Busiralar çok isim vardiyip görüldü atiyodu. bana hiç yazmadı üç gunugecti falan ama durumuma bakmıştı. bide ne zaman girsem aynianda çevrimiçi oluyoduk benimki acikda odegiliste bugün yapmış oyle
Bir erkek kolay kolay sohbeti kesmez, hele ki bir kadınla sohbeti uzun bir süredir kesintisiz devam ettiriyorsa. Yanlış anlama ama flörtün falan ise bu bahsettiğin kişi başka biri ile konuşuyor olma olasılığı çok yüksek.
Sen öyle düşünüyorsun, ama uzun bir süre geçmesine izin vermediğine eminim. Sen bir süre yazma, eğer minicik bir değerin var ise gözünde o illaki yazacaktır.
Duygusal bir bağ kurmak çok kolay, ama o bağ yanlış bir kişiye kurulmuşsa sana da gelecekteki ilişkilerine de zarar verir. O yüzden gerek arkadaş gerek aşk olsun, bir ilişki seni mutlu etmiyorsa hemen sohbeti bitirmeye çalış, ileride gereksiz harcadığın zamana üzülürsün.
mesela akşam geç saatten girdiğini görunmesin ve birileri ona zazarken aslında mesajı okuyor ama karşı taraf okumuyor sanıyor ve alacakları çok olabilir benzer şeyiler işte canım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence korkacak bir durum yok böyle şeyleri takmaya gerek yok
Bana bişey anlatmiyo dortgundiur boyle
O zaman durum sıkıntılı başka bir gacımento bulmuş olabilir
Hadiya 😒 sordum açıkça yine görüldü attı
Ciddi düşündüğün biri mi bu kişi
Yani düşünmüştüm geçen yazdan beri tanışıyoruz. ama çok ciddi değil gibi
Senden sıkılmış ava çıkmış gibi geliyor bana ava çıkarken da kamuflajlarını giymiş tabiri caizse
Hım öyle diyosun bizde salak dogiliz
Sal gitsin güzelim
Sürekli işteyim diyodu bana yani. bugün her aktigimda aynı anda çevrimiçi oluyoduk. ama şuanda yok
İş ile ilgili de wp kullanilabilir doğru olabilir ama görülmeyi kapatması da hadi işle alakalı olabilir bi nebze pp ne alaka onu anlayamadım
Pp değişmesi bana gönderdiği ve bildiğim bir fotozaten ama bilmiyorum. ki acaba benmi çok sapiyorum ya
Dur bakalım daha fazla irdeleme kokusu çıkar zaten
Teşekkürler bakalım sağolun
Rica ederim takma kafana
Ona böyle kotubisey demeye falan okadar çekiniyorum ki üzülür diye
Sen çok takıntılı birisin sanırım
Evet öyle gibi biraz
Sıkma canını sal zamana
Peki
Eğer bir konuştuğu var ise ve sürekli kıskanıyor darlıyorsa kapatıyordur.
Bilmem daha önce açıktı
Benle konuşmayı kesti ucgun önce de
Peki, hiç ona ''Şu şu saatte bana uyuduğunu söyledin, ama halen uyanıkmışsın kimlerle konusuyorsun vb.'' Bir cümle sarf ettin mi?
Hayır
Busiralar çok isim vardiyip görüldü atiyodu. bana hiç yazmadı üç gunugecti falan ama durumuma bakmıştı. bide ne zaman girsem aynianda çevrimiçi oluyoduk benimki acikda odegiliste bugün yapmış oyle
Bir erkek kolay kolay sohbeti kesmez, hele ki bir kadınla sohbeti uzun bir süredir kesintisiz devam ettiriyorsa.
Yanlış anlama ama flörtün falan ise bu bahsettiğin kişi başka biri ile konuşuyor olma olasılığı çok yüksek.
Anladım
Agliyim mi napim
İnsan değer verdiği insana gerekirse bir elinde iş varken diğer eliyle yazar. Vakit ayırmak çok da zor değil.
Flortum değil
Artik
Fazla üstüne düşme
Çünkü benle hicbiseyini paylaşmayan erkeğe soğudum
Ona
Soğuk yap bir süre
Öyle yani
Yaptığım birgün sadece
Yaptım
Kafam karıştı
İyice
Farketti mi bari?
Bilmiyorum
Ben yazmasam hayatta yazmiyo çünkü
Akrep Burcu
O , ben de yayım.
Sen öyle düşünüyorsun, ama uzun bir süre geçmesine izin vermediğine eminim. Sen bir süre yazma, eğer minicik bir değerin var ise gözünde o illaki yazacaktır.
Deneyeceğim. ama biraz zor yani. Gine hep ben yazıyorum. çünkü obenihic merak etmez
Zaten bir hayır gelmez ondan, sadece bunun farkına varmanı istiyorum 😅
Duygusal bir bağ kurmak çok kolay, ama o bağ yanlış bir kişiye kurulmuşsa sana da gelecekteki ilişkilerine de zarar verir. O yüzden gerek arkadaş gerek aşk olsun, bir ilişki seni mutlu etmiyorsa hemen sohbeti bitirmeye çalış, ileride gereksiz harcadığın zamana üzülürsün.
Teşekkürler sağol. yinede uygulama maya çalışıyorum. aetik bakalım. ne gostreck zaman bana bize ona
Rica ederim, iyi geceler 🙏
Sizede
Senle işi bitmiştir engellemek için ters tepkini bekliyor
Banada öyle geliyor yapıyım mi 🤣😅
neden olucak birilerinin görmesini istemediği şeyiler yapıyordur da ondan
Mesela negibi seyler
mesela akşam geç saatten girdiğini görunmesin ve birileri ona zazarken aslında mesajı okuyor ama karşı taraf okumuyor sanıyor ve alacakları çok olabilir benzer şeyiler işte canım
Bana mavi tık attı busabah ama 😅
Hiç cevap vermiyo artık alıştım
tamam işte cevap vermemesinin nedeni bu bence sende çok tınlama derim
He oylediyosun yani hiç yazmim daha keyfibilirmi
bence yazmassan o seni seviyorsa zaten yazar yazmassa zaten hiç senin olmamiştır ve sende tanımiş olursun
Herkes te böyle diyor ya 😣 alışmak sevmekten daha Zor geliyor ☹️
tatlım işin zor ne diyim
Nedenki
Bayahemde akrep burcu
Ya dikkat çekmek için ya da unuttuğu için
Değiştirmek istediği için?
Virüs kapmış
Neden
Muhtemelen korona olan birini öpmüştür
Hı
canı istemiştir
Takip edilmemek için