Arkadaşlar sevgilim mi desem eski sevgilim mi bilemedim şu an aramız baya bozuk şu an farklı şehirlerdeyiz ve doğum günü yaklaşıyor süpriz yapmak için yanına gidecektim fakat instagramda kız takip etmişti bende sil dedim bin tane bahane işte bende dedim bende senin için gelicektim bilmem ne değmezmişsin sinirden söyledim biletimide aldım ama bana sonrada dedi ki senin zaten anacın buydu gelme istemiyorum diye bağırdı durdu bu durumda bende gelmiceğimi söyledim ama yinede giderdim istemiyorum demeseydi bunu onada söyledim ve kendisinin sevgimi hak etmediğini halbiki birbirimizi çok seven iki kişiyiz ne yapsam bilemedim
Güncellemeler
+1 yıl
Bi yandan gideyim diyorum bi yanım gitme kalsın diyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yaptıgı saçma o takip ettiği kız falan tamam okey oraları geçelim
gelme istemiyorum diye bağırması gücendirici
Aynen öyle bunun üstüne nasil gideyim bide diyor ki aen bunu bahane olarak kullandın gelmemek için yaptın halbiki biletimi herşeyimi aldım o öyle diyince silmem etmem diye bende değmezsin ozaman gelmeye dedim bunu ama gitmiceğimden demedim sinirden dedim Buda iyice çoştu gelme istemiyorum dedi ben dedim sinirden söyledim emin misin dedim evet istemiyorum dedi napiyim yani daha bide gel diyeceğine hala uzatıyor gelmemi istediğini biliyorum o dediği için zaten gidecektim kendisi dedi keşke yanımda olsaydın diye
ne zaman doğum günü
umarım o zamana kadar gönlünü alır hevesli hevesli gidersin
eğer gönlünü almazsa gidip gitmemek arasında hala arafta kalacaksın 😕
Pazartesi günü ama ben cumartesi gidecektim
Hevesimi çok kırdı bunu ona söyledim ama o hala bahane buldun demeyi tercih ediyor
bence senin yapacağın bir durum yok arkadaş senin gönlünü alsa iyi olur
Bende dedim ona gel demeyi bilmiyorsun hala daha uzatıyor halbuki o bana dedi keşke yanımda olsaydın diye bende ona süpriz yapacaktım
sıkıntı reis, sen gitme ama bir şey yazmazsa sana
Valla ozaman kendi bilir daha ne diyim ben geliceğimi söyledim biletimide attım biliyorum gelmemi istiyor ama gel demediği için gitmeyi düşünmüyorum çünkü baya kirildim
gel demezse gidip ne yapcan istemiyo yani seni
Kendi dedi ki bana bir kaç gün önce doğum günümde yanımda olsan keşke diye ona nazaran aldım biletimi ama çıkarmadı takipten filan bende sinirden değmezsin gelmiyorum dedim Buda bahane işte bilerek yaptın gelmemek için filan dedi
arkadaş biraz şey yaa neyse sen benim dediğimi dinle gel gibi bir şey derse gidersin zaten birbirinizi seviyorsunuz ama gel demezse gitme çünkü aranızda bir husumet var ve karşıdaki haksız durumda
Kabullenmiyor işte kendini hep haklı görüyor
yaşı kaç
24
valla ne diyim ins aranız düzelir
Hım zor bir durum eğer gitmezsen hiçbişey kazanamazsın ama eğer gidersen onu belki mutlu edersin gönlünü alırsın
Onun benim gönlümü alması gerek değilmi sonuçta talip eden o silmeyen cikarmayan o ve deli gibi gelme istemiyorum diyende o
O da doğru aslında baya karışıkmış
Baya ya bak dedim sil çıkar yok bilmem ne saçma sapan konuştu bende söyledim biletimide attım dedi bilerek gelmemek için yaptın bunu öne sürdün
Onu takipten çıkarmak yerine senle kavga ediyor. Çok mu zor yani takipten çıkarmak demekki onu tercih ediyor bak ya sinirlendim şimdi
İşte diyorki ikimizde kapatalım instgramları ama ben önce gidip görmek istiyorum o instagramları 😂