Sabah günaydın yazdı bende sabah günaydın yazdım ve bu saate oldu hala bana mesaj atmadı giriyo cıkıyo dayanamadım yazdım amacın ne takmıyosun dedim oda bana şunları söyledi bebegim şunu artık anlaman gerekli her girdigimde "sana yazmak zorunda değilim" "kendi arkadaşlarım, işim, grubum olabilir cevap vermem gereken" "whatsappa giriyorum diye musaitim diye bişey yok" hani bunları artık kendince anlaman gerekli benim hayatım senden ibaret değil bunları olgun bir insan anlar sende artık olgunlaş sen benım sevgilimsin evet ama hayatımın merkezi değilsin senden ayrı bir dünyamda var benim gayette normal birşey bu dedi :( sizce ne demem lazım neden böyle bu dogrumu böyle olması
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sana yazmak zorunda değilim mi? Wpye giriyorsa gayette zamanı vardır. Arkadaşına işine ayıracak zamanı varda sana mı yok. Çok kaba sevgilin
Ne kadar saçma bir açıklama bu böyle eğer sana ayıracak zamanı yoksa sevgili olmasınada gerek yok
evet
Hakli. Ters konusma olarak algilama. Ama wp den 24 saat cocuk gibi mesajlasmak disinda da islerimiz olabiliyor.
senden ayrı dünyam var lafı cok ağır değilmi
Bence agir bir soz degil. Ama gururun incindiyse belirtebilirsin. Verecegi tepkiye gore devam edersin
evet kırıldım herşeye kırılıyosun diyo
Cevap verme yazsin
böyle olması normal adam haklı bir şey demene gerek yok
nası ya
ne nasıl ya kızım adamın hayatı senden ibaret değil ki sen yokken de bir hayatı vardı sen varken de olucak hayatından çıksan da onun yine bir hayatı olucak onun da arkadaşı var işi var gücü var iş çevresi var ailesi var sülalesi var ama böyle olması da sen onun için değersiz birisin anlamına da gelmez kendine gel ya az akıl fikir adamın işi var arkadaşlarıyla sohbeti var ama o sırada sırf sen istiyorsun diye yazmak zorunda değil sen onun o sırada aktif diye sana yazmak zorunda değil bu isteğin sadece şımarıklık onunda kendine özel vakit ayırması lazım arkadaşlarıyla yaptığı goy goyu seninle yapamaz annesiyle babasıyla kardeşi varsa kardeşiyle yaptığı o sıcak aile sohbetini seninle yapamaz ne yani giriyor diye sadece seninle mi konuşsun bir insanın dünyasında 1 kişi yok
Ohoo bunlar ne demekk aynısını yap sende ona ve zamanla yolu göster seven insan böyle boş yapmaz. İşi olan insan gerçekten wp girecek vakit bulamaz
Gayet haklı bir şey demene gerek yok anlayışla karşıla yeter
nesi haklı ya
e haklı sen biraz değil baya ergence düşünüyorsun
Haklı olsa da insan ilgi bekliyor bu da çok normal
evet
bence normal falan değil sen onu hayatının merkezinde görüyorsan ve o görmüyorsa yürümez
abartıyormusum
tabiki 7/24 konuşamazsınız ama işi yoksa defalarca wpye girip sana cevap vermiyorsa seni yeteri kadar sevmiyor diye düşünüyorum empati yapıyorum
İkinci plana atılmışsin
aranzıda yakınlşam oldmu
evet
Gerçekten de doğru söylemiş
Haqlıdır. Hər saniyə sizə yazmalı deyilki
meşgul sadece
Kim bilir kaçıncı yedeksin
Ayrilda gel cabim