Buraya yazıyorum çünkü beni benden başkası anlamıyor muş gibi geliyor, şimdi yazacağım ve defalarca yazdığımı okuyacağım ama sizin okuyor olduğunuzu bilerek sizden yorumlarda bekleyeceğim, kız arkadaşımdan ayrıldım ve 1 buçuk ay oldu zamanın ne çabuk geçtiğine inanamıyorum neden, çünkü ben zaman geçmedikçe onun geri geleceğine inandım ama gelmeyecek bilincini de hep taşıdım ama hep geri dönsün istedim hala istiyorum ama herşeyin bilincindeyim eşyalarını hediyelerini hepsini göz önünden kaldırdım hatıralarını fotoğraflarımızı hepsini sildim sanırım 5 kere ağladım bence bu çok değil bilmiyorum , başka insanları tanımaya çalışıyorum , belki saçma sapan şeyler düşünüp yapmaya çalışıyorum ama ben farkıdna olmadan hayattımda doğru olan şeyleri yapıyorum geri dönüp baktığımda ve ben onunla sonumu görebiliyorum ayrılmanın mantıklı olduğunu biliyorum ama içimdekine anlatamıyorum ama biliyorum seviyorum ama daha çok sevdiğimi düşünmeye çalışyıorum unutmak istiyorum ama unutmamakta istemiyorum , sizce ben ne haldeyim . .
117 Yorumla- +1 yıl
Sen ayni benim gibisin yeter gitsin diyorum unutcam diyorum ama olmuyo bunlari dusunurken bile oyle canim yaniyorki anlatamamm ve ben 7 yildir sevdigim insan kafasinin karistigini soyledi benden uzak durmaya basladi tabi bende onu deliler gibi sevmeme ragmen tamam dedim cok sorguladim ama bisi ogrenemedim resimleri siliyorum tekrar bir sekilde arayip buluyorum eski mesajlarini defalarca okuyorum ama allah kahretsin unutmak istemiyorum onunda beni unutmasini istemiyorum. Cok fedakarliklar yaptim onun icin cok o beni cok seviyordu ne oldu ona bilmiyorum baskasimi var dedim asla dedi sence ne oldu
- +1 yıl
- +1 yıl
Kalbim parcalancakmis gibi hissederken ne yapayim onsuz yapacagima nasil inandirayim ki kendimi o benim hayatimdaki en degerli kisiyken nasil bitireyimki nefes alamiyorum şu an belki gecicek ama bu acilar olucakmi bend daha saniyesine dayamiyoken nasil surekli bunu yasayicamki
- +1 yıl
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
Biraz kalbine sorular sormalısın. Yıpratma onu. Yıpratınca zaten gereksizleşir duygular körelir gider. ister istemez kalbin sana fısıldar. GErcekten de bu kişi mi olmalı diye.
Tenine her dokunuşunu unutamazsın zamanla. Başkası girse bile hayatına sadece teni farklıdır duygular aynıdır. ilkinin devamıdır sevgin sadece devamı. Yeni aşk degildir. Yeni aşk aldatır aldanır. Bilinmeyenle yıpranmaktansa bilineni neden yeğliyorsun?100 Yorumla
+1 yılOnu sevmeye devam et bence sadece daha az düşün sevgini azaltma ona karşı sonunda doğru kişinin sen olduğunu anlayıp sana dönücek eskisinden daha mükemmel bir çift olucaksınız öyle hissettim benim düşüncem böyle arkadaşlarım hislerime güvenirler yaziyim dedim mutlu kal tatlım bu içten duygularının karşılığını alıcaksın umarım :)
91 Yorumla- +1 yıl
Bana yardım lazım lütfen artık kalbim dayanmıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılHayatın daha çok değişik yönlerini göreceğini düşün çok fazla insan tanıyacak değişik ortamlara gireceksin bunlar olurken zaman için de sen nasıl olduğunu anlşamadan düşünmeyi bırakacaksın zaten
13 Yorumla- +1 yıl
tabiki düşüneceksin doğal olan bu gördükçe, aklına geldikçe, özledikçe için acıycak sonra zaman la bu duygu hafifleyecek 18 yaşın artı sı nedir biliyormusun sürekli tazelenirsin her zaman karşına yeni başlangıçlar çıkar sadece zaman ver kendine mutlaka geçecek :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
kısaca sölüyorum beni istemiyeni ben hiç istemem sana tavsiyem seni istemiyorsa zaman falan hikaye sen kendini söle avut sevdigim insan askere gitti o nezaman müsaid olursa saten beni arar de aklında arıcak düşüncesi olsun enazından arıcanı düşünmek ...
suan da beni bıraktı gitti veya ayrıldık birdaha görüsemicegiz düşüncesini sana düşünmeni tetiklemez askere gitti 18 ay var gelmesine sen normal hayatına devam et elbet arıcak seni merak etme ama aradıgında sen çoktan onu unutmus olucaksın emin ol ...
kendine olan güvenini kaybetme bence daha karsına nekadar dürüstleri ve iyileri çikicak ah bir bilsen sana kolay teskereler askerlik çok daha üzülme geçer be dostum :))))
takma kafana derim ben :)))) elbet teskere alicak merak etme...22 YorumlaBenimde sevgilimden ayrılanıma 3 gün oldu ama o üç gün sanki üç sene gibi geçti. Ama bir şeye inan o gerçekten seninse hep senin olacaktır ama gecelerine biraz ağlamağını isterim çünkü acıları gidermek için ağlamak bir nimettir. Elbette acıların bir iki üç günde bitmeyecektir. Ama biterse bidaha geri dönmeyecektir. Dostum bana kalsa hep gülmeğini isterim ama bazen üzülmekte güzeldir. InşAllah daha hayırlısına kavuşacaksın sen doğru sevmişsindir o yüzden acı çekiyorsundur. Sevmeyen senin çektiğin acının bin katını çekecek Allah her şeyi görüyor.
72 Yorumla- +1 yıl
Benim de bugün 3 gün oldu ayrılalı ama hâlâ aklımda unutamıyorum ve çokça ağladım. Unutmak istiyorum ama olmuyor
- +1 yıl
@Gizemselly 1 hafta oldu 4 yıllık bir ilişki 2 yılı sıkıntılı oldu evet hep beraber çıktık ama bu sefer ilk kez benden ayrıldı yapamıyorum her türlü yazıyorum engellemiyor yalvarıyorum bildiğin napmam gerek inan bilmiyorum arşivdeki hikayelerimizi silmiyor bugün söyledim ben farketmedim dedi silme nolur dedim yalvardım tamam dedi biri çıkış yolu göstersin
- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılbirseyler yasaman lazım . zamanı onunla oldugu noktada dondurmamaya gayret et. zamanın akmasına musade et ve ne bileyim bu arada geliş, degis birseyler ogren, birilerini tanı, birseyler oku. Yani sen degisince bir süre sonra onunla iyi ki ayrılmısım hayatta kesfetmedigim baska seyleri gorme sansım oldu diyeceksin.
21 Yorumla sevgilimden ayrilali 1 ay oldu başta sıkıntı etmemeye belli etmemeye çalıştım ama aklım ne kadar kizsamda dön diyo klbim o seni kırdı kıran tekrar kırdı. diyo unutmaya çalışıyorum fotograflarini sildim hatıralarını sildim tam unutacam diyorum gene bir seyler çıkıyor gecen gunde tam kafadan sildim dedim 2 gün onxe öğrendim ki sevgili yapmış ne yapacagimi bilemiyorum yaşım küçük ne yapmam gerektigini en azindan deneyimli abi ablalara sorarsam belki bir çözüm olurlar yasimin gencliginden dolayi kucuklugunden dolayı sağlıklı dusunemiyo olabilirim sizden yardim istiyorum teşekkür ler
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. ayrılmak isteyen oysa boşver değmez onun için onu unutmak istiyorsan bikere yazdğını unut onu sevme kelimsni ona ait herşeyi silmeye çalış hemen demiyorum ama zamanla onu unutmaya başlıcksn bunu için öncelkle kenedeni inandrmalısın yoksa bu yolda başarılı olamazsın o yüzden bolbol aarkdşlrlarnla yada toplumla içiçe olmaya çalış boş durup kendini odaya kapatıp ağlayrk onu düşünrek kaybeden sen olursn bak hayat durmadan geçiyor sende bundan sonra seni daha iyi seveblck değerni bilecek birini bulrsn henüz yaşında genç hem tek ayrılan sen değilsn bizlerde varız ;) !
513 Yorumlabı gunde amcam oldu unutamıyrum napcam dıyen bırı burada paylasmadı.. itham altına almak ıstemem ama hersey mı ask... yanı bu kadar da mahkum etmeyelm kendımızı hıcmı ırade sahıbı degılsınız.. madem bunların hıcbırı yok ac elını allaha dua et ! cunku ondan gayrı tum dertlere ıstırak edıp kalbımızı hafıfletcek baska bı varlık daha yok samımı ol kafı
00 Yorumla
+1 yılKiz arkadasimdan 6 ay once aniden ayrildik 4 bucuk yil iliskimiz oldu. Aniden inanilmaz bir degisime ugradi kiz arkadasim taniyamaz oldum. 6 aydir surekli aklimda 2 saati gecmez aklimda olmadigi anlar kafayi yemek uzereyim. Hayatim karardi gelecege dair hic bir ümidim yok en onemlisi ise dini inancimi da aldi götürdü benden.
56 Yorumla- +1 yıl
kardeşim aynı durumdayım hayatım durdu başka hiçbir şey düşünemiyorum. Geceleri uyuyamıyorum sabahlari uyandığımda ne yapacağım nereye gideceğim değildi aklimda o oluyor nasil yasiycam bu hayati bilmiyorum. Geleceğe dair hicbirseyim yok mahvoldum. 3 senedir yediğimiz içtiğimiz ayri gitmedi. Ben hic onsuz olmadım onsuz yaşmadim. Ögrenemiyorum atlatamiyorum napicam bilmiyorum
- +1 yıl
Erkekler sever mi ya
- +1 yıl
@Ayca123ayca sevmez
- +1 yıl
@SerdarYildiz bir yıl olmuş babada bir çıkış yolu lazım
- +1 yıl
Banada
- +1 yıl
@SerdarYildiz kardeşim seninle birebir aynıyız 1 haftayı geçti elimden bişey gelmiyor bir çıkış yolu bulduysan bana yardımcı ol kurban olayım
romantik dizi ve filmlerden uzak dur..
münkünse onu anma ve görme..
hatırlatacak eşya ve nesneleri çevrenden uzaklaştır..
not : hele kapsına içip içip gitme04 YorumlaBen daha 14 yaşındayım ve bugün sevgilim benden ayrıldı. 1. Sınıftan beri tanışıyorduk vr ortaokuldan beri ona aşıktım o geçen sene başka biryere taşındı ve uzaktık buluşamıyorduk ve benden bu yüzden ayrıldı ama onu çok seviyorum bana yardım edin unutmam lazım
00 Yorumla
+1 yılSakin unutma onu hep sev eger cok sevdiysen sana herseyden cok iyi geldiyse seni hep mutlu etmeye calistiysa ben 1 kere asik oldum ustunden 10yil gecti hic hc bir kizin elini dahi tutmadim hep takip ediyorum napiyo diye ama arim aticak kadar cesaretim yok sakin unutmaya çalışma onun icin kendini uzmemeye calis ama sakın unutma...
00 Yorumla
+1 yılSevgilisinden ilk ayrılan insan sen değilsin. Geçer. Geçiyor.
On yüz bin milyon tane soru işareti koymak senin durumunu diğerlerinden daha vahim yapmıyor.11 Yorumladaha önce yazılmış 40 tane aynı soruya bak, cevabı var zaten. sadece sen inanmak istemiyorsun.ama sana da ne desek boş şimdi..inanmıyacaksın, acı çekeceksin belki de. ben de çekiyorum ama ne fayda.
01 Yorumla
+1 yılewt zaman lazımm ama seçici müzklerini dinle kalabalıkta yürüü takılmaca sie et :D
01 Yorumla
+1 yılhala seviyosan bunu ona söyle ve barışın. kendini boşuna üzüp hırpalama
00 Yorumlazamanla unutursun unutmak için çok uğraşma daha fazla acıçekersin.bırak zamana..zamanın suları her şeyi temizliyor...
00 YorumlaMerhabalar ben zorla evlendirildim Şu an boş almış bulunmaktayım yaklaşık bir buçuk yıldır bir kız arkadaşım vardı canımdan çok seviyordum ama benim o durumu öğrenince Ayrıldık ama onu öylesine seviyorum Onu unutmak için neler yapabilirim
01 Yorumla- +1 yıl
Kiyamam Allah sabir versin. 😔 bende dün ayrildim. 😔 çok üzücü ah canimdan can gitti içim yandı resmen
+1 yılkendime gelemiyorum bir türlü aldatıldım ama hala çok aşığım
01 Yorumla
+1 yılTek başına kalma dışa dönük ol arkadaşlarından yardım iste hep beraber olun vakit gecirebilexegin yeni insanlar bul
00 Yorumla
+1 yılseviyorsan barışın akıllım
ne kasıyorsunuz kendinizi05 Yorumla- +1 yıl
neden istemiyor ?
söyle yardım etmek isterim - +1 yıl
ya biraz rahat bırak ozaman bende çok arayıp sormam kimseyi ama hepsinin yeri ayrı severim yani
bırak unutma unutıyım derken daha çok bağlanıyosun rahat ol kendi halinde takıl geçer zmanla..
01 Yorumla
+1 yılBende köpek gibi sevdim gitti en yakın arkadaşımla sevgili oldu 😢😢😢 şu an instagrama attıklrı tarihlerine bakıyorum sadece zamanla inş unutursun kimsenin başına gelmesin 😪
10 Yorumlaunutmanın tek ilacı seni daha çok seven vede ilgilen birisi başka caresi yok bunun tabiki bana göre bu
13 YorumlaBen ayrılmaya hazırlanıyorum. beni aldatıyor gibi çünkü bazı kızları ondan cevap alması için gönderiyorum ama Başkasını. Seviyor sanki ben ondan ayrılmamam o benim Gül Kokulu Aşkım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaşkasına aşık olmaya çalış.. yani aşık ol derken başka biriyle ilgilen onu takip et vs anca öyle unutursun...
01 Yorumla
+1 yılNe kadar çok seversen
o kadar çok gider.
Ve ne kadar çok özlersen
bir o kadar daha gider.21 Yorumlanezaman bir sey den vazgecersen o şey sana geri döner inan bana
00 Yorumlamantık kullanmaya başka analiz et
00 Yorumla
+1 yılBu Dünya’ya yalnız geliyoruz ve yalnız öleceğiz.
10 Yorumla1 şişe beyaz şarap kendini bile unutturur.
03 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhttps://m. youtube. com/watch? v=NWwhlEgkUXA
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok zor soru malesef:(zaman lazım
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbende yaşadım nişanlandımda ama dün 2 yıl geçmesine rağmen rüyamdaydı yani zamanda çok uzun olabilir:(allah yardımcın olsun yanına seni üzmeyecek eş yazsın.
Cevap sahibi+1 yılkıskandırmaya çalışıyorsa inan değmezmiş zaten kendini ne sanıyorsa boşver kardeşim
- +1 yıl
tebessüm.
Acele etmeye gerek yok zamanla unutursun
00 Yorumla
+1 yılunuttun mu?
00 Yorumla
+1 yılAkisina birak
00 Yorumla
+1 yılintihar ?
01 Yorumla- +1 yıl
hea gebersın kızz sacmalamaıyyn alonedalone
Kıyamet