Arkadaşlar biriyle burdan tanıştık ama c! nSell! kle alakalı bı konuyla ilgiliydi sonra instadan konustk.. sonra fotoğraf vs gönderdim zaman ilk önce birbrimizi görmemiştik sesli araştk instadan.
Sesine hayran kaldm. Onu görmeden kanım kaynadı onda da buna yakın biseyler oldu... Sanki 40 yllk birbirimizi tanıyor gibiyiz... O burdakilere fazla güvenmediği için yaşını bana ilk önce yalan demişti 1yas büyük sanyordum. Sonra baya konuştuk ettik çok güzel anlasyorduk ama bı sorun sezmiştimm.
Bana bı anda yazdı uzun uzun.. ben senin bu kadar karakterli güzel iyi bı insan olduğunu bilmiyordum KS deki diğer ergenlerde sanıp sana yaşımı yanlış dedim aslnda 96lym dedi... Bu arada benim yaşımı ona demiştim 94luyum.. bunu dedi ve özetle kendinden buyuk yaşta sevgili istemiyor ama görüntülü konusyoruz sevgili olamayacağını bile bile... konuşurken ikimizin de gözlerimizin içi gülüyor...
Ya bı insanla yüzde yüz frekans tutarımı? Aşk değil ama inanamyorum o kadar güzel ki. Seviyorum ben onu... Onunla 4 kez falan böyle görüntülü konuştuk bi keresinde bu konu yüzünden ağladım tutamadm kamera karşısında kendimi o da çok üzüldü. Ama elimden bişey gelmiyor diyor bu konuda... ilerde sorun olur dedi... Bende senden hoşlanıyorum dedi. Belki de beni hayatım boyunca böyle kimse sevmeyecek senin sevgini hissediyorum dedi. İkimiz de birbirimize çok güveniyoruz. Onunla kız kardeşim yaşıt bu arada ben de bu yüzden sorun ediyorum yaşı.. yani o da ben de sorun olarak görüyoruz. sizn düşüncenizi almak istedim.
Bu arada onunla ilk kez bişey yaptk.. evet c! nsllği ikimizde çok seviyoruz ve biliyoruz ki evlenirsek çok mutlu olacağız hem c? nsel yönden hem neredeyse her yönden... Ona bakınca ben buyuleniyorum o da gulumsememi gamzeli gözlerimi izlememi... Ona seni çok seviyorum lan dememi çok seviyor bı kaç kez dedi bunu... düşünün bugün büt sınavı vardı saat 11.00 da benimle konuşa konuşa 10.55 etti saati ancak kapaattımm.
Düşünceleri benimle aynı gibi... bugün dedi ki seninle sevgili olamyoruz şimdi neden konuşuyoruz diye bazen düşünüyorum ama istyorum seviyorum seninle konuşmayı dedi... Ve benden çok €tkileniyor... Benimle buluşmak en azndan 0pşmk sürtnmk istyor ama kabul etmedim... Tek geclk biri olmak istemem dedim olacaksam ömürlük olur dedim... haklsn diyor kendimi tutamyorum diyor... Benimle tanıştıktan sonra başka kızlar ona çkci gelmiyormuş...
Sesine hayran kaldm. Onu görmeden kanım kaynadı onda da buna yakın biseyler oldu... Sanki 40 yllk birbirimizi tanıyor gibiyiz... O burdakilere fazla güvenmediği için yaşını bana ilk önce yalan demişti 1yas büyük sanyordum. Sonra baya konuştuk ettik çok güzel anlasyorduk ama bı sorun sezmiştimm.
Bana bı anda yazdı uzun uzun.. ben senin bu kadar karakterli güzel iyi bı insan olduğunu bilmiyordum KS deki diğer ergenlerde sanıp sana yaşımı yanlış dedim aslnda 96lym dedi... Bu arada benim yaşımı ona demiştim 94luyum.. bunu dedi ve özetle kendinden buyuk yaşta sevgili istemiyor ama görüntülü konusyoruz sevgili olamayacağını bile bile... konuşurken ikimizin de gözlerimizin içi gülüyor...
Ya bı insanla yüzde yüz frekans tutarımı? Aşk değil ama inanamyorum o kadar güzel ki. Seviyorum ben onu... Onunla 4 kez falan böyle görüntülü konuştuk bi keresinde bu konu yüzünden ağladım tutamadm kamera karşısında kendimi o da çok üzüldü. Ama elimden bişey gelmiyor diyor bu konuda... ilerde sorun olur dedi... Bende senden hoşlanıyorum dedi. Belki de beni hayatım boyunca böyle kimse sevmeyecek senin sevgini hissediyorum dedi. İkimiz de birbirimize çok güveniyoruz. Onunla kız kardeşim yaşıt bu arada ben de bu yüzden sorun ediyorum yaşı.. yani o da ben de sorun olarak görüyoruz. sizn düşüncenizi almak istedim.
Bu arada onunla ilk kez bişey yaptk.. evet c! nsllği ikimizde çok seviyoruz ve biliyoruz ki evlenirsek çok mutlu olacağız hem c? nsel yönden hem neredeyse her yönden... Ona bakınca ben buyuleniyorum o da gulumsememi gamzeli gözlerimi izlememi... Ona seni çok seviyorum lan dememi çok seviyor bı kaç kez dedi bunu... düşünün bugün büt sınavı vardı saat 11.00 da benimle konuşa konuşa 10.55 etti saati ancak kapaattımm.
Düşünceleri benimle aynı gibi... bugün dedi ki seninle sevgili olamyoruz şimdi neden konuşuyoruz diye bazen düşünüyorum ama istyorum seviyorum seninle konuşmayı dedi... Ve benden çok €tkileniyor... Benimle buluşmak en azndan 0pşmk sürtnmk istyor ama kabul etmedim... Tek geclk biri olmak istemem dedim olacaksam ömürlük olur dedim... haklsn diyor kendimi tutamyorum diyor... Benimle tanıştıktan sonra başka kızlar ona çkci gelmiyormuş...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar birincisi o benden küçük ikincisi de biz onunla kamerada yaptk yani ten tene değmedi görüşmedik yüz yüze... Ama o istyor biseyler yasayalim niye kabul etmiyorsun diyor sonra diyorum nikahsz bişey yaşamak istemiyorum diye sonra haklsn diyor ama çok istyor yine de tutamyor kendini..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
1 2 yaş bişey değil, de cinsel muhabbet merkezinde şey olması biraz berbat değil mi 😀
Malesef berbat haklsn
Bu konuda özel olmama ihtimalin %95, ve bu risk, kaldı ki bu mide bulandırır olmaz o iş söyleyim 😀
Nedir mide bulandiran
Mecazen, yani ileride bu başlangıç sebebiyle tadınız kaçabilir
Çok sevdiği bı kiz tarafından aldatlmis onunla da herşeyi yaşamışlar... Yapmadklari sadece önden vermemiş bı o kalmış ve şimdi kız nişanlanmis yeni... O kızı bana anlatmşti çok değer vermiş ama kız aldatmış onu... bu konuyla ilgili biz öncelikle konuştuk onunla sonra sen çok olgunsun dedi vs vs... Böyle gelişti.. o bunları anlatrken hala birbirimizi görmemiştik böyle ilk önce sesli konuşurken çekim oldu... Benim ona karşı olan sevgimi çok iyi anladı hissetti kendisi de bunu soyledi
Hemen sevebilmek normal değil ama, yani bu işler genellikle şöyle olur, birini görür sesini duyarsın ve buraya kadar iyiyse beynimiz düşünce hatalarıyla kişinin karanlıkta kalan kısımlarını da bu çerçeve genellemesiyle iyi bir profil olarak sunar bize. Bir yerden sonra kişiyi tanıdıkça dersin ki aa bu değişti ben bunu böyle sevmemiştim, aslında hiç tanımamıştın, sadece ön adımda ki tavırlar hoşa gitmiş olabilir, cinselliğe olan ortak ilgi sebebiyle bile olabilir ama bunu biraz da kontrollü ilerlet bence, tanımak gerek, insanlar göstermek istediği şekilde gösterebilirler kendilerini bu mesafeden
Ve güncellemeden sonra şunu anlıyorum çocuk işini görmenin derdinde olabilir yine dikkat et der ve giderim
Doğru diyosun... Ama cinsellik konusu olmasa da bizim kafamız uyuşuyor çok güzel bı his bu... bu arada kamerada birlikte boşaldık çok güzeldi...
😀 Tamam umarım mutlu olursunuz
Kötü niyetli değil bence saf bı güzelliği var onunla öyle güzel konuşuyoruz ki ikimizde aslnda birbirimizi hem beğeniyoruz kişilik karakter olarak hem güveniyoruz hem de hoşlanıyoruz
90 lıyım benımde sesım ıyıdır onu bosver bıde bız deneyelım ahaha
Seninle olmaz zekâ yaşın tutmuyor
Ya nolmus 2 yas kucukse senden bence bi problem olmaz alt tarafi iki yas oyle 6 7 yas falan olsa problem olabilir ama bence problem değil
Ben beni kardeşim 96li kız kardeşim. onun için kabul edemiyorum ama o neden kabul etmiyor bilmiyorum
Ney yazdin öylee anlamadim 😧
Demek istyorum ki ben de 2 yaşı sorun etmek istemem ama kız kardeşimle yaşıt bu çocuk.. o yüzden tereddütlü tüm. Ama eğer bizden olur derse ben ondan cesaret alırım..
Bi sey olmaz kiz kardesjnle yasitsa ne olmuş ya takmayin bunlari
Çok üzülüyorum... Bi insanla bu kadar iyi anlasrken kız kardeşimle yaşıt olması..
Kız kardeşim benden güzel bu arada... Biraz değişik hissediyorum anlyomusun
Hmmm anladim seni onun senden güzel olmasi bi sey degistirir diye düşünme sonucta cocugun kafasi seninle uyusuyor ve ruh esi gibisiniz sanirim yani isterse adriana lima gelsin bi sen etmez
Her gün iş yerinde bir sürü kız görüyor olma ihtimali var kendisi sağlıkçı... Ve çok iyi kalpli biri ben onu çok istyorum o da beni çok beğendi.. ama yapamyoruz yaş çok sorun onun için özellikle...
Bence o cok takıyor bu yas mevzusunu eger bu kadar takicaksa ztn ilwrlemeez
Kamerada naptiniz karsilikli mi boşaldınız
Haklsn... :( O takmasa cesur olsa ben de ondan cesaret alıp ilerledim...
Evet
Hmm ne diyeyim bu uyuma yazik olmus sen de unutmaya bak
☹️ malesef öyle olacak anlaslan...
Onun için sorunmuş sanırım bizim için olsa nolur olmasa nolur zaten :)
2 yaş küçük birini görseniz ne düşünürsünüz
Büyük konuşmak istemem o yüzden yorumsuz kalmak istiyorum.
Ama sizin tanışma şekliniz sorun olabilir
Ne uzun yazmışsın erkek mi küçük
Evet
Sorun olmaz da şey sorun olabilir tanışma şekliniz.
Doğru... Neden bu kadar sorun olduğunu bende düşünüyorum arkadasma anlattm durumu dedi ki yaş o kadar sorun olmaz normalde dedi
TeN uyumu yakalamışsınız siz
Kamerada. Yaptk
Bir araya gelseniz yakalarsınız ya da şu an birbirinize dokunamadıpınız için arzu ve isteğiniz çok yoğun olabilir.
Eminim onunla binlere sevişmek bana büyük bı haz verecek ona da öyle... Sadece surtunelim sadece diyor bulusalm da yapalm diyor ama istemiyorum ben...
Sadece sürtünmeyle kalacağını düşünüyormusun gerçekten
Ben istemiyorum yapmayı zaten de... O öyle diyor arabanın arka koltukta yaparz diyor... oral yaparsn da diyor
Gerçekten evlenmeden böyle bişey yaşamak istemiyorsan gitme
Çünkü arabanın arka koltuklarını biliyorum sonu istenmeyen olaylar oluyor
İstemiyorum nikahsz bı ilişki... Bana dese ki bı görüşelim çay içeriz sadece öyle şeyler yapmayız dese anlarm da... zaten yaşı sorun ediyor buluşmanın tek amacı seks olacak
Aynen öyle ben yaşadım bu hikayeyi çünkü ondan gitme diyorum
Sen mi yaşadn ne yaşadın kısaca der misin
Özele gel burdan olmaz belki kullanıyordur uygulamayı görür
Sildi hesabını... Ama ben seni ekledim az önce yazabilirsin bana
Sen yaz ben yazamıyorum
Benim de xper yetmiyor nasl olcak :D
Çok güzel valla
İnsta kullanıyormusun
değil
olmaz
Neden
yani sorun olmaz diyorum