Hayır genel olarak içimden geldiği gibi davranıyorum, bende pek korku olmadığı için çekinmeden sıcak samimi davranmam insanların hoşuna gidiyor. Tabi eğer bir ilişkinin devam etmesini karşı tarafın bize bağlı kalmasını istiyorsak önünde bir insan ve hayatı olduğu bilincinde olarak ortak hareket etmeye özen göstermek bağlayıcı etken oluyor.
Bu tip bir strateji yapmak doğru değil. Aşkta strateji olmaz. Kendisi gerçekten sevip bağlanmalı. Ha ama biraz ilgisi olan birine küçük sürprizler yaparak, akrostiş şiirler yazarak vs ilgisini artırmayı deneyebilirim.
Kendiniz gibi olun bence yani bir insan stratejiye bakmaz senden hoşlandığında kendisi bir şekilde belli eder ve stratejiye gerek kalmaz bence benim düşüncem böyle
Şaka yapıyorum evet. Yakışıklı bakınca kesişiyoruz Çirkin bakınca taciz ediyor Yakışıklı küfür edince açık sözlü Çirkin küfür edince ağzı bozuk Yakışıklı tek başına oturunca çok cool Çirkin tek başına oturunca içine kapanık. Yakışıklı kız düşkünü olunca çapkın Çirkin kız düşkünü olunca abazan Yakışıklı özgüvenli olunca özgüvenli Çirkin özgüvenli olunca bu da kendini bir bok sanıyor Yakışıklı yere tükürünce içinden geldiği gibi davranıyor Çirkin yere tükürünce iğrenç Yakışıklı kızlara kaba davranınca maço Çirkin kızlara kaba davranınca hanzo Yakışıklı kitap okuyunca çok kültürlü Çirkin kitap okuyunca çok bilmiş. Yakışıklı canının istediğini yapınca özgür Çirkin canının istediğini yapınca başına buyruk. Yakışıklı düşüncesini savununca sözünün arkasında özü sözü bir Çirkin düşüncesini savununca dediğim dedik. Yakışıklı çok konuşunca ağzı laf yapıyor Çirkin çok konuşunca geveze Yani karşı cins sen ne yaparsan yap karşılık olarak iyi ya da kötü tepki verebilir. İyi tepki vermesi için gözüne hoş gelmen şart. Dobler dahmer teorisi. Sen nasıl görünüyorsan yaptığın hareket de öyle görünüyor. Çirkinsen yaptığın hareket de çirkin görünüyor. Al sana şaka. Ama madaşaka
Aynen seçmenler gibi. Babam en yakınım mesela. Akp yapınca hizmet ediyor diyor , chp yapınca ne gereği var diyor. Çünkü yapılmasını istediği hizmeti yapmasını istediği kişi yapmıyor. Bu konuyla en iyi örtüşen cümle bu bence.
Öyle ilişkilerin ömrü kısa olur iki deliğe girmekten başka bir şeye de yaramaz. Afedersin ben şahsen Iki posta bosalcam diye iki ay kus beyinli bı patlagin tantanasini dinlemek istemem. Bu her iki cins için de geçerli. Aklı başında karakter sahibi saygılı insanlarla olduğunuzdan emin olun, pek sorun yasamazsiniz
@kk29agu Zaten strateji varsa ilişki yoktur. Bunu istinaden dedim. Yoksa ben de biliyorum bu ilişkiden bir şey çıkmayacağını. Yine de görüş için teşekkür ederim.
Kendin olman lazım dürüst olman lazım. Ama erkek var erkek var. Serseri takılan erkek sevmez ciddi düşünen erkek düzgün kızı sever. Ama içinde yoksa ne yaparsan yap olmaz
Strateji mıtrateji falan yok gelene bam bam bam 😂😃
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yani fiziksel özelliklerim iyi olmadığı için götümü de yırtsam kimse benden etkilenmez. O yüzden hiçbir zaman herhangi bir şey yapmadım, birinden hoşlansam onunla konuşamadım.