Gayet alımlı güzel bir kızım bakan dönen bir daha bakar kariyerim var oturaklıyım. Yeni yeni bir doktorla görüşmeye başladım. O kendi didindi uğraştı benimle olmak için. Yakışıklı falan da değil sırf düzgün biri bana karşı güya kibar diye görüş dedim kendi kendime. Kendi çalıştığım hastaneye gel falan demişti görmeye. Bende dalgasına olur dedim. İş arkadaşlarınla tanıştırırsın artık dedim güldüm. Bana seni iş arkadaşlarımla tanıştırmam dedi. O kadar sinirlerim bozuldu ki. Tepem attı. Nöbette olduğu zaman gelmemi istiyor. Sinirlerim çok bozuldu. İş arkadaşlarımla tanıştırmam ne demek hastane ortamında? Moralim bozuldu. Saklancak gizlenecek kukla mıyım ben? Bir de bozulduğumu belli ettim. Sen yanlış anladın beni diyp. Çok sinirlendim açıkçası. Haksız mıyım? İnsan bu şekilde söyler mi ya? Bu ne kabalık. Haklısın o şekilde söylememeliydim dedi. Çok tepem attı. Oturdum ağladım sinirden. Nasıl davranayım bundan sonra? Ben de onu arkadaşlarımla tanıştırmak istemiyorum. Ama gidip direkt seni tanıştırmam demedim. Gücüme gitti. Ne yapayım siz olsanız ne yapar ne söylersiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, sizi tanıştırmak istememesindeki asıl nedeni öğrenmeniz gerekir bence. Evet, size söyleyiş şekli hoş değil ve ben de kaba buldum ama özür dilemiş sizden sonuçta. Hatasını anlamış ve sizden af dilemiş bu konuda. O yüzden büyütmenin anlamı yok fakat dediğim gibi çalıştığı ortamdaki insanlar mı sıkıntılı yoksa kıskanıyor mu veya başka bir sebep mi var tam olarak bunun nedenini öğrenmeden bir çıkarıma varmak yanlış olur. Dolayısıyla bu konuyu oturup etraflıca kendisiyle konuşmanızı tavsiye ediyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
02 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba özür dilemedi. Evet söyleme şeklim yanlış haklısın dedi. Kalbim kırıldı sonuç olarak. Ne diyeyim hastanede ismini söyleyip tanıştırayım mı dedi. Ben herkesi getir tanıştır demedim ona. Ayaküstü gördüklerinde söyleyebilirdi. Kibar ve beni önemser diye şans verdim. Buz gibi oldum ona karşı.
- +1 yıl
Bence de hoş bir şey değil ama dediğim gibi yani başka bir şey olabilir altında. Tabii son karar yine size ait.
En İyi Cevaplar
İki ihtimal var. Birincisi sadece öylesine takılmak için konuşuyordur seninle ikincisi de Aşırı kıskanç ve kültürsüz bir adam ki iş arkadaşları ile bile tanıştırmıyor. Ne yapacak yani seni kutuya koyup evin rafına mı istiflicek kimse görmesin diye. Bence sıkıntı bir karakter söylemedi deme.
010 Yorumla
Soran+1 yılİş hastane harici tanıştırırmışta hastane olmazmış. Sanki yalvarıyordum tanıştır diye. Çok gücüme gitti.
Soran+1 yılNasıl davranayım ona karşı?
Soran+1 yılSanki oturup çay kahve içelim dedik. Ayaküstü tanıştırır. Çok kaba bir hareket geldi bana
Soran+1 yılHiçbir şey. İşte hastane de ne diyecekmiş ismimle hitap edip tanıştıracak mıymış garip olurmuş gibi gibi
Soran+1 yılAşık değilim aşık olduğumu kim söyledi yeni tanıyorum güya bana karşı kibar diye şans verdim
Soran+1 yılÖyle yapacağım galiba bilemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBelki iş arkadaşları sıkıntılı kimselerdir. Bu yüzden istemedi.
Ya da belki evlidir, iş arkadaşları eşini tanıyordur seni öğrenirlerse söylerler diye istememiştir.
ya da seni tanıştırmaya layık görmüyordur.
Her türlü çok saçma bir durum. Tepkinde haklısın.04 Yorumla
Soran+1 yılEvli olmadığını biliyorum ortak arkadaşımız var ve yaşlarımız büyük değil o 25 ben 24 yaşındayım. Tanıştırmaya layık görmeyebilir bilemiyorum neden olmasın..
- +1 yıl
Ailesine uygun bir gelin adayı mısın?
Soran+1 yılAsıl o benim aileme uygun biri mi? Herkesin ailesi eminin ki benim gibi birini ister. Ego kasmıyorum. Ailem okumuş görmüş geçirmiş düzgün insanlar. Bende öyleyim
- +1 yıl
Canım benim seni kötülemiyorum ki
Seni tanımıyorum da
Sorduğum şey sadece şu
Onun ailesine uygun bir gelin adayı mısın? Çünkü değilsen ciddi düşünmüyordur ve kimseyle tanıştırmak istemeyebilir
Yoksa senlik bir durum yok
Onun ve ailesinin yapısıyla alakalı
Yanlış anladın beni.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki de iş arkadaşlarına güvenmiyor, hoşlanmıyor, sevmiyor. Ve seni de o yüzden onlarla tanıştırmak istemiyor. İnsan kıymet verdiği bir şeyi sakınır ya herkesle paylaşmak, herkese göstermek istemez. Sadece sevdiklerine anlatır, onlarla paylaşırsın... Ne bileyim belki öyle bir duygudur. Bu da bir bakış açısı.
08 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum... umarım dediğin gibidir ama sanmıyorum direkt hastane ortamı olmaz bilmem ne dışarda tanıştırırım vs gibi şeyler söyledi. Çok kırıldım ve sinirlendim
Cevap sahibi+1 yılSeninle alakalı bir şey olduğunu sanmıyorum. Bence aksine arkadaşlarıyla, hastane ortamıyla ya da hastane ortamında bulunan başkalarıyla ilgili onu rahatsız eden bir şey ve bunu sana yansıtmak veya söylemek istemediği için, yanlış anlaşılabileceğini de düşünmeden o an öyle demiş.
Soran+1 yılYa da hastane de düşürmek istediği birileri var önünü tıkamamı istemiyor...
Cevap sahibi+1 yılŞu an senin aklına bu tür düşünceler gelmesi normal tabi, farklı açıdan bakıyorsun çünkü ilişkinin bir tarafı olduğun için. Ama dışarıdan bir bakış açısı olarak bana öyle gelmedi. Ben de herkese güvendiğim için değil tabi, neler yapabileceklerini biliyorum. Ama sorundan hissettiğim böyle bir şey değil. Seni tanıştırmak istememesi veya başka biri var o görmesin diye gibi düşünmüyorum. Dediğim gibi arkadaşlarına olan güvensizliğinden hemen tanıştırmak istemiyordur veya ortamda rahatsız olduğu başka şeyler, başka insanlar vardır. Bir kızı kastetmemiştim ben.
Soran+1 yılYaptığı kabalığı değiştirmiyor. Nasıl davranmamı önerirsin aşırı gıcık oldum
- +1 yıl
Yani diyirsun bazen anlatmak için susmak gerekir
Cevap sahibi+1 yılTabiki, niyeti öyle olmasa da yanlış anlaşılabilecek bir tavır sergilemiş. Hepimizin başına geliyor aslında zaman zaman bu tür şeyler. Anlık oluyor bazı şeyler, nereye gidebileceğini hesaplayamıyorsun. Sen içinden geldiği gibi davran tabi bundan sonra, hislerinle davranışlarının uyumlu olmaması senin için sıkıntılı olur çünkü. Bana göre bu durumdan rahatsız olduğunu ve tepkini göstermen normal bir süre. Bu sürede onun nasıl davrandığı, neler söylediği, neler yaptığı önemli. Bu durumdan üzüntü duyduğunu hissedersen veya hissediyorsan normal davranabilirsin bence.
Soran+1 yılRahatsız olduğumu belli etttim zaten sinirlendiğimi anladı. Buz gibi oldum çocuğa karşı açıkçası. Zamanında yeterince kaba harekete maruz kaldım insanları hep anladım affettim ama tahammülüm yok artık. Zaten en büyük artılarından biri kibarlığıydı bana karşı. O da giderse geriye hiçbir şey kalmıyor. Kariyeri kazandığı para beni bağlamaz. Aşık değilim. Aşık olup zamanın da terkettiğümde oldu. Bana olan hal hareketleri çok önemli artık küçük değilim 24 25 yaşındayım o da olmayacaksa neden olayım onunla ya
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
14Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Yanlış üslup doğru sözün celladıdır derler ya ne kadar doğru bir söz.
Hastane ortamında farklı bir gözle bakılıyor olabilir oteritesi saygınlığı diğerleri gibi olmayabilir. Daha yeni olduğu için tam anlamıyla ciddiyet kazandığında daha doğru olacağını düşünüyor da olabilir.
Aslında gerçekten yanlış bir düşünce değil ama söyleme zamanı ve üslubu yanlış hatırlamıyorsam olduğu için üzülmüş ve sinirlenmiş olabilirsin. Biraz daha tanımak niyetini anlamak gerekir12 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba evet şu an asistan ama ben ona illa beni tanıştıracaksın demedim. Ayaküstü gördüklerinde ona göre tanıştıradabilir. Çok kaba ve kırıcı geldi açıkçası. Ben ona aşık değilim. Aşık olsamda bu tarz şeylere katlanamam. Gerçekten çok sinirlendim ve buz gibi oldum. Sabahta mesaj atmış günaydın falan diye hala cevap vermedim. Çok sinir bozucu.
- +1 yıl
Haklısın sinirin geçene kadar birşey yazma
Daha sonra istersen bir şans daha verebilirsin
+1 yılMerhabalar.
Birincisi, üslup hatalı.
İkincisi, çok ilginç, adamın amacını neden anlamadınız? Belli yani istediği...
İstediği olmayınca da kusura bakma gibi konuşmaya başlamış.
Allah için, ilgili, sevecek kişi böyle mi yapar? Zarafet, kibarlık, cinse özgü değildir ki, herkes bunu sunmak zorundadır. İletişimi kesin, cevaba ne hacet?
Hakkınızda hayırlısını dilerim, hayırlı geceler, uzulmenize değmez inanın.12 Yorumla
Soran+1 yılNeyi istiyormuş? Ne yani ben kullanıp atacağı sümüklü mendil değilim. Kimsenin oyuncağı olmadım çok şükür şu yaşıma kadar. Güçlü ne istediğini bilen kuralları olan genç bir kadınım.
- +1 yıl
MaşaAllâh, Allah daim etsin.
Zaten o şekilde biri olmasanız sorgulamadan giderdiniz, estağfurullah ben size karşı bir şey söylemedim hakkınızı helal edin, sadece gördüğümü iletmek istedim.
Görünen o ki, maalesef amacı belliymiş, sizi denemiş ve sonra da kusura bakma şeklinde çevirmiş. Dediğim gibi herhangi bir cevabı dahi hak etmiyor.
Hayır demiyor, mesleğine tav oldum. Kibarmış filan hikaye. Adam kaptırmamak için tanıştırmıyor seni, sende daha yakışıklısını bulurum umuduyla iş arkadaşlarınla tanıştır diyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var arkadaşları evli bu nasıl bir zihniyet ya?
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tanıştırmak istememe sebebi seni kıskanıyor olduğu için olabilir belki de sen yanlış anladın belki onlara güvenmiyor bu ihtimalde var...
010 Yorumla
Soran+1 yılÇalıştığı ortamdaki insanlar evli bahsetmişti. Çoğu evli demişti.
Soran+1 yılÖyle söylerler genelde
Soran+1 yılHastanede olmaz dedi ukala ukala. Dışarda olurmuş.
Soran+1 yılYa ben de tanıştırmak istemiyorum ama hamzo gibi ona gidip seni arkadaşlarımla tanıştırmam demiyorum.
Soran+1 yılO gayet kaba. Ben söyleyince mi problem oluyor? Şok oldum söylediğine ciddili bozuldum
yani sizi sevdiğinden demiştir belki çevresi kötü niyetlidir o nedenle demiştir yani sonrasında özür dilemis zaten uzatmamak lazım
03 Yorumla
Soran+1 yılÇevresinde ki çoğu insan evli demişti öyle bahsetti... gücüme gitti acayip şekilde
Soran+1 yılUnutamam yaptığı saygısızlık
+1 yılya niye bu kadar sinirlendin ki? ben de kız arkadaşımı hemen tanıştırmak istemezdim arkadaşlarımla.
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam bende istemem de bu böyle insana söylenmez. Kibarlık değil bu dağdan inme ayıooğ değiliz.
- +1 yıl
ya tabi söyleyiş tarzı kibar değil haklısın
Soran+1 yılÇok sinirimi bozdu nasıl davranayım bu saatten sonra
- +1 yıl
bence bi şey olmamış gibi davran. gene dağ ayısı gibi davranırsa yol ver gitsin. kimse bulunmaz hint kumaşı değil.
Aşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı. Amaç belli işte ciddi değil bu konuda fingirdeşmek istiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladın
Gizli Üye(18-24)+1 yılBelki hastanede konuştuğu başka bir kadın vardır denk gelmeyin diye götürmüyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim de aklıma o geldi nedense
Ne demek istemiş peki. Çok kaba bi hareket ne olarak görüyor seni pardon?
06 Yorumla
Soran+1 yılBenim o kadar gücüme gitti ki anlatamam. Düzgün de bir insanım. Bende ondan emin değilim yine de gidip ona seni arkadaşlarımla tanıştırmam demedim. Nasıl davranayım acayip sinirlerim bozuldu? Ben mi abarttım sence
Soran+1 yılYarın arar ya da mesaj atar. Nöbetinde gitmemi istiyor ya böyle bir şey var mı.
Soran+1 yılBenim de aklıma o geldi düşürmek istediği birileri var demek ki hastane de
Soran+1 yılÇoğu insan evli demişti ama... bilemiyorum gerçekten.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana net söyleyeyim senin güzelliğin için istedi hatta ilerki safası yatağa atmak statüsünü kullanarak yapıyor
07 Yorumla
Soran+1 yılolabilir mi? Düzgün ve oturaklı bir insanım. Nasıl davranayım ki ben şimdi çok bozuldum öyle böyle değil
Cevap sahibi+1 yılCanım bak ben çok insan tanıdım çok ifade aldım işim gereği seni statüsü olmasa etkileyemeyeceğini biliyor oda senle eğlenip sonra bırakacak olan sana olacak seven kişi arkadaşlarıylada tanıştırırdı kendine statü olarak yakıştıramadı arkadaşlarından utandı
Soran+1 yılÖyle mi? Benden utandı mı yani? Diş hekimiyim bende...
Cevap sahibi+1 yılNerde görev yapıyorsun
Soran+1 yılBen eğlenilecek cinsten biri değilim. Takılıp takılıp onun oyuncağı olmam kimsenin de olmadım.
Cevap sahibi+1 yılOlma zaten ben istersen bu doktoru bir araştırayım mı
Soran+1 yılİzmir.
Hiç uğraşma... bitir... adam gibi birini bul...
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle dedin?
Soran+1 yılNe alakası var diş hekimiyim ben
Soran+1 yılBöyle değildi onu anlatmaya çalışıyorum. Sırf karakteri düzgün bana kibar diye tanımaya çalıştım. Hayatıma alıp aşık olduğum insan beni aldatmıştı. Bu sefer de sana değer verenle ol dedim.
Soran+1 yılNeden öyle söylediniz?
Soran+1 yılBilmem değer veriyor site düşündüm. Nasıl bir kompleks açık konuşabilir misiniz
+1 yılKonusmam. bitir. yoluna baksin. Ukala
01 Yorumla
Soran+1 yılDışarda tanıştırırmış ama hastane ortamı olmazmış sinirim bozuldu
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılİşçilerle tanıştırmak istemiyor işte...
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
+1 yılDertlere bak bizde derdimiz var sanıyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakan dönen bir daha bakmasın diyedir belki
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası arkadaşlarımdan eşime bahsederim ama arkadaşlarımın eşimi görmesini istemem
Soran+1 yılAma ben onun eşi değilim. Genel olarak beğenirler beni ama bilemiyorum yine de
Cevap sahibi+1 yılBeğenmesin herhangi biri diyedir işte ben eş diye örnek verdim sevgililik düşünmediğim için seni seviyor kıskanıyordur niye sana başka birinin bakmasını istesin ki
Soran+1 yılBöyle düşündüğünü sanmıyorum bence gurur duyması gerekir böyle düşünüyorsa da... ne yapacak alıp vakumlayıp saklayacak mı
Cevap sahibi+1 yılNe için gurur duyması gerekir? Erkek arkadaşlarından saklıyor olabilir seninde erkek arkadaşların var mı? Onunda kız arkadaşları var belki. Erkek ortamlarını pek bilmiyor olabilirsin bizim ortamı da mesela benimde Erkek grubum var arkadaşlarla orada dönen sohbetleri falan bilsen tedirgin olabilirsin belki bu tarz şeyler o kişi de de var bundan dolayı tedirgindir her Erkek grubu böyledir demiyorum tabiki genelleme olmasın
Soran+1 yılNe gibi muhabbetler dönüyor bu kadar çirkşn mi gerçekten
Cevap sahibi+1 yılÇirkin şeyler var bizim grupta en azından hiçbirine güvenmiyorum isterse arkadaşım olsun zaten güvenebilen kolay kolay birisi değilim. Hiçbirinin eşimi duymasını görmesini istemiyorum evlenirsem benin evlendiğimden haberi bile olmalarını istemiyorum. Kız muhabbeti oluyor falan arada buluşunca belki ben abartıyorum ama hiç sanmam. Benim yakın bir arkadaşımda gruptaki bazı kişilerden sevgilisini saklıyor çünkü ne oldukları belli
Karakter meselesi.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl davranayım?
Sıkardım ona nöbette
06 Yorumla
Soran+1 yılLütfen ciddi olur musunuz ben mi abartıyorum?
Soran+1 yılNiye iş arkadaşlarıyla tanıştırmam dedi gayet kaba bir hareket bence
Soran+1 yılHiç gitmem bu lafından sonra ne sanıyor kendini
+1 yılKıskanıyor olabilir bir kekoyla beraber isen
00 Yorumlazittir git derdim
00 YorumlaYürümüş
00 Yorumla
+1 yılSakat iş.
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Flörtüm "Seni iş arkadaşlarımla tanıştırmam." dedi. Ne demek istiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım