Yarın doğum günü güzel şeyler yazmak istiyorum doğum günü mesajı olarak.. kuru kuru iyi ki doğdun demek istemiyorum.
Ne yazabilirim sizce
Zamanım kısıtlı hızlı olursanız çok sevinirim
Ne yazabilirim sizce
Zamanım kısıtlı hızlı olursanız çok sevinirim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
iyiki doğdun anan iyi is cikarmis yavvvvrummm
Bunu yazıyorum kesinlikle
ahhahhahah ne güzel efenimm
bana kısaca sizin hakkınızda bilgi verirsen güzel bişeyler yazabiliriz
1 aydır falan konuşuyoruz baya samimiyiz. Sohbetinden keyif aldığım biri ayrıca çokta kibar davranıyor iltifatlar falan ediyor. Bende karşılık olarak yarın güzel bir mesaj yazmak istiyorum. Onunla tanıştığım için çok şanslı olduğumu belirtebilecegim mesajlar gibi. Şimdiden teşekkürler.
o iş bende o zaman :)
Hala yazıyor musunuz 😅
bu acele neden :) vaktin var, mesela aranızda espri falan var mı? konus biraz ondan bahset, merak etme güzel bişey cıkıcak ortaya. madem önemsiyosun
Kendisi başkalarının düşüncelerini çok önemseyen biri, birsey yazmadan önce 10 kez düşünüyor öyle söyliyim size. Hergun günaydın/iyi geceler mesajı atıyor. Benide baya önemsiyor nerdeyse her gün yazıyor. Bende bunların karşılığı olarak yarın güzel bir doğum günü mesajı aticaktim ama düşüncelerimi bir türlü toparlayamadım işte :D
ben bu bilgilerle de bişeyler yazabilirim ama bahsetmek istersen daha güzel bişey cıkar ortaya. sende içindekileri paylaşarak iyi hissedersin hem :)
Genel olarak havadan sudan konuşuyoruz özellikle konuştuğumuz birşey yok aramızda
sence o da senden hoşlanıyor mu? nerdeyse hergün dedin, aslında hergün olmalı istisnasız
Son birkaç gündür aktif olamıyor il dışında olduğu için o yüzden yazamadığını söyledi. Yazdığı şeyler, benimle konuşma tarzı ve ettiği hitaplardan vs. Benden hoşlandığını düşünüyorum ki bende karşılık veriyorum ona.
sen çok heyecanlısın onu görüyoruz :) umarım sonunda hüsran yaşamazsın. ayakların yere bassın senden ricam. ben ilişkileri yaladım yuttum.
İnşallah dediğiniz gibi hayal kırıklığına uğramam sonunda. Sizce ne yazabilirim yarın için? Birkaç cümle bile kafi benim için yeter ki anlamlı, hoş olsun. Kendisine değer verdiğimi hissettirsin.
tamam bekle
pardon nasıl tanıstınız son olarak onuda dersen
Instagramdan tanıştık. Bir gönderinin altına hoş bi yorum yazmış ordan iletişime geçtim.
bizde faceden tanışmıştık benzer sekilde :)
Hala konuşuyor musunuz hanımefendiyle
belki sadece 1 aydır tanıyorum, belki daha hiç görüşmedik, belki daha tanımıyorum bile. ama son zamanlarda yıllardır tanıdığım, hergün görüştüğüm, en yakınımda olanlardan daha çok sen vardın ve iyi ki vardın :) belki boşluktaydım, belki de fazla yalnızdım bilmiyorum ama bana ne iyi geldin sen. seninle ilgili bilmediğim çok şey var ama bildiğim sen çok özel birisin. laf olsun diye değil gerçekten, yürekten iyi ki doğdun, iyi ki yazdın bana :)
Çok hoş yazmışsınız gerçekten. Elinize yüreğinize sağlık. Çok yardımcı oldunuz bana
Tam 00:00da 'iyi ki doğdun güzellik' ya da 'iyi ki hayatımdasın güzel kız' falan de. Ölümü gör yap şunu ölümü gör!
Şimdi gördüm kız olduğunu sorry;(
İyi ki hayatımdasın, sana teşşekkür ediyorum bana bu saf duyguları yaşattığın için falan de
Önemli değil, çok teşekkür ederim ^_^