Çok Özlediğini Çok Sevdiğini Söylüyor?

Arkadaşlar benim 2020 Eylül ortasından 2021 Mart ortasına kadar yaşadığım bi eski sevgilim vardı. Aranızda ne geçti diye sormayın hic hersey geçti hicbiseyden eksik kalmadık
Her gece birlikte oluyoduk saatlerce sevisiyoduk. Sonra evleri ayırınca sürekli bulusamaz olduk. Buluştuk da hani rahat rahat olamadık yani
Sonra ben karantinaya girdim pandemi sürecinde
Karantina suresjndeyken bunun yakın arkadaşları kafasını karıştırdı. Beni görmez oldu gözü
Sonra ayrıldık. Beni aldattığını söyledi ayrılmak istediğini söyledi
Sonra ben kaza geçirdim ameliyattan 1 hafta önce her gece saat 1 - 2 gibi aramaya başladı
Ben ameliyattayken ablam açmış telefonu o kaza geçirdiğimi bilmiyordu
Sonra demiş işte nerde diye ameliyatta deyince bi an afallamis gelmek istemiş ablam kapamış telefonu falan
Sonra ameliyat sonrası eve çıkınca aradı bi ara konuştuk öylesine
Sonra yine sinirli bi anında aradı kavga ettik tartıştık ölüm kalım da olsa arama beni falan dedim.
Ben iyileşince buluşalım konuşmamız lazım diye aradı gerek yok konuşacak bisey yok dedim
Durumları kötüye gidiyormuş telefonunu satmış sonra
Dün gece 4 gibi babasından aradi uyku sersemi açtım sonra kapadım
Sonra tekrar aradı açtım kendimi toparlayıp efendim dedim nasılsın falan dedi Sonra beni çok özlediğini tekrar benimle sevgili olmak istediğini soyledi istemediğimi söyledim
Ağladı lütfen gitme dedi yapma bunu bize dedi
Ben de hala onu çok seviyorum zaten sessiz sessiz ağlıyorum ona farkettirmeden
Sonra sesimi düzeltip heryerimi kırdın dedim. Bidaha ne yaparsan yap bizden olmaz falan dedim olur diye inat etti
Nolur yapma bana bunu dedi seni çok seviyorum Allah canımı alsın annem ölsün ki çok özledim dedi
Ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum ama ben onu çok seviyorum hepte çok sevdim
Fikirlerinizle yardımcı olabilir misiniz?
Biliyorum olacak gibi değil ama en azından siz yorum yapın görüşlerinizi merak ediyorum
Tesekkurler simdiden🌸
Çok Özlediğini Çok Sevdiğini Söylüyor?