler burada ahlak bekçiliği yaparsıniz bilmiyoruz sanki.
Boş konuşma uçkuruna düşkün değilim ben sizin gibi
Hee hee kesinlikle öyledir.
ben hayatımda kimseyi taciz falan etmedim nereden ahlak bekçisi oluyormuşum
Valla beni de cezbediyor 😍
Sacmaliyorsun
Bise daniscam
?
Ama xper dusuk
Ayıpsa sorman burdan
Ya merak ettklerm var
Allah seni isminden belliymiş zaten. Istemiyorum sorma lütfen bisey.
Peki
Az film izle