Sorum erkeklere
Koreli bir erkek arkadaşım var ve benim vücudumu görmek istediğini söyledi bu kişiyle internetten sevgiliyiz Türkiyeye gelirse buluşma şansımız var ama benden vücudumu görmek istediğini söyleyincee tuhaf hissettim kendimi
Koreli bir erkek arkadaşım var ve benim vücudumu görmek istediğini söyledi bu kişiyle internetten sevgiliyiz Türkiyeye gelirse buluşma şansımız var ama benden vücudumu görmek istediğini söyleyincee tuhaf hissettim kendimi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Sacmalama bee tamam türk kızlarına biraz gıcık oluyoruz aranız da tatlı sert bi sürtüşme var ama elin korelisine yedirmeyiz kızlarımızı.🙄😡
Foto filan yok söyle o kertenkeleye. Hasta etme adamı yürü git çay koy. djgksjsjsjs
Yok bee bende zaten nude atmam ona onun amacı baya belli oldu zaten vücut istiyor sadece
Atma vücut filan gitsin kendi kızlarına hallensin aaaa sinir oldum bak. Istemsizce kıskandım su an.
Sorun burda şu kii çıplaklığa meraklı ve bende sırf vücudum için birinin benimle çıkmasını istemem şimdiden ona yol verebilirim
Aynen verebilirsin.
Atma Tamam mi foto filan?
Tabiki de atmadım
Durum çok ciddi, anne ve babanızdan fikir aldınız mı? Bence muhakkak sorun, çok net bir bilgilendirme yaparlar size.
Allah ıslah etsin.
Anne babam mı? 18 yaşındayım fakat tabiki nude atıcak kadar saf değilim endişelenme
Sizi tanımıyorum ki endişeneyim, kendi fikrimi yazmıştım sadece :)
Yinede teşekkür ederim 🙃
Isteriz zamani geldiginde. Uzaktan uzaga foto bence mide bulandiriyor. Hayvan mi inceliyoz dislerini de at
hayır sakın gösterme sonra ailene gösteririm yayarım diye şantaj yaparak tecavüz ediyorlar
Evet bende bundan korkuyorum işte hani ne kadar onu tanısam daa bu konuda güvenmiyorum
Şimdi koreliler biraz daha bu tür şeyleri seviyor ben istemediğimi söyledim ama o zorlamadı zaten fakat şimdi gönderirsem büyük ihtimalle rahatsız hissedeceğim
rahatsız hissedeceğin hiçbir şeyi yapma kimse senı zorlayamaz özgür birisin eğer herhangi bir konuda rahatsız hissedeceğin şeylere zorlanırsan karşındakine yol ver gitsin
Tabiki de kim olursa olsun vücut özeldir ve bunu görmesine gerek olduğunu düşünmüyorum
Sevgili olduğum kişinin her hattını bilmem isterim tabi ki
Bende bu kore sitelerindeki çıplak türk kızı foto ve videolarını nereden buluyorlar diyordum
Yok ben şu güne kadar kimseye atmadım bide sevgilim amaa yinede göndermeyeceğimi söyledim
Oldu devamlı ask sohpeti yapsınlar zaten sizinle tek iateginiz bu 6yıl boyunca ask sohpeti yapılsın siirler söylenain ama siz zahmet edip bi nude yollamayın
Kesin Koreli taklidi yapan bir abazadır o bu oltaya düşen çok kız gördüm ifşa sayfalarında
O koreli taklidi yapmıyor erkek arkadaşım görüntülü konuşma yaptığım birisi ama benden vücut fotoğrafı istemesini uygun görmedim
Görmekten görmeye fark var. Çıplak mı?
bana vücudunu görmek istiyorum dedi yani öncee iç çamaşır falan utanç verici cidden ya
Bak bu çok ayrı.. İç çamaşırlı sorun yok, bir deniz turunda bikini ile fotoğraf gönderirsin, iç çamaşırlarıyla olur ama çıplak çok ayrı. Hoşlandığımız her kişiyi çıplak görmek isteriz, beğendiğimiz samimi olduğumuz. Fakat birinin vücudunu öyle görmek istemek başka, görmek istediğini ona söyleyebilmek başka. Eğer bu istediği çıplaklıkla alakalıysa, ondan bir an önce uzak dur. Amacı kötüdür ve ya iyidir, sorun bu değil.. Eğer onun sana karşı sağlıklı düşünceleri olsaydı, bunu isterken rahatsız olmadan çekinirdi. Bence senin bir Kore sevdalısı olduğunu fark etti ve bunu senin üzerinde bu şekilde kullanıyor.
@bedhard çok haklı gibi duruyor. Dinlemekte fayda var.
Çok detaylı bir şekilde yazmışsın çok teşekkür ederim evet önce zaten iç çamaşırı ile olabilir dedi amacının sadece vücut olduğunu düşünüyorum şu an da
Bence net bir şey daha düşünme. Bu konuda biraz daha zamana ihtiyacın olacak. Bu gibi şeyler parmağınla başlar, sonra elin gider, bir bakarsın kolun yok. Demek istediğimi umarım anlamışsındır. :)
@bedhard Organ mafyası?
Aranızdaki samimiyete bağlı
Her konuda güveniyorum fakat yinede güvenmediğim şey şu ben vücudumu atarsam belki bana şantaj yapıcak hani bi yere atarım diye falan daha fazla isteyecek ki zaten şu güne kadar kimseye nude atmışlığım yok tüm önlemlerimi alırım bu konularda zaten bence bu tür konularda dikkat etmek gerekiyor
Ve bu tür şeylerin doğru olmadığını düşünüyorum
önlem almaktan ziyade karşındaki insanı tanıyabilmek daha mantıklı olur.
İsterim de tip olarak istemiştir belki :)
Yok be kdkekdke vücudunu görmek istiyorum dedi direkt
Boşver atma
Atmam zaten ya bunun doğru olduğunu düşünmüyorum
Bende isterim hatta fazlasını yaşarım
Koremi biz varken ne yaptın kız 🤭😂
Korelilerde işi bıliyor
tabi ki isteriz
Yani bunda sapık bir durum yok değil mi?
var :D
Ayak yapıyor yav 😂
göstermeeee
Bunda bi sorun yok gibime geliyor
Evet
Dabi
Koreliye gösterme
Evet