sonra onu kıskanmak başkalarıyla birlikte olduğunu görmek hoşuma gidiyor
kimisi tasma takmak ister kimisi de pitbullu başı boş bırakmak ister
Merhaba, sevgilinizin başka kızlarla birlikte olması ve bu şekilde düşünmeniz tabii ki normal bir şey değil. Fakat ben de tıpkı diğer arkadaşlar gibi şaşkınlık içerisindeyim ve tuhaf buldum yani bir insan nasıl bu durumdan zevk alabilir ki? Yanlış anlamayın, sizi suçlamak istemiyorum ama bunun altında yatan önemli bir psikolojik sorun olabilir ve araştırılması gerekir. O yüzden alanında uzman bir psikologdan destek almanızı öneririm yani bu gerçekten hiçbir kültürde veya insanlıkta normal olarak görülmemiştir, görülen yerler çok nadirdir diye düşünüyorum çünkü gerçekten anormal bir şey. Aşk, sevgi bu değil kesinlikle. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Aslında kimse soyleyemesede çoğu erkeğin ve çok az bir kadının istek ve heyecanlari budur.
Lakin mahalle baskısı yüzünden soyleyemezler.
Muhtemelen koç burcusun.
Sen zevk ile aşkı sevgiyi ayiran birisin.
İnsan aşık iken nasıl yemek yemek canı çekiyorsa bedende seni sevse bile başkasını isteyebiliyor.
Bunu kimse inkar edemez. Evli bekar farketmez herkes ister. Yapar yapmaz ayrı mesele. Ama arzular.
Farklı bir duygu sende ki. Böyle olan kişilerle tanıştım. Şaşırmıyorum çünkü olgunum herşey olabilir diyor um.
Soru trol veya değil bilmiyorum ama daha detay vermicem bu sefer namus bekçileri toplanmaya başlıyor.
Buna cuckhold deniyor. Bence Psikolojik bir sorun.
Ama artık Normal veya Standart veya Sağlıklı vs gibi şeyler Çarmığa gerilmeme neden olacak şeyler.
Bence Psikolojik yardım iyi olabilir.
İnsanlar inkar için düşünmemeye çalışsa bile bir çok "kink" psikolojik sebeplerden, genellikle çocuklukta yaşanan şeylerden.
ÖRN/
Babalarından yeterli ilgiyi görmemiş kızlar genellikle babaları gibi erkeklere yönelir.
Annesinden yeterli ilgi görmemiş erkekler genellikle milf tarzı şeylere yönelir.
Senin ufkun açık, görüşünde öyle belki seni onlarla kıyas edip daha çok sever mi diye düşünüyorsun , ya da sevgilini paylaşmayı seviyorsun ama neden?
Cevap
46Cevap
Anormal. Bu gidişle aile kavramı da çöküyor sevgililikte aşkta.. Bir ilişkisi varken başkası ile ilişkiye girmesi ya seni bırakırsa ona bağlanıp.. Meşrulaştırmayın şöyle şeyleri çok abuk aranızda bir ilişki yok aşkta yok. Ama sizin tercihiniz yine de saygı duyuyorum.
yani sizin tercihiniz
ancak bu durum bana biraz tuhaf geldi sizi eleştirmiyorum tabiki..
onu özgür bırakmak ve en sonunda size dönmesi mutlu ediyor olabilir..
yine de ya bir gün dönmezse?
Çoğu insanın ortak fikirde ve değerde buluşması normal olarak tanımlanır. Bireye göre değişir. Sen çok yönlü bir kişiliksin, algıların daha açık ve bir çok konuda yeteneklisin.
Ruhen seni yüksekten duygulara anormal denemez.
Durumun anormal bir durum ama zevk işi bu fantezi işi kimse buna karışamaz. Benimde kız arkadaşım başka erkeklerle Yatsa bende izlesem hoşuma gider çünkü fanteziyi seviyorum hatta iki üç kişi birlikte olsalar daha da hoşuma gider
Karının gavâtı makbuldür.
Bu benzersiz lezzete hiçbir erkek hayır diyemez, doğru seçim yavrum..
Bu da bir seksüel zevk. Ne doğrudur diyebiliriz, ne de yanlıştır diyebiliriz.
Senin doğruların böyledir ve herkesin doğrularıyla aynı olmak zorunda da değildir.
Sevgilini köpek kalıbına sokuyorsan zaten senden olmaz
Hayır sevgili olmaz ask
250 gr ne ya :)
kalpmi :P
Bu sorunun sorulması bile anormal bence. Belli ki siz açık ilişki yaşıyorsunuz. Buna kimse bir şey diyemez ama anormal.
Soruyu okurken bile kıskançlık krizlerine girdim neyse en azından daha genç kalırsın, neyse xd
Tuhaf bı durum tatlım 😁normal de kafa göz dalman lazim🙈
İlk defa senin gibi düşünen bir kadınla karşılaşıyorum
Arka planda onu yonetmeyi seviyorsun, guç zehirlenmesi yasiyorsun.
Onun da böyle düşünceleri var mı
izlerken de hoşuna gidiyordur kesin
Yengeç Burcu musun acaba 😀
💜
çok bencilsiniz. siz ne güzel sefa sürüyorsunuz, belki sevgiliniz de böyle jestleri bekliyor! eğer siz de böyle düşünüyorsanız lütfen arayın, sıfır beş yüz elli fıfısısfsıfısfısıfıs fıfsı 22 33
Sevdiğini kıskanırsın kimseyle paylaşmak istemezsin
O zmn çoklu seviyorsun 🤔
Özgür bırakmak ayrı şey memnun olmak başka şey , anormalll
Senin gibi manita her erkek için sart
Yan O halde senin kıskanıp o olay olay çıkartmam lazım
Ama sen erkeğine kadın buluyorsun
Onlarınki zikisini izliyonmu
Cok degişik dusuncelerin var 😂
Yok degilsin tabi ki. Hoşuna gidiyor mu gercekten 😉
Midesiz misin la 😂
G*evseksin.🙄
Normal diyorsan normaldir, bana göre anormal
Var böyle bir tanıdığım
Sen iyi degilsin arkadaşım
Bu söylediklerinde ciddi olamazsın
amaç seks mi yoksa aldatma mı
Peki sen nasıl takılırsın
Normal değil.
Baya bir anormal bir durum. :)
Soru sorma hakkın ne zaman bitecek 😄
Bu kadar geniş düşünmen ilginç.
Sapik
veli nimet gözüyle bakılacak sana
peki sen başka erkeklerle flörtleşiyormusun?
Neden anormal olsun ki herkesin tercihi farklı
cok normal
Çok garip ya
Kaşmer
Hsushehsuwhdjwkwidhwjwjduwhwbwhsusuw
Anormal
normal bir durum olabilir
birazcık güzel kardeşim olabilirsin
Değişik tarz iyimis var mı senden baska daha😆
Hastasın
İlginç , swinger gibisin yani?
Anormal