Kocam ve en yakın arkadaşımın kocası birbirine aşık gibi ne yapmalıyım? Ayrıca ikisini öpüşürken yakaladım. Her şey bitti mi?

Ben ve kocişim 2 yıldır (J) evliyiz ama kocişim son 6 aydır en yakın arkadaşım (Ş) evlendiğinden beridir çok değişti. Başta en yakın arkadaşımdan (Ş) hoşlanıyor sandım. Meğerse olay çok farklıymış. aniden kocalarimiz bizden uzaklaştı. Depresyona girdik,2 ay önce kocam (J) ve arkadaşımın kocasını (J2) sarılırken yakaladım. Kocam arkadaşımın kocasına "Eğer sen bırakırsan bende bırakırım." Dedi baktım ikisinin dudakları da kıpkırmızı. Kocam acayip uke duruyordu, dudağı yara olmuştu. anlamamış gibi yaptım. Bir kaç gün sonra da J2 kocama "Falling for u." Dedi. Aradan bir hafta geçti en yakın arkadaşım ve kocası ayrıldı, kocamın da internetten avukat aradığını gördüm. Sanırım boşanma davası acicak. Acaba bende inat olarak en yakın arkadaşımla birlikte falan mı olsam. Çok arada kaldım. Gerçi daha önce çok opmustum aşk kadınını (Ş) yi. Arkadaşım beni kabul eder mi
Kocam ve en yakın arkadaşımın kocası birbirine aşık gibi ne yapmalıyım? Ayrıca ikisini öpüşürken yakaladım. Her şey bitti mi?