Lütfeeenn aşk işlerinden anlayan kitabını yalayıp yutmuş biri bana yardımcı olsun?

Aşırı derecede bunalıma girdim bu adam ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum lütfen biri bana yardımcı olsun? Resmen beni parmağında oynatıyor sevmiyorum ama aklımdan da çıkaramıyorum kafayı yiyeceğim. Biz bu adamla yaklaşık 2 sen e önce ayrıldık. 3-4 ay önce falan tekrar konusmaya basladık ama sadece c*nsellik bende bunu bilerek ve isteyerek konustum aslında benim amacım onu heveslendirmek ama vermemekti öylede yaptım peşimden koşuyordu ta ki 1 ay önce nefsime yeni düşene kadar. Yarı soyunu şekilde seviştik sonra dediki yine görüşelim o günden sonra ne aradı ne sordu 2 hafta önce Beni yolda gördü evime kadar takip etti numaramı yeniden rehberine ekledi 1 hafta öncede ortak arkadaşımızın davetine ikimizde katıldık peşimi bırakmadı hep takip etti gözü üzerimdeydi ancak ben hiç pas vermedim hep arkamı döndüm uzaklaştım o kovaladı hatta bir ara gizlice fotoğrafımı çekerken yakaladım ama hiç konusmadık ve yüzüne bakmadım sadece 1 kez göz göze geldim yanlışlıkla. Gözleri gülüyordu. Ben kesşn yazar diye bekledim yazmadı kuduruyorum neden yazmadı diye. Dün de numaramı silmiş ama son görülmesini herkese açık bırakmış. Sadece ikimizin takipleştiğim Twitter hesabı vardı onu açtım oradan da yazmadı bende kapattım hesabı. Off aklımdan çıkmıyor neden yazmıyor amacı ne? Bu adama nasıl mesaj attırabilirim? Kendisi benden 15 yaş büyük. Lütfen yardım edin vazgeçemiyorum.
Lütfeeenn aşk işlerinden anlayan kitabını yalayıp yutmuş biri bana yardımcı olsun?