Benimkinin parazit aşılarını yaptırmaya gittim. En son aşısına başka biri getirmiş, eşiniz sanırım dedi bende yok ablam o dedim. Dış parazite para almadı, kediye sürekli annecim sakin ol diye seslendi, arada bir laf olsun diye de uğrayabilirsin çayımı içersin dedi. Sizce benden hoşlanıyor mu yoksa boşa mı kuruntu yapıyorum. Hoşlandığına kanaat getirirsem başka bir veterinere götüreceğim. Evladımın sağlığını kirli aşk oyunlarına alet edemem.
Kediye sürekli annecim demesi normalde "arada bir laf olsun diye de uğrayabilirsin çayımı içersin" demiyordur bence her müşteriye. Hoşlanıyor olabilir gibi
Hayır sanmıyorum sadece müşterisini memnun etmek için sıcak davranmaya çalışmış Arkadaşımın kedisini götürdüğümüz yakışıklı bir veteriner vardı , kediyi sever aşkım sen çok tatlısın seni çok özlüyorum felan derdi arkadaşım baya üzerine alınıyordu aklıma o geldi 😄
11
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hoşlanıp hoşlanmadığını anlayamayız ama bana sözler normal geldi. Müşteri memnuniyeti kazanmak için samimi yaklaşıyor olabilir. Rahatsızsan, bundan sonra oraya hiç gitmezsin olur biter dimi?:)
Sadece müşteri memnuniyeti ve hayvan sevgisinden kaynaklı brnde hayvanları çok severim ve benim maymunum dışarıya çıkmak istediğinde ona da aşkım diyenler var
O veterinerin adresi ver kedinin bir. aylik masrafi benden ha bu arada bir dahaki aşıya ben gotureyim. Sen kimsin derse abisiyim derim 😄
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bizim veteriner de cok sicak birisi ayrica kadinlar genel olarak annecim askim bu kelimeleri kullanir sevgi olarak... ama bakarsin evlenirsiniz bi tanidigim var bu sekilde tanistilar evliler mutlular :D
Yok be kardeşim sakın öyle düşünme. Kadın taktigi bunlar. Paranı sömürcegi için böyle davranır direk verecek gbi iş atar alınca paranı aniden degişir rol yapar kadın kadın da sevgi olmaz