Bu konuda ki iddianız nedir Zorum diyebilir misiniz? Benimle konuşan beni tavladigini sanıyor nasıl bi izlenim veriyorsam artık Kabul ettiğim sevdiğim insan sayısı 1 2yken birde
Ben tipsizim. Beni tavlamak kolaydır da kimse denemez. Çünkü ucuz malın alıcısı çok olur. Öte yandan ben kimseyi tavlayamam. Bence tavlamaya çalışan kişi ile alakalı zorluk kolaylık.
Tavlanma durumu yok bende çünkü en iddialı fizikle ve en ihtişamlı tavırla bile muhatap olsam bende içses woouuv falan demiyor, direkt niyet, duygu, karakter analizi yapıp adamları yolluyorum*adam yok😃😃
Bir insan bir insanı neden tavlamaya çalışır ki anlamıyorum cidden🤦🏼♀️İki kişinin birbirine ilgisi varsa elbet ortaya çıkar yani kimse kimse için bir çabaya girmemeli basit bir davranış...
Beni tavlamak kolaydır, zor olan tavladıktan sonra elde tutabilmesidir. Mesele elde etmek değil, elde iken hakedilen değeri vererek elde tutabilmektir.
Evet olumluysa kabullenmek doğrudur Olunsuz ise kabul etmek doğru değil. Bu hayatta herşey biz insanlar içindir O halde sen varsan herşey vardır Sen yoksan hiçbirşeyin önemi yok Önemli olan sensin SENİN ne kadar değerli kıymetli olduğunun farkına varmalısın ve ona göre hayata bakışın olmalı Sen varsın diye güneş doğuyor Sen varsın diye güneş batıyor Ama koca insan kendini nedense önemsiz görür 😊 Bununda sebebi tabiki karamsarlık umutsuzluk sana düşen karamsarlığa ve umutsuzluğa izin vermemek Bence sen buna adepte olabilirsin hemde çok kolay
yine yıkılacaksam bunların önemi yok. tekrar aynı acıyı çekmektense alışılmış acılarla devam etmek daha kolay bence :) karamsarlık değil durumu kabullenmek en güzeli geldi şu an iyiyim ben
Bir arkadaşım bana şunu söyledi Neden bütün sıkıntılar beni buluyor Dedimki sende kaderin cilvesi var 😀 Kader sana cilve yapıyor farkında değilsin 😊 Bir iki kaderin cilvesiyle karşılaştıysan bu seni daha tecrübe sahibi yapar bu güzel bişi Yani yıkılmazsın inan bana çünkü bir insan kendini iyi tarafıyla kötü tarafıyla belli eder Buna karar verecek olan sensin Demekki yıkılmak gibi bir durumun yok. Ve her zaman şunu aklında geçmişi tutma ki hayata hep güzel bakabilesin Zaten üstad bu konuyu güzel açıklıyor Diyorki Güzel bakan güzel görür Güzel gören güzel yaşar Güzel yaşayan hayatından lezzet alır... Tercihin güzel bakmakmı? Yoksa hala olmuyorsa geçmişin acılarıyla yaşamak ve kabullenmek mi olmalıdır? Bence hayata güzel bakmak daha olumlu 😊
Zaman ve mekan bir arada Senle ben ayrı diyarlardayken hak edecek bşr durum şu an için olmaması normal Ama bir insan ciddi ciddi bir güzele talipse bir şans hekimoglu etmiyormudur
Zaman ve mekan bir arada Senle ben ayrı diyarlardayken hak edecek bşr durum şu an için olmaması normal Ama bir insan ciddi ciddi bir güzele talipse bir şans hak etmiyormudur
Kişisine göre değişir bu istediğim biriyse tavlayabilir... istemediğim biriyse çok zor tavlayamaz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sanırım bende böyle bir izlenim veriyorum. İnsanları sanki hayatımın merkezindeymişler gibi hissettiriyorum aslında öyle bişey yok. Egoları tavan ve onlara bağımlı sanıyorlar
Kolay kolay gönlümü açmam kimseye. Konuşmak ayrı konuştuklarından etkilenip bunu devam ettirmek ayrı. Kadın - erkek konuşabilir ama bunun adı illa hoşlantı olacak değil.