Knk kötü değilsin kızlar tipinden dolayı bakmıyorlarsa kördür ama konuşma şeklin veya ilk nasıl tanışmaya başladığın önemli herkes gibi selam merhaba tanışabilir miyiz yazarsan engeli yersin çoğundan daha farklı şekilde tanışmaya başla mesela hatırladın mı beni filan yaz o da tanımadım kimsin der sohbeti ordan devam ettir
Haklısın ama sosyal medyadan kolay olur zaten ama ben çevremde gördüğüm beğendiğim biriyle nasıl konuşabilirim yanına gitsem bağırsa tokat atsa milletin içinde ben ne yaparım?
Hayır gayet iyisin ama tipe bakmıyorlar genellikle konuşma tarzın üslubun ve konunun sarması gerek utanmamalısın ama abartmamalısında sıkmamalısın karşındakini ve aynı zamanda tamamen ipleri de bırakmamalısın Örneğin mesajlaşacaksınız sen yaz konuyu ortaya at konu bittikten sonra fazla sıkma Hele ki zorla konuşturduğuunu hissettiğin zaman işim var gibi bir şeyler söyleyerek konuşmayı bitir yani kısaca sıkma karşındakini, eğlenceli ol samimi ol.
Bence çekinmemelisin çekinecek bir şey yok misal bi ortamda oturuyorsun habire bakıştığın değişik enerji aldığın biri var git merhaba tanışalım arkadaş olalım falan diyebilirsin rahatsız etmedeen
Merhaba veya selam gibi başlangıç olmalı. Diğer farklı denilen şeyler bana saçma ve yapmacık geliyor genelde cevap vermem hatta engellerim hiç cevap yazmadan. Görünüşünü bilmiyorum fakat açıkçası görünüşe dikkat etmiyorum pekte tipin konusunda fikrim yok herkesin etkilenme kriteri farklıdır. Tanışmak istediğini söylemelisin yanıtı olumluysa artık sohbetinizin durumuna kalmıştır.
kısacası, fenomen, popluler, sanatçı, ve zengin değil isen unut knka :D işin tek gerçeği bu. fenomen ol tipin karakterin leş gibi olsada, normal şartlarda donunu bile yüzüne atmaya tenezzül etmeyecek güzellikte kızlardan tek alırsın. bir kaç fenomen kişinin sosyal medya danışmanlığını yapıyorum. aşırı güzel kadınların sırf populer ya da fenonem diye yazdıkları tipleri görsen oturur ağlarsın :D