uzun zamandır kimseyle değil flört etmek konuşmuyorum bile yaşıtlarım evleniyor ve çocukları dahi var ya onlar çok hızlı ya ben çok yavaşım 😒
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Seninki yavaş olmak falan değil bildiğin el frenini çekmişsin durmuşsun sen 😅😅 bu gidişle sonun görücü usulü olur ben diyim 😬
tövbe de yaw aa o kadar düşünmemiştim 😂 alt tarafı 3 yıldır kimseyle konuşmuyorum asasklddl
Valla ailedekiler bakarlar bu kızda ses seda yok kimseyi bize sunduğu yok zınk diye bitane görücü usulü atarlar önüne 😄😄😄 sen ufaktan bi göz gezdir etrafa 😄😄 3 yıldır flört etmiyorum da değil konuşmuyorum diyosun senin tercihlerde bi değişiklik olmuş olmasın 😬😬
ya hahshds hayır olmadı bir değişiklik ama ne bileyim içimden gelmiyordu kimseyle konuşmak ama şimdi millette görünce bir özenme geldi bana 😂😂
Tabi yazın herkes manitacıklarıyla tatile gitmeler denize girmeler falan 😄😄 iyi bak bu da sana bi vesile olsun işte sende konuşmaya başla artık birileriyle yaz bitmeden 😄😄
olmuyor işte 😂😂 sosyal yaşantım biraz sıfıra yakında ondan ya bir de bir tık seçiciyim onun da etkisini unutmamak lazım 😂
Ya niye olmasın kuzenlerin falan da mı yok birlikte sosyalleşin 😄 o bir tık seçicilik dediğin hiç öyle bi tık falan değil gibi 😄😄 biraz olabilitesi yüksek kriterlere odaklan 😄😄
var kuzenlerimle falan çıkıyoruz arkadaşlarım da var ama sanırım bahtsızım ben ondan 😂 aslında bence olabilesi kriterlerim var ama işte slddsklsd
Yok yok seninki baht değil bence senin aradığın kriterler sıkıntı gibi 😄😄 söyle bakim bi kaç kriterini 😄😄
ya tek önemli kriter boy işte çünkü ben 1.71 im sonra işte tek beni sevsin başkasına göz ucuyla dahi bakmasın bu yani ehehslkdslkd
Yani aslında okadar uçuk kaçık kriterlerinde yokmuş ama 😄😄 hiç mi denk gelmedi boylu poslu bişeyler 😄
çıktı da çıkmasaymış da olurmuş 😒
Niye nesini beğenmedin 😬
aldatıldım 😅😅 sonrası zaten sarpa sardı
Heee sen ondan bidaha kalkışmadın bu işlere 😅😅 şansına karşına çıka çıka öyle bi sığır çıkmış 🤦🏻♂️😄
ben de öyleyim. birini bulmakta bi şey yok önemli olan düzgün birini bulmak. saçma ilişkiler yerine yalnız olmak daha iyi.
çok doğru ama insan gördükçe kötü de hissetmiyor değil
haklısın insanı kötü etkiliyor. twitterda falan çift paylaşan sayfaları engellediğim bile olmuştu :) bunu düşündükçe daha çok moralin bozuluyor.
evet ben de insta da gördüğümde sessize alıyorum görmemek için 😂😂
benim kendi açıma pandemi çok olumsuz etkiledi. tam hareketlenmişken birden bitirdi pandemi. buluşma vs sıkıntı diye neredeyse tamamen kestim sosyal medyada falan yazmayı
evet gerçekten pandemi bitirdi bende tam üniye başladım sosyalleşiyorum güzel gidiyor demiştim kapanma gelince bende de bitti her şey
pandemi sosyal açıdan bitirdi beni ama akademik açıdan şahlandırdı :) her dönem kaldığım dersler vardı hepsini temizledim ve yaz okulu alıyorum şimdi 1 aya mezun oluyorum. sonra sosyal açıdan şaha kalkma planlarım var.
ay evet akadem, k açıdan gerçekten çok iyi oldu benim açımdan da mezuniyetini tebrik ederim 😂 mezuniyetten sonra da sosyalleşmeyi halledersin ya
teşekkür ederim. sana da başarılar dilerim. sosyalleşme kısmında zorlanacak bi şey kalmadı her yer açıldı zaten. ilk olarak tatile gideceğim bakalım :)
oo iyi tatiller şimdiden 😂 teşekkür ederim bende
bölüm neydi bu arada merak ettim
ilahiyat okuyorsan eğer seninki
benim de uluslarası ilişkiler ve siyaset bilimi
a evet mezun olacağım yazmışsın bende okuyorsan yazmışım 😂 bölümün iyiymiş bu arada
evet gözünden kaçtı o. iyi seviyorum bölümü sınavlara falan gireceğim bakalım neler olacak. sen memnun musun bölümünden.
yani kısmen memnun gibiyim ama değilim gibi de
yüksek lisans yapmayı düşünüyor musun yoksa direkt işe mi başlamak istiyosun?
evet düşünüyorum hatta hedefim akademisyen olmak ama zor gibi biraz ama bir ümit
son sene hepsini deneyeceğim hangisi olursa artık 😅 sen ne yapacaksın yüksek lisans falan düşünüyor musun
sadece 2 yılımı yüksek lisans için ayırmak istemiyorum açıkçası. olursa çalışırken yapmak isterim.
bu açıdan bakınca mantıklı ama kendi açımdan kpss falan derken zaten çok vakit gidecek belki yüksek lisanstan yaparım bir şeyler diye düşünüyorum ama zor işte
kpss ye 18 gün falan kaldı hiç çalışmadım daha
Bu ne yürek 😂 ben şimdiden tutuştum çalışmaya başlayacağım alldldsl
ismime bir bak istersen :)
Ya hahshshs deli de eğer olmazsa düşük alırsan ne yapacaksın
bu sene okul devam ederken çalışma şansım pek olmadı. hala daha yaz okulu alıyorum ama yarından itibaren çalışmaya başlayacağım. olduğu kadar olacak artık. yabancı dilin hesaplanması için de ayrıca yds ye gireceğim. sen düzenli çalışıyor musun?
Her şey gönlünce olur umarım.
Yok düzenli çalışmıyorum çünkü hem ezber yapmam lazım hem de bende yaz okuluna gidiyorum biraz çok ders almışım 😂 vakit kalmıyor fazla
bende o kadar çok kaldım ki fazla fazla alarak anca kapatabildim. hangi okuldu seninki?
Burada yazsam mı bilemedim ama Osmangazideyim sen
niye okul adı verince ne olcak ki :) ismini bilmiyorum zaten
Doğru ama ne bileyim işte 😂😂 sen hangi üni
TEDU/ Ankara
Oaaa süper
sana şimdilik bir şarkı ile veda ediyorum. konuşmak istersen gene sohbet edebiliriz. iyi geceler, tatlı rüyalar.
https://www.youtube.com/watch?v=pwm7-98rk_g
Şarkı güzelmiş Edebiliriz, bende uyuyacağım sana da iyi geceler 😊
Hiç sevgilim olmadı zaten benim. Flört desen o apayrı konu.
neden daha önce hiç sevgili falan yapmadınız ki, açıkçası flört olayını falan bende hiç sevmiyorum ama işte
şans yok diyelim.
Sen kendini fazla kasıyorsundur insanlara duvar örüyorsundur.
En iyisi ömür boyu o işlerden elini eteğini çekmek
o kadar da değil ya
Acele ettim sonu hüsran oldu sakin ol
evet sonu hüsran olması da olası ama insan yine de işte ama sakinim haklısınız abartmamalıyım 😂
Bekarlık sultanlıktır sen dinle ablanı 😀
ahhsdksl nasıl bezdiyseniz o kadar kötü mü ya 🤣
Ehehe anlatacakım da gizlisin 😀
neden ya olsun merak ettim 😂
Uluorta anlatıp rezil olmayım 😀
peki o halde haklısın 😂😂
aynen canım maleseff
benimde baya oldu sikayetci degilim
ama insanın görünce bir özenesi de geliyor gelmiyor mu senin
Askerligimi yaptim geldim hayirli bir kismet olursa olur ozenmiyorum acikcasi
güzel bakış açısı hayırlısı olsun o halde
Tesekkur ederim senin de hakkina hayirlisi olsun
teşekkür ederim inşAllah
sen daha gençsin
ben kaldım bak
olsun belki karşına ummadığın anda birisi çıkar
hep aynı cümleler :D
aslında çıkmıyor değil daha 1 ay önce okuldan bir arkadaş teklif etti
ama daha hallemediğim silemediğim birisi var dedim ona
aa aklında biri varsa olmaz o kişiyle konuşmayı denedin mi diye soracağım saçma olacak bence denemişsindir ama yine de sorayım
ne bileyim inanıyorum ben böyle şeylere kader belki çıkarır birilerini karşına
elbette denedim
ama 2 sene geçse de unutulmuyor
evet aynı durumu yaşamıştım ama geçiyor zamanla bence seninki de geçecek zamanla
8 senelik beraberlik vardı zor
oaa baya uzunmuş belki bir ihtimal barışırsınız var mı olanağı
yok gibi
gibi dediğine göre bence bir ihtimal var bu şansı kaçırma bence
kaç kere gittim annesiyle konuştum kendisiyle de
kabul etmedi mi belki bir sebebi vardır barışmaya ikna edilebilir bir sebep
Egolusun ondan
nasıl vardın bu kanıya
Test edebiliriz
tabii deneyelim
Takip et o halde
yooo