Yav ben yanıyorum bu suriler eşlerine çarşaf giydiriyor zorlamı giyorlar merak ediyorum valla yoksa isteyerekmi ki bence istemezler
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunu mu merak ediyorsun diyecem ama her çarşafi giyeni suryeli sanan birinin bunu merak etmesi normal olsa gerek
Kimse zorla çarşaf giymez, kendi rızalarıyla giyiyorlar çünkü onlar biliyorlar ki ayette de geçtiği gibi "cehennem güneşten daha sıcaktır".
Ben açığım ablam isteyerek giyiyor ince olduğu için yakmaz mevsiminine göre değişiyor kumaşı
Çarşafı bir tek Suriyeliler giymiyor vitaminsiz seni 😒
TM RANACIM
Rahatsiz oluyorsan sen giymezsin kardesim :)
sanane milletin ne giydiğinden
Bir şey demedim zaten ne giyerse giyisin sadece hava 42 derece onlara üzülüyorum normal de kapanabilrler
tercih meselesi, demek ki onlar rahatsız olmuyor
tm teşekkür
Ne zorla? Neden giydiği belli değil mi
Sanane olum sanamı giydiriyolar
Hee ninja gibi geziyorlar sokakta
Giyselerde iclerinde çamaşır var sadece
tamam da usta sanki afganistan olduk
Sana ne
TM PRENSES SAKİN OL BANANE BEN SADECE SORDUM
Medeniyetsiz Yobaz onlar net
Yobaz olan kim?
Böyle diyen sen medeniyet timsalisin aw :d La ne beyinsiz insanlarsınız
@Miinervaa eşlerine Kara çarşaf giydirenleri kastettim ben.
Asıl yobaz, senin zihniyetin sana tutupta neden mini etek giyoyırsun poponu neden açıyorsun diyor muyuz demiyoruz özgür bir ülke isteyen istediğini giyer. Yobaz düşünceden biran önce kurtul.
Medeniyet ciplaklik degildir. Medeniyet saygi duymaktir medeniyet irkcilik yapmamaktir. Rahibelere nasil laf soylemiyorsaniz islama uygun giyinenlere nden yobaz diyip nefret kusuyorsunuz anlamiyorum. Esitlikse siyaha da beyazada muslumana da hristiyana da esitlik. Medeniyet biraz lutfen
@KenafirGözlüler sana giren çıkan ne? Ben eşlerine kara çarşaf giydiren dayıları kastettim sen rahat ol
@afferrinsana ablam zaten ona bir şey diyen yok ya hava 42 derece eşleri zorla giydiroyr gibi geliyor bana sadece onu merak ettim hemen yobaz oldum
Aynen öyle.. baş örtülü kadınları kınamıyoruz burda.. bari öcü gibi kara çarşaf giymeseler
Eşleri kadinlara zorla herhangi bisey yaptiriyorsa buna da karsiyiz. Ama muslumanlar bilirki zorla olan seyde hayir yoktur. Kendi istedigi icin giyinenler daha fazla kalpte olmadan Allah kabul etmez. Zorla bisey yaptiriliyorsa yine dururuz onlerinde. Uslubunuz cok yanlis
Aynen demek isteğim o başka bir şey değil benim validede çarşaflı valide bile kızıyor sen düşüm
Benim ablamda kendi içinden geldiği için giyiyor hiçte öcü gibi olmuyor
İsteyen istediğini giyer kimse kimsenin giyimine karışamaz saçmalama o insanlara yobaz demeden önce kendi yobaz kafandan kurtul.
@Furkannx34 siz beni yanlış anladınız.. ben baş örtülü kadınları kınamadım burda. Eşleri tarafından zorla kara çarşaf giydirelenleri söyledim
Öcü gibi? Bundan bahsediyoruz uslub cok onemli. Çarşaf giyenlerde nasil diger dinini yasayan insanlar varsa onlarin gorusu fikride bu. Öcü kelimesini hangi hadde sahip olarak soyluyorsunuz. Bas ortusude insanin kendi istegiyle yasamina koydugu biseydir. Carsafta. Hac isaretide. Herkese her seye saygi duymak zorundasiniz. baska bisey degil. Kadınlar oyle istemis yapmis. Ben nasil sacimi istedigim renge boyattigimda kendi hayatim oluyorsa onlarinda kendi hayati. Sosyla medyada esitiz haklarimizi savunuyoruz demekle bitmiyor is. Esitsek carsafli carsafsiz musluman hristiyan siyah beyaz erkek kadin da esitiz saygi duyun
@KenafirGözlüler kimsenin dini inancını yargılamıyoruz burda.. kapanan kapanır eyvallah.. Ama niye kara çarşaf? Kadınlar köle mi?
Kölelikle ne alakasi var reis?
Siz de o zaman modayi takip etmeyin siz kolemisiniz sosyal medyanin size dayattigi seyleri uyguluyosunuz?
Yahu belki o kadın öyle mutlu bunu fazla sorgulamanıza gerek yok kimse kimseye zorla bişey giydiremez bu kafadanda çık
@KenafirGözlüler katiliyorum
Aynen yani daha farklı şekilde kapanabilir ona bir şey diyen yok kendimi bazen afganisthanda hissediyorum sadece o kadınlara üzülüyorum
@afferrinsana gerçekten bununla tartışmaya girme değmez seviyesini ortaya koydu fazlasıyla
O zaman cümleni doğru yazacaksın kendini doğru ifade edeceksin ki böyle tepki görme.
Cok ofkelendim :)
@afferrinsana sakin ol :D
Kardesler bizde size uzuluyoruz. İslami yasayan gordugunuzde afganistandayiz demenize cok uzuluyoruz. Eger bi kadin acik fotografindan dolayi linc yiyince sizene diyebiliyorsaniz buna da demek zorundasiniz. Banane kelimesini lugatiniza yerlestirin
@afferrinsana çok haklısınız
Aga gelip burda bana boyle geri kafali konusmayin. Harbi mutfaktaki kaşığa laf anlatiyormusum gibi hissediyorum
@afferrinsana bir şey diyen olamdı zaten