Tam olarak aldatmis sayılmasa da basım benzeri bir şey geçti ve ona bu hissi yaşatmak istiyorum bire bir aldatma cirkinligini yapamam ama aklına şüphe düşürmek istiyorum sürekli diken üstünde olsun istiyorum
Onu aldattığımi düşünmesi için ne yapabilirim?
Onu aldattığımi düşünmesi için ne yapabilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence şoyle yap wpde onla konusurken ona gec yaz cevrimici ol devamlı suphelenir ko. pek
Geç yazayım, telefonda sürekli meşgul olayım, ona karşı isteksiz konuşayım, buluşma tekliflerini erteleyeyim, yan yanayken fazla samimi olmayayım, yanlışlıkla bir erkek ismiyle hitap edip sonra hikaye uydurup aklına şüpheyi sokayım bunlar işe yarar mı
Baya hem de
Gitti evden gelebilirsin yaz sevgilin apartmandan çıkmadan ona yanlışlıkla yolla.
Aynı evde yaşamıyoruz ama sevgilimin adını ekleyip şey yazabilirim
Ali yle ayrılmak sana şans vermek aldığım en doğru karardı bugün buluştuktan sonra çok iyi anladım (beni suanki üç yıllık ilişkim den öncesinde ve hâlâ seven bir çocuk var aklına direkt onunla olduğum gelebilir)
Ay çok kötü olur bu
Yok len bu kadar açık olmasın üstü kapalı şüpheli bir şeyler bulalım
Dimi baya açık oldu şüpheye sokmaz direkt açıklar her şeyi haliyle açıklama yapmam gerekir blöf olduğunu söylediğimde de tadı çıkmaz oyunun bir günde biter
Başka bir erkeğe yazıyormuş gibi mesaj yaz yanlışlıkla ona gönderdiğini belirt kudurur tahminimce
Üstü kapalı ama şüpheye sokacak bir mesaj atmam lazım ama ne atmaliyim?
Eski sevgilim hâlâ beni seviyor barissam asla hayır demez sevgilime onun adıyla hitap edip sonra pardon klavye düzeltti diyeyim ilkinde inanabilir ama sonrasında telefonla konuşurken yine aynı isimle hitap edeyim içine şüphe düşünce başta donup kalayım açıklama yapmiyim sonrasında aşkım sabah yanlış yazdım ya şimdi de kork diye yaptım şakaydı deyip güleyim ama yemez bu sefer
'nü ye yakın foto çek ona at foto istemiştin sabah diye mavi tik olunca sil
Vurur beni 😂bir de beni iyi tanıyor birine o fotoğrafı pat diye atmayacagimi bilir
aldattıysa ayrıl ne uğraşıyon yine yapacak ilerde Yüzde yüz
Aldatmadi tam olarak, en yakın arkadaşı ve onun sevgilisiyle çok fazla geziyordu üçüncü kişi olma diye defalarca uyardım en sonunda hayatında ben varken o kız sevgilime birini bulmaya çalışmış konuşturmaya çalışmış sevgilim de karşı gelmemiş ama sevgili olmamislar birlikte dörtlü de bulusmuslar ama kız istememiş sevgilim de zaten kıza bir şey dememiş ama ayarlamaya çalışanlara iyi kıza benziyor demis bunu bana olayın üzerinden baya zaman geçtikten sonra ayarlamaya çalışan kız anlattı sevgilimin onay verdiği dönemde biz küstük o anda söylemiş ama bizim kuslugumuz 24 saat bile sürmez ve evet devam ediyoruz
Evet devam ediyoruz kısmı yanlış oldu
Konuşalım boynuz takalım
Bunun yerine kaybetme korkusu yaşatsan
İyi geceler
Çok kolay yolu var
Ne o
Dilersen detaylı konuşalım bu konuyu
Şu an devam ediyor musunuz?
Evet
Yanındayken telefonu ters koy masaya. Masaya başka bişey için uzandığında direk telefonunu eline al. Birisi aradığında ekranı ona göstermeden kalk başka yerse konuş ;)
Emoji yanlış oldu ya hahshs
Onunla buluşup arkadaşımı önceden tembihlicem şu kadar dakikada bir beni ara dicem ve her aramada yanından ayrılıp acicam telefonu kısık sesle müsait değilim evde misafirler var sonra arayayım mi deyip telefonu kapaticam ve arama kaydını silicem daha önce kim aradiysa hep yanında açtım o yüzden bunu yapmam çok suphelendirir bir de arkadaşlarım onu tanıyor sevgilimle olduğumu soyleyebilecekken evdeyim demem bir de arama kaydı silmem delirtir niye sildin derse uydururum bir şeyler ya da bagiririm güvenmiyor musun diye
Aynen öyle. Gerisi senin oyunculuğuna kalıyor
Benim ile görüş
Saçma ve çocukça. 👽