Bu haberi ben de okudum evladım. Kocasını seven kadın ancak kendisi öldükten sonra kocasıyla evlenecek güvenilir birini kendisi sagken bulur. Bu kadin ise is yükünün azaldığını bu yüzden bu durumun işine geldiğini söylemiş zaten. Eşini düşünse esinin iki kadının sorumluluğunu aynı anda üstlenmesini zaruret yokken istemez eşini zor duruma sokmazdı. Çok eşlilik erkek için müşkül bir durumdur. Davulun sesi uzaktan hoş gelse de sonradan her erkek kaldıramıyor.
Bu durum biraz şuna benziyor. Eşim ben öldükten sonra napar diyip para kazanması için hem dışarıda başka adamın emrinde çalıştırıp hem de evde kendi emrinde çalıştıran erkeğin samimiyetsizliğine benziyor işte.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Dinde ruhsat verilmiş olması, bunu gerektirmiyor. İnsanın bir hayat arkadaşına ihtiyacı var diye, en özel olanın yerine, öylesine bir kisiyi koymak olacak şey mi? Onun gönlü benden kolayca vazgeçebilecek mi? Hz Muhammed as. bile iki yıl sonra evlenebilmiş. Gönül yoldaşlığı bu kadar sığ olamaz, yanlış anlamışsın sen.
Sdhks çok hoşuma giden bir endonezya filmi vardı soruyla takılmama engel oldu 😄 kadın ve adam birbirlerini çok severek her şeye rağmen evlenmişti ama kadının çocuğu olmuyordu eşi bunu sorun yapmasa da kadın en yakın kız arkadaşını eşiyle evlendirmisti.. sonra ya da öncesinde hasta oldu ve öldü:/ ...
Bunu diyen kadının zeka seviyesi düşüktür artı kendine saygısı yoktur. Pasif eziğin tekidir ve kişiliği gelişmemiştir. Ne diyeceğimi şaşırdım bi sn djjd
Böyle bir kadınla evlenmek istediğine emin misin qwşkd
He haberi duydum. Arada bana da yardımcı oluyor demiş. Abla grup seviyor başka türlüsünü anlayamam. İnsan sevdiğinin yanına kendi rızasıyla birini koyar mi be
İzin ile yapılmıyor ki bizimkilerin canı istiyor bunu iyiki bir izin verilmiş. Dinde olmasa bizim adamlar gene yapardı. Ben bı kadınla beraber kocamı aynı evde paylaşamam gözümün önünde sarılacaklad oynasacaklar vay efendim kocam yan odada onla olacak bunu kabul eden kadın gözümde en assagilik kadındır. Az kıskançlık olsun az gruruun olsun domuz heralde
Ben şok :o kendine saygısı olan hiç bir kadın bunu yapmaz. Karısını seven erkekte bunu düşünmez zaten. Dinde yeri olsa da ben de yeri olamaz içim kaldırmaz.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > "Ben ölürsem kocam ne yapacak yalnız başına?" diyerek kuma bulacak kadar ince düşünceli, çok seven hatunu nerde bulabilirim?