ciddi bir sey olmayacak aramizda dedim. iliski yok. duygu yok. romantiklik yok. bugun resmen ilan ı ask etti. napicam bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Offff Allah kurtarsın birader, çok zor bi durum. Aslında malesef sexin bağlayıcı bi özelliği var bunu göz ardı etmek lazım. Ten uyumu olunca da kaçınılmaz. Allah kurtarsın sjsjsjk
NFOSNDOSKODWKD
ya valla napicam bilmiyorum
ilişki istemiyorum ama onun baska bi kizla takilmasini da istemiyorum ama onu da istemiyorum of
Zaten fb varsa başka kıza gerek yok. Belirli aralıklarda sadece bi kaç saat beraber takılacaksın, onun dışında sokakta görsem de tanımam. Sohbet muhabbet sadece performans değerlendirmesi üzerine olsa yeter. Bitti gitti.
işteee beb de bunu istiyorum aslinda. ama karsimdaki bana neler yapiyor. mecnun leylaya bunlari yapmaz. hani bi de en yakin arkadasim asik oldugunu dusunmedim daha once. iste ariyor bi anda hazirlan yemege gidiyoruz. hastayim diyorum geliyo yemek yapiyo. ciftlerin gittigi yerlere gitmeye calisiyo. hani arkadasiz diye brn dusunmemistim ama en sonunda söyledi yani
Ne yemeği yaa 🤦♂️ Haftada 2 gün 3 er saat. O kadar başka hiç bir şekilde muhatap olunmamalı 😂
ama en yakin arkadaşimdiiiiii.
Seninki Friend f*ck olmuş. O olmaz baştan sen yanlış yapmışın. Bunu kimse bilmeyecek. En yakın dostun bile. Sanki araba lastiği hava kaçırıyor gidip hava basıp çıkıcan o kadar yaaa ne arkadaşı 🤦♂️
ya biz cokkkk yakin arkadaştik sonra , ikimiz de bok gibi iliskilerden cikmiştik. öyle olunca da dedik iste artik takilmaca , sonrs bi an gelişti. gelise gelişe. seks , arkadaş bir sey olduk sacma sapan
Boka sarmış sizinki 😕 Geçmiş olsun sonu kötü biter kavgalar görüşmemeler. Kendine başka fb bul kurtul. Yoksa sıkıntı aga
valla öyle de ten uyumu harbi
bi de arkadaş olunca rahat rahat oluyo. hani oram buram ay şöyle ay böyle sıkıntısı olmuyo
Sjsjjs ahahha lan kahkaha attım 😂 Harbiden yaa o da ayrı bi sıkıntı. Şimdi işin yoksa git başkasını bul. Hadi buldun 3 dk mı sürecek huyunu suyunu bilmez offf çok uzun iş 😂
istemiyorum diyip, bitireceksin, neyi karışık? bu işin birinci kuralını çiğnemiş olmuyor mu
ya tabi ki öyle. ama bilmiyorum kafam karışık sadece. ilişki istemiyorum ama o hayatimdan çıksın istemiyorum. romantik bir sey istemiyorum.
o zaman şöyle bir şey yapabilirsin, bu şekilde devam edemem diyip bitir. ara ara özledim diyerek görüşmek için ararsın. olmaz mı? hayır diyecek hali yoktur muhtemelen
ona geçtim zaten şu an
en sonunda ben sana yazmadan duramiyorum. normalde hic boyle olmazdi falan diyip aşik olduğunu söyledi. ben de anlamamazliktan geldim. hicbir sey olmamiş gibi davrandim
:) aklın yolu bir işte. yalnız diğer yorumlarında gördüm de senin derdin sen birini bulana kadar o yanında olsun gibi geldi bana. kimseyi sevmesin, kimseyle görüşmesin, seni de sevmesin ee ne yapsın bu adam. haksızlık ediyosun gibi
offf fondjdke hakli gibisin. ama ben birini bulmakta istemiyorum ben ilişki istemiyorum direkt
ciddi iliski insani degilim takılan bi tipim
zaten ezcacilik okuyorum. bunlara vaktim olmuyo prk
bi de cok romantik siir okumaya falan calisiyo offfff
onu fark ettim :D en azından senin gibi davranabilecek birini bulana kadar diyelim mi o zaman :D
diyelim bari of valla ben biraz ulasilmaz istiyorum. bu fazla iyi
sen aslında sevgili istemiyorsundur da bu tip birini asla istemiyorsun, bence durum bu :D
aşka inanmıyorum ben ondan
inanmayanlarla devam o zaman
nerdesin sen :)))
ist
olmadı :( artık İzmir 'e yolun düşerse bi mesaj atarsın :D
ist Ankara geziyorum ben okul ankarada 🤷
yaa senin mesaj atasın geldikten sonra bi' formül bulunur :D benim de ailem ist. da. uzaklık avantaj bile olabilir :)
işin bittiyse ayrıl, ama güzel zamanlar gecirmek istiyosan devam et
ya zaten en yakin arkadaşim. ama ben ilişki istemiyorum. ama hayatimdan cikmasini istemiyorum. fakat onun baska insanlarla takilmasini da istemiyorum. baska birine asik olmasini falaj
o zaman böyle kalmaya devam et, durumu anlat ona
ama bu şekilde devam ettigimizde ise bana karışmaya calisiyor.
karısıyor derken? anlayamadım
yani hem karışıyor hem de romantik romantik şeyler yapıyor. playlist yapıyor. yemeğe götürüyor bi anda pat diye arayip rezervasyon yaptirdim hadi hazirlan diyor. surprizler yapıyor
günün her saati bana yaziyor
sende biraz karısmasına izin ver, öyle güvenip içine sinen birinin tekrar karsına cıkmasıda biraz zor
ya tabi ki ama bu kadar romantizm beni boğuyor sanırım. cok iyi fazla iyi yani
fazla iyilik gör cıkarmaz kanki😉 o kadar kusur herkesde var😂
ya tabi ki ama eczacilik okuyorum pek vaktim yok. ya ben karsimdakine ulasmaya calisinca daha cok zevk aliyorum arada bana soguk davranmalari lazim NFOEMDKKD
hhehhee sana katılıyorum zor olan daha zevkli😂 sende biraz köpekle onu sonra tekrar elde et, bakalım basarabilicekmisin😎
kac kere oldu. aslinda en yakin ark oldugumuz için ya bizimkisi çok değişik biz cok yakin arkadaştık. sonra bi anda bişiler oldu. ben dedim ki işte. hayatimiza birilerini alana kadar takilabiliriz tarzında. zaten bok gibi ilişkilerden cikmistik. oyle yani. sonuc buraya vardi
benimde öyle 2 tane arkadasım var ama sürekli görüşmüyoruz haftada bir ayda 2-3 kez filan, süreklilik iki tarafıda sıkıyor😂
sonu iki tarafıda mutlu ediyosa iyiki böyle yerlere varmıs😉
ay bilmiyorum bi 3 5 gun konusmiyicam sanirim. ben de hislerimi kontrol etmeliyim. ne istediğimi bilmiyorum daha
zaman sana iyi gelicektir eminim, sonra araya bayram filan giricek iyice düşünüp karar verebilirsin
bayram icin tatil ayarlamiş dersem gulmeyin NFKSNFJİSNFKSNDİWNDKE
heryer full nasıl ayarlamıs😂😂 o zaman sana simdiden iyi eglenceler dilerim😎
ay öyle değil yazliklari var da oraya gidicekmişiz.
kim. bilir evlenme teklifi falan eder bi de 21 yasimda allahim yardim et
bence o kadar ileri gitmez yaa😂😂
düşününcede cocuk mumla aranıcak kısmetlerden biri tekrar öyle birini bulma sansın fazla yok ise direk hayır da denmez yani😂😂
ya valla haklisin ama okudugum bölüm cok zor ayrica yasim erken belki gunun birinde karsima biri cikicak ve vaoooov diyip bi anda aska inanicam
sende haklısın, kendi emeklerinle ayakta durmak cok güzel bi duygu, ynede tatile git eglenmene bak okullar acılınca bu zamanı ararsın demedi deme😂😂
ay valla bi de vizeler offffff of
Koy tekmeyi başka erkek bul.
hayatimdan cikmasini istemiyorum ama
Hem ayranım dökülmesin hem götüm faklanmasın
Reddet.
hicbir sey olmamis gibi davraniyorum. ama en yakin arkadasim ayni zamanda onu kaybetmek de istemiyorum
gel bana
Fenerbahçe mi?
Fb derken