2 yaş sizce sorun mu?

Arkadaşlar biriyle burdan tanıştık ama c! nSell! kle alakalı bı konuyla ilgiliydi sonra instadan konustk.. sonra fotoğraf vs gönderdim zaman ilk önce birbrimizi görmemiştik sesli araştk instadan.

Sesine hayran kaldm. Onu görmeden kanım kaynadı onda da buna yakın biseyler oldu... Sanki 40 yllk birbirimizi tanıyor gibiyiz... O burdakilere fazla güvenmediği için yaşını bana ilk önce yalan demişti 1yas büyük sanyordum. Sonra baya konuştuk ettik çok güzel anlasyorduk ama bı sorun sezmiştimm.

Bana bı anda yazdı uzun uzun.. ben senin bu kadar karakterli güzel iyi bı insan olduğunu bilmiyordum KS deki diğer ergenlerde sanıp sana yaşımı yanlış dedim aslnda 96lym dedi... Bu arada benim yaşımı ona demiştim 94luyum.. bunu dedi ve özetle kendinden buyuk yaşta sevgili istemiyor ama görüntülü konusyoruz sevgili olamayacağını bile bile... konuşurken ikimizin de gözlerimizin içi gülüyor...

Ya bı insanla yüzde yüz frekans tutarımı? Aşk değil ama inanamyorum o kadar güzel ki. Seviyorum ben onu... Onunla 4 kez falan böyle görüntülü konuştuk bi keresinde bu konu yüzünden ağladım tutamadm kamera karşısında kendimi o da çok üzüldü. Ama elimden bişey gelmiyor diyor bu konuda... ilerde sorun olur dedi... Bende senden hoşlanıyorum dedi. Belki de beni hayatım boyunca böyle kimse sevmeyecek senin sevgini hissediyorum dedi. İkimiz de birbirimize çok güveniyoruz. Onunla kız kardeşim yaşıt bu arada ben de bu yüzden sorun ediyorum yaşı.. yani o da ben de sorun olarak görüyoruz. sizn düşüncenizi almak istedim.

Bu arada onunla ilk kez bişey yaptk.. evet c! nsllği ikimizde çok seviyoruz ve biliyoruz ki evlenirsek çok mutlu olacağız hem c? nsel yönden hem neredeyse her yönden... Ona bakınca ben buyuleniyorum o da gulumsememi gamzeli gözlerimi izlememi... Ona seni çok seviyorum lan dememi çok seviyor bı kaç kez dedi bunu... düşünün bugün büt sınavı vardı saat 11.00 da benimle konuşa konuşa 10.55 etti saati ancak kapaattımm.

Düşünceleri benimle aynı gibi... bugün dedi ki seninle sevgili olamyoruz şimdi neden konuşuyoruz diye bazen düşünüyorum ama istyorum seviyorum seninle konuşmayı dedi... Ve benden çok €tkileniyor... Benimle buluşmak en azndan 0pşmk sürtnmk istyor ama kabul etmedim... Tek geclk biri olmak istemem dedim olacaksam ömürlük olur dedim... haklsn diyor kendimi tutamyorum diyor... Benimle tanıştıktan sonra başka kızlar ona çkci gelmiyormuş...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar birincisi o benden küçük ikincisi de biz onunla kamerada yaptk yani ten tene değmedi görüşmedik yüz yüze... Ama o istyor biseyler yasayalim niye kabul etmiyorsun diyor sonra diyorum nikahsz bişey yaşamak istemiyorum diye sonra haklsn diyor ama çok istyor yine de tutamyor kendini..
2 yaş sizce sorun mu?