Ne demek istiyor ya 🤧?

Bi konuda fikir almak istiyorum. Şimdi ben kankam aracılığıyla onu sevdiğimi söyledim. Yani kankam benim onu sevdiğimi söyledi. Evet şimdi ne kadar cesaretsizsin diyeniniz olucak eminim ya da kötü yorumlar falan. Ama başka çarem yoktu gerçekten ama gerçekten yoktu. Sonra arkadaşım yazdı işte benim kankam senden hoşlanıyor diye falan hani tanımadığın bi insan sonuçta kalbi temiz cidden neyse ki inandı ve mutlu oldu. Ertesi gün kankam beni ikna etmeye çalışıyor ya de dee dee ismini ne dicek diye eh tm dedim. De dedim dedi kim olduğumu. Sonra Bayaa mutlu oldu baya ama gerçekten ve hani kankami da hiçbir şekilde tanımıyor sadece storilerden falan Sonra dediki kankama senin ismide şu mu diye. Baya kahkaha attı baya mutllu oldu neye gülüyorsa. Ertesi gün yazdım meseleyi biliyorsun ztn diye bir şey düşünemiyorum dedi. Güya ondan nefret ediyorum sanıyormuş. Arkadaşlarına sorabileceği şeyleri benden soruyor , benimle ilgili konuşmaları dinliyor , hatırlıyor da her şeyi , o kadar sorumsuz insan gece gece not istiyor benim ondan nefret ettiğimi düşüne düşüne aptalca sorular soruyor bana. Çok ama çok basit şeyleri... neyse ertesi gün ben yine yazdım buna içimdeki her şeyi ama her şeyi her yaptığını dedim 6 paragraflık kompozisyon çıkar o derece. Sonra okudu baayaa cevrimici kaldı neyse. Zamana ihtiyacım varr dedi kankama da bunu dedi ona karşı bir sey hissediyor musun diye sorunca bir sey bahane edip gitti saniyesi saniyesine cevap verip o soru gelince gitti. Habire zaman zaman diyip duruyor. Napıyor anlamıyorum cidden Allah aşkına biri desin ya. Lütfen.. Cevap verirseniz çok ama çok sevinmiş olurum
Ne demek istiyor ya 🤧?