Ya ben anlayamıyorum kızlar nasıl böyle kusursuz, bebek yüzlü erkeklere aşık oluyor. Abi bunlar üzer insanı ya. Erkek dediğin hafif kusurlu olur bunlar ne böyle benden güzel bu hiç hazetmiyorum yolda görsem bakmam bile çünkü ulaşılmaz şımarık tipler bunlar.
Kızlar nasıl bebek yüzlü erkeklere aşık olabiliyorsunuz?
Bence sende özgüven eksikliği var normal bakmaları ilk görüşte boy tip etkiliyebikir ama erkek gibi bakmazlar öyle bende sevgilim varken başka kıza bakarım cirkine de bakarım böyle oluyor
@enesaktas2357 olum ne boş yaptın lan ben diyorum ki Türk erkekler daha yakışıklı git YouTubeden Avrupalı kızlar Türk erkekler daha yakışıklı Burak özçivit gibi bayılıyorlar
Hayır tüm kızları mi skcen bakıyor olabilirler bak vallahi bana bile o kadar çok bakıyorlar ki ama anlık olur bu tipten etkilenir hareketten etkilenir kızlar bakarlar normal sen kendini nie habire övuyorsun anlamış değilim
Sıkıldığın için mi olum yakiskli değil misin ya neden sıkılıyorsun bu hayattan ise yaramıyor mu tipin gerçi bence normal türk erkeği tipi bir artısı yok da neyse
Sen öyle san. d işine gelince tabi kızlar sakallı sever kızlar kıllı sever kızlar baby face sever kızlar kendilerini kandırıyor bir keresinde anket yaptım burda %60 geçti baby face seçtiler hep ki ben baby face sevmiyorum diyenlere inanmıyorum yanlarına gelse hemen etkileniyorlar dibi düşüyor kızların
Tm knk herkesin zevki farklıdır bu arada baby face de sever sevmezdi baby facelere çirkin demek komik ama hadi onu geçtim insanların kendi zevki bir arkadaşıma sormuştum kızlar görünüşten tahrik olur mu diye dedi ki en fazla salaksiz kılsız olur ise anca öyle yoksa imkansız dedi ses tonu etkiler dedi ama sorsam sakallı der kız djudjd yalancılar çünkü haklısın baby face seviyorlar
Tm kendinin yakiskli olamadığını bilen o yüzden özgüveninde sıkıntı olan ama kendini kandırmak için KS gibi fake hesapların olduğu bir yerde kendini avutmaya çalışan arkadaş engel atıyorum zaten merak etme
Sen olmazsın başkası olur. Senin her hoşuna gitmeyen bizim de mi hoşumuza gitmeyecek. Hoşlanmıyorsan hoşlanmiyorsun buna da aşık olunmaz ki diye milleti yermene gerek yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bebeksi yüz yakışıklı değil Bildiğin top onlar Sakallı ağırbaşlı bir erkek olmalı karizmatik yakışıklı gibi mesela
Kızlar bayılıyor böylelerine
Abi yapma bizi bile etkiler bunlar djudjd sakal herkesde var ama bunlar gibisi nerde var çok nadir
Maalesef görüyorum sempatik seviyorlar sanırım
@enesaktas2357 benim sakalsız halim de var ama çoğu erkeklere bin basarım ama sakalsız halimi beğenmiyorum
Malesef ne knk tüm kızları skme gibi derdin mi var malesef diyorsun sakalını kes bakalım nasıl olucaksin?
Ama baby faceler sakallı da yakiskli onu ne etcez
@enesaktas2357 sakalsız halim herkes beğeniyor ama ben kendimi sakalsız beğenmiyorum
@enesaktas2357 sakalsız erkekler yakışıklı değil ki
Sen baby face değilsin ama
@enesaktas2357 sakalsız halim baby face diyorum sakallı değilim tabi
Knk sen kızmisin neye göre yakiskli değil diyorsun sakalsız ama baby face olanlar böyleleri yoldan geçince kızlar gözlerini alamıyor
@enesaktas2357 yok tam tersi bana öküz gibi bakanları görüyorum Az bile değil ha sevgilisi varken çok güzel kızlar bana bakanları gördüm Egolu değilim
Knk doğu tipi var sende bu kadar baby face olamassn saçının şekli de bu resimdeki çocuğun saçı gibi kusursuz değil
@enesaktas2357 izmirliyim önemli olan Türk erkek olması Avrupalı tipler yakışıklı değil kozlara sorsan Türk erkek tipi severler
Bence sende özgüven eksikliği var normal bakmaları ilk görüşte boy tip etkiliyebikir ama erkek gibi bakmazlar öyle bende sevgilim varken başka kıza bakarım cirkine de bakarım böyle oluyor
Yav yakışıklılık sana göre mi belirleniyor Avrupadakilerin çoğu Türklerden yakışıklı
@enesaktas2357 dostum ne kıskanç adamsın daha yakışıklısı var diye bana bakıyorlar Kusura bakma Burak özçivite Türkiye’nin en yakışıklısı görüyorlar
@enesaktas2357 😂😂😂😂 komiksin
Ben sana tipsissin demedim ki tam tersi iyisin dedim sende narsistlik de var galiba :?
Kendine mi tapiyon olum TM yakışıklısın yani bana göre değil ama kızlara göre öyle evet de ben sadece bir şey mi dedim ki bana direk saldırdın
@enesaktas2357 olum ne boş yaptın lan ben diyorum ki Türk erkekler daha yakışıklı git YouTubeden Avrupalı kızlar Türk erkekler daha yakışıklı Burak özçivit gibi bayılıyorlar
Hayır tüm kızları mi skcen bakıyor olabilirler bak vallahi bana bile o kadar çok bakıyorlar ki ama anlık olur bu tipten etkilenir hareketten etkilenir kızlar bakarlar normal sen kendini nie habire övuyorsun anlamış değilim
Vallahi oralards esmer erkek yok diye öyleler Burak Özçivite maymun diyen bir sürü kız var kuran çarpsın
@enesaktas2357 sana nesini bakıyorlar ak çirkinsin işte kaşlara bak ak
Bende anlamış değilim sen kafayı tiple bozmussun hareketlerinden etkilenip de bakabilirler
Kaşlarımı alamadığım için öyle bu arada normalde aliyom jdudj
Bende anlamıyorum arkadaş geçen dedi ben varken sana nie bakıyorlar a w dedi oda baby face arkadaşım ona rağmen bana bakıyorlarmis tuhaf
Bu arada sen kendini begenseyein bence habire bu platforma foto atmazdin
@enesaktas2357 ne alaka ak
Kaç kez resim atma diye fake hesaptan sana iyisin dedim ak
@enesaktas2357 sıkıldığım için atıyorum anla ak
Yüz seklin estetik değil orantısız anlın çok büyük yüzün çok da iyi değil
Sıkıldığın için mi olum yakiskli değil misin ya neden sıkılıyorsun bu hayattan ise yaramıyor mu tipin gerçi bence normal türk erkeği tipi bir artısı yok da neyse
@enesaktas2357 sana göre öyle kızlara göre öyle değil
Sen öyle san. d işine gelince tabi kızlar sakallı sever kızlar kıllı sever kızlar baby face sever kızlar kendilerini kandırıyor bir keresinde anket yaptım burda %60 geçti baby face seçtiler hep ki ben baby face sevmiyorum diyenlere inanmıyorum yanlarına gelse hemen etkileniyorlar dibi düşüyor kızların
@enesaktas2357 inanmaya devam et aslında yalan onlar
Tm knk herkesin zevki farklıdır bu arada baby face de sever sevmezdi baby facelere çirkin demek komik ama hadi onu geçtim insanların kendi zevki bir arkadaşıma sormuştum kızlar görünüşten tahrik olur mu diye dedi ki en fazla salaksiz kılsız olur ise anca öyle yoksa imkansız dedi ses tonu etkiler dedi ama sorsam sakallı der kız djudjd yalancılar çünkü haklısın baby face seviyorlar
@enesaktas2357 seninle muhatap olmucam Neyse
Tm kendinin yakiskli olamadığını bilen o yüzden özgüveninde sıkıntı olan ama kendini kandırmak için KS gibi fake hesapların olduğu bir yerde kendini avutmaya çalışan arkadaş engel atıyorum zaten merak etme
@enesaktas2357 zaten çevremde yakışıklı buluyorlar sorun yok
Kendini avut ancak
Karizmatik yakışıklı dediğin kişiden kişiye değişir koçum benim. Herkes senin gibi bıyıklı mıyıklı bolywood oyuncularına benzemek zorunda değil. 😂
@SeyitAlikerem Burak özçivit kara sevdada gibi tipleri olmalı
Bebek yüzlü erkekler daha çekici geldiği için, tamam karakter konusunda bireysel bazda haklı olabilirsin ama genelleme yapmak doğru değil 🙄
Erkek bebek yüzlü olmamalı bence güçlü kuvvetli durmalı
Bizim de kendi çekiciliğimiz yüzümüzde saklı, sima olarak dediğin belki doğru olabilir ama fiziken 1.90'lik bir adam olarak somutluga imzayı atarız.
Neyse
İnsan aşık olacağı kişiyi seçemez. Gün gelir hiç tipim değil dediğin birine tutulursun. O yüzden hiç büyük konuşmayın.
Öyle ama bunlara da aşık olunmaz ki ciddi olamazsın bu tiplerle
Sen olmazsın başkası olur. Senin her hoşuna gitmeyen bizim de mi hoşumuza gitmeyecek. Hoşlanmıyorsan hoşlanmiyorsun buna da aşık olunmaz ki diye milleti yermene gerek yok.
Sana bakmaz onlar zaten ağlama burada
Benim de hayatımdaki tek amaç bir erkeğin bana bakmasıydı zaten bak çok üzüldüm şimdi sen öyle söyleyince :(
Az ötede üzül
Sanane awk
awk ne ergen yaşın tutuyor mu senin
İlkokul çocuğu gibi laf atan ben miydim? :') Hem akıl yaşta değil baştadır tabii sen de var mıdır bilmiyorum.
gündelik ilişkiler için çok iyiler ama ciddi bir şeyler yaşanır mı? zor
aynen ya bence de
Kanka şimdi hiç prim kasmaya gerek yok bu çocuklar gelsin bizi bile düşürür yeme bizi.
Ya öyle ama ben bunlara aşık olamam olmaz yani şuna bak yolda yürünmez bunlarla
Bizde de öyle sorun var çok güzel bir kadınla sevgili olmaya korkuyoruz bazen, kıskançlık tutar vs. diye.
ciddi birşey yaşanmaz bir de bunlarla iki gün sonra bırakır en güzel kızı bile. şımarıklar
Evet
Bebek yüzlü de olmasın az hatlar olsun bunlar küçük yaşları
Bebek yüzlü sevmem ben, seversem kıvanç Tatlıtuğ gibi olmalı, Koray Avcı gibi olmalı.
Bence gayet yakışıklılar herkes düşüyordu bunlara eminim ama söylemiyor kimse dkndjd
ben çirkin erkek seviyorum. çirkin ama tarz sahibi.
Değişik misin jdudj
küçüklük lerinde cindy candy bebeklere hasta oldukları için sbddnd
Önemli olan tip değil ki sıkılırsin bir süre sonra tipe bakar isen
İşte insanlar sadece tipe bakıyor
Sakali nerde lan bunun
Ajnajxjshnddj
Dogru erkek dedigin benim gibi olur 😀
Ne olacak bu erkeklerimizin egosu 😫
Ego degil gercekler 😂
Aşağıdaki bebek yüzlü değil bence.
bebek yüzlü bence
Ulaşılmaz gördüğün için gözünde büyütüyorsun
Erkek dediğin sakallı olur kardesim :d
Benim gibi olucak demi kusurlu. sakallı bir şey :D
Herkes sevdiğiyle beraber olsun salla
öyle deme la onlarda insan:/
hee çok üzüldüler ben böyle dedim diye 😂
bir kadın partnerinde beni koruyabilir mi diye bakar bence. ne kadar hoslansa da evlenmeye gelse cogu kadin tercih etmez.
sakalı olmayana erkek demem
errrkek gibi errrkekler sakal bırakır
Bana dusmuyolar bende kusursuzum a...
hadi be
Yemin ederim bak kendimi allah diye tanimliyorum bazi cevrelerde ki oyle
karakterinden dolayı düşmüyorlar bence
Hyrbe o konuda okadar erdemli ve bilge briyimki tipki tpim gbi kisiligimde dayanilmaz seviyede
Çok mükmmel olduğun için gerçek olduğuna inanamıyolar kızlar bence o yüzden yalnızsın
Vugtgjvfy
Kendini Allah diye mi tanımlıyorsun olum ozmn nie sevsinler seni Allah'ı kim sever ak
Hxjxjcjjc
Tatlı oluyorlar bence
Ben böyle seviyorum
Haklisin
bana gel sen dşldsm