Merhaba eşimle hiç bir şekilde ciddi konuşma yapamıyoruz. hep saçmalama peşinde. basit bir örnek vermek gerekirse konuşma sirasinda saçma mimikler yapiyor, sokakta gördüğü cocuklara laf atiyor , geçen arabalara el salliyor vs. uyariyorum defalarca ama çileden çıkarıyor artık, tam bir canım gibi davranıyor. bana biraz farklı davran arkadaslarinla yeterince saçmalıyorsundur bana daha özenli olman gerekiyor diyorum senin onlardan ne farkın var diyor. Zaten ilişkimiz çok kötü gidiyor düzeltmek için cabalamali miyim diye anlamak için konuşmak istiyordum.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Seni çok sevdiği için senle çok mutlu olduğu için öyle yapıyordur yanında. Çünkü insanlarda bu var mutlu olduklarında
Hayır ondan hiç sevgi almiyorum. sadece oyun oynamayı , dizi izlemeyi ve yemek yemeyi sever. sevmedigini kendisi de söylüyor
Geri kalan hayatını onunla zehir etmek zorunda değilsin o zaman
İşte tam da bunu konuşmak istiyordum da izin vermedi
Ne diyim umarım mutlu olursun
Umarım , teşekkürler
Hep böyle miydi sonradan mı bu şekilde davranmaya başladı peki?
Son üç yıldır böyle davranıyor.
Sende verme koşsun peşinden 🤭
Çok aşağılayıcı bir şey bu
Nasıl yani
Yani beni sevdiği için değil de ilişki için peşimden koşacak. Ben kirildigim uzuldugum zaman umrunda olmayacak sadece bu şey için ilgilenecek. cok kirici
Haklısın doğru.. Konuşmak dertleşmek ister misin gerçekten tüm içtenliğimle yardımcı olmaya çalışacağım ☺️
Teşekkür ederim:)
Gerçekten diyorum ama ☺️
Kisiligi karakterinoturmamid ezik biri bu sekildr kendini rahatlatiyor. Isin sahiden zor. Kendini uyanik sanan biri
Evet kendisini çok uyanık zannediyor gerçekten. Başkasına yapsa bu hareketleri ağzını burnunu eline vermislerdi çoktan
Fark ettim seni utandiriyordur disarda. Benzer birini taniyirum saydigin seylere cuk oturuyor
Dışarıda utandirdigini nasıl tahmin ettin cidden gittiğimiz her yerde rezil ediyor
Guya ozguvenli oldugunu zannediuordur boyle davrandigi icin. ya da kabariuirdur. Valla sinir oldum senin adina gicik tip.. bu tipler ayrica kadin gordumu hemen sulanır yilisir ins seninki drgildir
Uzaktan uzağa yilisiyor. mesela dışarıda baktığı kadınları bana söylüyor. orasini burasını övüyor kadınların yüzüme karşı.
Malesef esin gibi cook varya. Seni dr begenmiyordur Allah bilir
Evet sürekli kusur bulmaya çalışıyor. hem asagiliyor hem de aşırı kıskançlık krizlerine giriyor. kucuk bir evrim geçirdim tahammül edemiyor degisimime
Kac yillik evlisin
8 yil
Sen nasi yatiyosun bununla. Isteyerek sevisemez insan
Aklıma bile gelmiyor. Her gün sinir edecek bir konu buluyor zaten
E seks hayatiniz yok ve bu adam bisey demiyor mu? Kesin biri var.
Seks hayatımız yok demedimki. yani benim için bir önemi yok. Keşke başka biri olsa da çıksa gitse hayatımdan ama maalesef :(
Senin hayat artik izdiraba donmus te.. senin ekonomik. gucun yok ve ev hanimisin galiba. Ayrilirsin yoksa sen
Pandemi yüzünden çalışamıyorum malum kreşler sürekli aç kapa halde. Hem ekonomik hem de her ne kadar sinir olsam da aile bireyim nasıl hayatımdan cikaricam bilmiyorum düzelmesini istiyorum aslında. Ama hiç farkında değil durumun umursamiyor
Biraz durumu iyilsince kazanmistir bu ekstra ozguveni. Senle evlendiginde gizlemisyir muhtemel. Takip atsana mesajdan konusalim?
Sihirli kelimeyi duyunca kacarim diyosun. ok. peki
Duzelmez oyle kabullen
Düzelmesi için çok uğraştım son üç yıldır böyle. sinir hastası olacağım sayesinde
Bak ugradmissin olmamis. Biraz ailenin yanina git uzaklas kafa dinle iyi gelir belki
Uzaklaştım geri gelince yine aynı afaroz edicem onu en sonunda
Baska care birakmamis sana
Aynen öyle
Sen de onun gibi eğlenceli olmayı dene?
İnan ki hiç eğlenceli değil. ciddi bir şey anlatırken karşındaki insanın böyle saygısızca hareketleri çok can sıkıcı oluyor. ve kendisi asla tahammül edemez kendisine yapıldığında
Tamam yorumumu ona karşı olarak kullandığını düşün.
Yani ona onun gibi davran ve hiç bir zaman "İşte böyle yapıyorsun" deme ve o illallah edene kadar devam et.
Onu da denedim asla tahammül edemiyor. bir de şöyle bir şey var ben ne zaman neşeli olsam özellikle üzmeye çalışır. sinirlenir kavga çıkarır yani kendisinin istemeyeceği şeyi yapıyor bana
Tam ağzına kürekle vurmalik desene :D
Kesinlikle biri döver diye bekliyorum
Ziyan oldu hayatlar 🚬
Giden gitti geri kalanı kurtarayım da
Boşanın, boşanan insanların çoğu barışıyor zaten ve kendilerine çeki düzen veriyorlar.
Boşanmak istiyorum. terapiye başlayacağım yakında daha saglikli bir karar alma adına hatta eşimin davranislarinin benim üzerimde bıraktığı etkilerden dolayı psikiyatriste gittim. daha bir sürü kötü davranışı var. kendimden nefret etmeye başladım depresyondan çıkamıyorum. doktora anlatınca eşimin sadist olduğunu ve beni uzmekten keyif aldığını söyledi. ve evliliği sürdürmemin ikimize de ve hatta çocuğumuza da zarar vereceğini ima etti. esinin gelmesi lazımdı dedi. gitmek istemiyor ben deli değilim diyor
Ne kadar evlisin. Evlenmeden önce de böyle miydi
Son üç yıldır salaklasti
8 yıllık evliyiz
İşi mi değişti. Çevresi mi değişti. Ne değişti sence
Daha çok oyun ve diziye sardi
Çoxuk olmuştur o arada kesin
Çocuk bu değişimden bir yıl önce olmuştu. hic bir sorunumuz yoktu. ne olduysa telefonunu değiştirdikten sonra oldu. teknoloji gorgusuzu
Başka kadın olduğundan şüphelendin mi hiç
Çekilmez
Öyle degil mi ya:(
Hayatı miklemiyordur
Kendisi kimsenin umursamadigi birine dönüşüyor
Belki umursanmadigini anlıyordur o yüzden öyle davraniyordur
Sanmıyorum ona ulasmaya çalışıyorum izin vermiyor. beni sevmediğini defalarca kez söyledi sonra da sinirliydim falan diye geçiştirdi. ben de artık beni gerçekten sevmediğine inandım. ama yine de ortada bir evlilik var ve ben hayatımın geri kalanını beni sevmeyen biriyle geçirmek istediğimden emin degilim
Sen sana ilgisizliğinden mi sikayetcisin yaptığı haraketlerdenmi.. ikizlermi eşin
En başta ilgisizliğindendi ama daha sonra çok kaba olmaya başladı ve haddini oldukça aştı. anneme kadar küfür ediyor sevdiigm kim varsa hakkında kötü konuşuyor. bei her açıdan kırmaya çalışıyor. burcu koç
Sen bilirsin çekilmez oluyorsa düşün taşın artık
Öyle yapacağım
Kaç yıllık evlisiniz
8 yillik
Bizim kadar olmuş neden değişti ki
Oyun ve diziler yüzünden oldu bağımlı gibi
Bizde izleriz ama sanmıyorum çevresi olabilir
Ben de izliyorum ama gelecekteki planı daha çok dizi izlemek daha çok oyun oynamak olan bir adam bu. keske başka biri olsa da gitse onunla inan hiç bişey demem ama yeter ki canım gibi davranmasın hiç katlanamiyorum
Neden canım diye sansurluyor ya neyse akıl yoksunu diye duzelteyim
Bazen bazı kelimeler insanı kırar farkına bile varmaz