Soğuyorum ben, okulda hoşlandığım biri vardı ilk gün listeden ismine bakıp ekledim bir baktım yarı çıplak fotolar atmış buz gibi soğudum bana göre değil
Dekolte giyiyorsa sevgilim degilse derim ki he ya baskalariyla bulusuyor baskarina guzel gozukmek istiyor ya da butun erkeklerin dikkatini cekmek istiyor ee banane oyle birinden gitsn her gun baska adamlarla yatsin kalksin :D
Dünya erkeklerin etrafında mı dönüyor ya ne sanıyorsunuz sizin için giyindiğimizi mi ne sığ düşünce yatmak kalkmakmış kıyafetine göre insanların namusuna laf etmek ne kadar doğru bir şey sence bunları düşüneceğine otur bunu düşün ve at gözlüğünü çıkar sadece tavsiye
Ya bi git ergensin sen daha yasin belli oluyo dunya erkeklerin etrafinda donuyo ne alaka illa dekolte giyinceksen giyin yani sen bilirsin ben sadece sogutursun dedim baska gozle bakarlar anlaminda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sözümü dinler biraz çeki düzen verirse soğumam daha çok bağlanırım
Baska bi erkeklemi kiskandirican boyledemi yapmayi dusunuyorsun allahim ya
Ne alaka 😂
Kiskandirma deyince
Öyle bi cabam yok
Sen varya kesin terazi burcusun burdan anladim
Zaten kalbinde merhamet sevfi varsa kiskandirmassin y
Iyi bi kizsan yaparsan kiskandirmayi baska bi erkekle hic sansin olmaz yani :)
Ne alaka merhamet
Kiskandirinca diyelim o erkege merhametsizlik olmuyomu yani o anlamda
Bilemicem
Pwki peki bildigini yap inatci kiz
ben uyaririm bir kez baktım hadi olmadı 2 kez istemediğimi söylerim kibarca olmuyosa kibarca ayrılırım uzaklasirim
Yo neden uzaklaşalım ki. aksine daha çok yapışırız sanki
😂
Seviyorsam kıskanırım doğru ama uzaklaşmam seviyorsam ama
Soğuyorum ben, okulda hoşlandığım biri vardı ilk gün listeden ismine bakıp ekledim bir baktım yarı çıplak fotolar atmış buz gibi soğudum bana göre değil
Yooo ne alakası var istediğini giysin
Dekolte giyiyorsa çok hoşuma gider.
Başkaları ile zaman geçiriyorsa soğurum
Dekolteden çok nasıl davrandığı ile ilgili soğumak
Sogueum ya gwberse umrumda olmaz
Abart
Niye abartmiss
Dekolte giyiyorsa sevgilim degilse derim ki he ya baskalariyla bulusuyor baskarina guzel gozukmek istiyor ya da butun erkeklerin dikkatini cekmek istiyor ee banane oyle birinden gitsn her gun baska adamlarla yatsin kalksin :D
ben boyle yapan sevgilimden ayrilmistim sende boyleysen senden kimseyw hayir gelmez erkekler senle takilmak icin yanasir oh nr guzel dimi birde sevgilin olmayanida sogutursun bi giyim dene bisey olmaz ahah :D
Dünya erkeklerin etrafında mı dönüyor ya ne sanıyorsunuz sizin için giyindiğimizi mi ne sığ düşünce yatmak kalkmakmış kıyafetine göre insanların namusuna laf etmek ne kadar doğru bir şey sence bunları düşüneceğine otur bunu düşün ve at gözlüğünü çıkar sadece tavsiye
Ya bi git ergensin sen daha yasin belli oluyo dunya erkeklerin etrafinda donuyo ne alaka illa dekolte giyinceksen giyin yani sen bilirsin ben sadece sogutursun dedim baska gozle bakarlar anlaminda
Senden zaten kimseye hayir gelmez bu yuzunu goren birakir gider seni umrunda olmaz boyle devam et sen aferin sonra evde kaldim diye aglama :D
Aynen tursumu kuracam
Ya dikakt et ama fazla ekşime knk sonra curumeye baslarsin tadina bile bakmaz kimse sonra valla cok degisik bi kizsin
eveett
Çok saçma ozaman
sen açarsan herkes görürse senin sevgilin buna razı gelirse zaten sevgilinde sorun varsın.
Hayır yaklaşırım :d
Hayır