SeLamss ✌🏻✨ öncelikle şunu belirteyim, Soru benimle alakalı değil. Lütfen bu detayı atlamayın. Bu tip durumları çokça gördüğümüz için gerek çevremizde, magazin dünyasında, belki de kendi hayatımızda, aklıma bu Soru takıldı. Bekar insanlara evli kadın/erkek daha mı çekici geliyor? Ve eğri oturup doğru konuşursak bazı üyelerin “gizli”den sorduğu sorular, misal “evliyim ama başkasına aşık oldum”, “evli bir adama/kadına aşığım” gibi gibi şeyler akıllara bu tip soruları getiriyor.
Siz yaparsınız veya yapıyorsunuz demiyorum, sadece fikrinizi merak ediyorum 💭 Ona gülmeyi ben öğrettim. O başkasına gülmeyi tercih etti. Hayat işte. 💥
Çok nadirdir bu durum.. Genellikle evli erkeklerin pek çoğu boşanacağım falan diyerek oyalarlar diğer tarafı , ve bu böyle sürer gider.. ki enteresan da bir durum vardır.. bu gerçekleşirse, sonrasında gerçekleşecek evlilikten de hayır gelmez.. sonu mutlaka trajedi ile biter.. sanki hemen vuku bulan taktiri ilahi gibi.. bu tip bir kaç olaya denk geldim.. kesinlikle mutlu sonla bitmedi.. kısa süre sonra o evlilik de noktalandı.. ah alınıyor ve tutuyor sanki.. ama büyük çoğunlukla gerçekleşmez o hikaye.. boşanacak insan, sevgili olmasa bile zaten boşanır çünkü...
Doğruluk payı elbette var ama genelde süreç böyle sonlanmaz. Neden derseniz bu işe bulaşanların ilişkideki amacı bellidir, başlarına ne geleceğini de bilirler. O yüzden kimse kurulu düzenini yıkmak istemez. Boşanmak ve sonrasında oluşacak sorunlar ağır geleceği için aldatma olur zaten. Eşinden boşanıp sevgilisiyle evlenenler var mıdır? vardır. Ama tekrar eşine dönen ya da boşanıp başka biri ile evlenenlerin sayısı daha fazladır. ( tabi bu bana göre ) ayrıca bu dediklerim daha çok dar ve orta gelirli insanlar için ve islam, töre gibi kavramların etkisinde büyüyenler için geçerlidir. Zenginler ve daha özgürlükçü takılan insanlarda bu durum pek de söz konusu değildir, istediği gibi boşanır istediği gibi evlenir.
Bu olay senelerdir bekar kızların keklendiği en güzide yalanlardan. Erkekler söylemekten bıkmıyor, kadınlar inanmaktan. Yok efendim zaten ayrı gibiyiz beraber yatmıyoruz, yok efendim boşanacağım ama biraz zaman lazım cart curt. Arkadaşlar kafanızı kullanın, kendinizi kullandırmayın. Kimse sizin gül cemaliniz için kurulu düzenini bozmaz, boşanıp malının mülkünün yarısını eşine bağışlamaz, senelerce nafaka ödemez. Keriz mi adam dertsiz başına dert alsın ya nolur biraz akıllanın.
Maalesef var öyleleri. Keşke hayatında biri olanlara sulanmayı bıraksalar... Bir de onların tıpış tıpış geri dönme çabaları var. Avucunu nasıl da güzel yalar onlar.
Son iki yıldır evli kadınların sevgililerine kaçtığına şahit oluyorum, bir erkeğin boşandığına şahit olmadım. En azından sevgilisiyle evlenen erkeği görmedim, aldatan çok.
1. Evli adam butun duzenini birakicak bilmedigi biri ile maceraya atilicak. 2. Eger yakalanirsa veya bosanma aninda tesbit edilirse tazminat cezaasina maruz kalabilicek. 3. Cocuklari varsa yeniden evlendiginde onlari basi bos birakamaz illaki ilgilenicek surekli eskiye gidecek. Sorumluluklari devam edecek egitim vb. 4. Eski esine suresiz nafaka verecek. Herrr ay ne olursa olsun odeyecek. Issiz kalsada ac ta acikta kalsada hatta hapse girse hapisten cikinca odemediklerini faiziyle odeyecek. 5. Hadi hepsini goze alsa sana nasil guvenicek? Simdi soyle bakalim bu sartlar altinda efsane mi degilmi? G. tu yiyecek biri var mı . Sahsem benimki yemez 🤣🤣
evli kadın erkeğe çekici gelmez, bu olmaz... erkeğin genetik kodlarına aykırı bu çünkü erkek cinsinin evrimle oluşmuş genetik kodları "rekabet et ve hepsini al" der... insan dahil çoğu hayvanda erkek dişi için kavga eder. ... erkek karısından başkasına bakar ama başkasınının kadınına kolay kolay bakmaz. Evli erkek ise bazı kadınlara çekici gelebilir evet. Çünkü kadın genetiği de erkeğin tercih edilebilirliğine odaklıdır. Bir erkek başka bir kadın hele ki güzel bir kadın tarafından tercih edilmiş ise diğer kadınların alt beyinleri "bu adamda bir şey var" der... ha bir de uçarı yaşayan bir erkeğe uzun bağlanmak istemeyen bazı kadınlar da var ki onlar da birlikte oldukları erkeği terk ettiklerinde kendilerine askıntı olamasın ısrarcı olamasın diye evli adam tercih ediyorlar
Tabikide şehir efsanesi değil bu durumu yaşayan binlerce insan var , erkekler ya da kadınlar evli olsalar bile dışarıdan ilgi görmeye başladıkları zaman gözleri dışarıya kayıyor. Bunu yapan sadece erkekler değil ki kadınlardan da yapanlar var , evliyken birileriyle konuşup tanışıp samimi olup kocasını aldatan veya bırakıp kaçan insan çok malesef. Evlilik işi gerçekten zor bir durum , evliliğin yükünü kaldıramayacağını düşünüyorsan eğer hiç evlenmemek en doğrusu.
Evli erkeklerde duyuyorum. Dikkat ettiklerimde görücü usulü evlenen durumu olan erkeklerdi. Ama evli kadınla ben kesinlikle birlikte olamam. Daha önceden 50 yaşlarında saygı duyduğum sürekli irtibat’lı olduğum müşterimin eşi benim yaşımday dı. Bana karşı ilgi duyduğunu hissettim. Beni çok sorguluyordu. Görünmez bir duvar koydum önüne. Sonra bana trip atmaya başladı. İyice emin olmuştum o tavırlarından Sonra. Umarım yanlış anlamış olayım tavırları. İnsanların duyguları benim için önemli. Baya eğitimli bir aile bu arada bunlar. Avrupa’da yüksek lisans yapmış kişiler.
Insan hayatinin temelinde sevgi var aslinda sevgisizlik her insani yorar Ve hayatinda sevgisiz olan insanlar evli olsa bekar olsa bile bu eksikligi tamamlamadikca asla mutlu olamazlar.
O yüzden eger varsa bir sevgisizlik o sevgiyi veremeyen kisiyle yollari ayirmak en iyisi
Evli insanlar da bir başkasına aşık olabilir, evli insana da aşık olunabilir. Ancak bu devam eden ilişkinin bitirilmesi için geçerli ve makul bir sebep değildir.
Biriyle evlenmişsen onunla iyi bir çift olduğuna inandığın içindir. Aşık olduğun kişiyle aynı şekilde uyumlu çift olma ihtimali yüzde kaç olabilir ki?
Dolayısıyla abartmadan, bkunu çıkarmadan, bir süre küçük flörtler tolere edilirse zaten aşık olunan kişiyle ilgili duyguların geçici bir heves olduğu anlaşılacaktır...
Şehir efsanesi demek biraz ağır olabilir. Bence türkiyede bu durumun yaygın olması toplum ve aile yapısı ile alakalı bir durum. Biz toplum olarak ilişki yaşamayı bilen bir toplum değiliz. Herşeyin sonsuza kadar süreceğini inandırılan ve öyle yaşatılmaya çalışılan bireyleriz. Bu yüzden ister erkek olsun ister kadın bir evliliği bitirmede cidden çok zorlanıyorlar. Bence boşanma oranı toplumların kültür ve eğitim seviyeleri ile beraber yukarı çıkmaya başlıyor. İnsanlar başkalarının fikirlerinden öte kendi fikirlerine inandıkları ve dinledikleri sürece daha sağlıklı hayatlar ve ilişkiler yaşayabilir...
Bir yerden iş teklifi gelmişti, görüşmeye gittiğim kadın çok alımlı bir kadındı, meğer benimle aynı mesleği yapıyormuş, nasıl müdür olduğuna anlam veremedim. Biraz araştırınca patronunu ayartıp eşinden boşandırdığını ve evlendiklerini öğrendim. Ama kadın gerçekten güzeldi, adamı göremedim, Ankara dışında dediler.
Hayır ya, ne alakası var. Adam şeytana uymuş, zaten doğru olduğunu düşünsem iş teklifini kabul ederdim. Böyle bir şeye şahit oldum yani, onu sormadın mı, işte örneği.
Karakedi işte.. yuva yıkanın yuvası olmazki, ondan o güzellik gidince adam aynı şeyi yine yapacaktır. Ama bizim kadınlarda biraz kendine baksa fena olmaz..🙂.
Birincisi evli iken ayrı sevgilisinin olması veya onun için eşini boşaması aşırı derecede iğrenç bir olay ama öyleleri malesef ki var öyle insanların ki varsa kalıbına tüküreyim misal ben başka sebeplerden dolayı boşandım ama hala evlenip evlenmemekte kararsız kalıyorum bu da bir yapı meselesi haysiyet meselesi zaten yıllardır söylenen bir söz de var ben de buna katılıyorum "yuva yıkanın yuvası olmaz"
Maalesef yaşanmışlığı var yakın çevremde ama seni satmayan sadece sana ait olan bir kadını yarı yolda bırakmak nasıl bir erkekliktir bilemiyorum ayrıca eşini bırakan adam ya bir gün gittiği tarafından bırakılacaktır ya da aynısını ona yapacaktır diye hissediyorum.
Gerçek ve ben o şekilde olanların hakkettiği durum diye düşünüyorum.. iki karaktersiz birbirini buluyor en azından aldatılan kurtuluyor önü açılıyor... Mutlu olani gormedim o şekilde güzellik belli süre sonra şüpheler başlıyor Acaba? Beni de aldatır mi? Vs vs vs Zaten aldatir ve aldatiyor da.. Ben çok şahit oldum bu durumlara inan hakettiklerjnj buluyorlar..
Saçma geliyo sevmediğim kadınla niye evleneyim veya evlenmeyeceğim karıyla niye vakit geçireyim bu beni özel hissettirmez evli olan biriyle ilişki niye yaşanmaz şöyle iyi kötü kocası var sonuçta sahibi var ben niye sahipli biriyle birlikte olayım sonuçta onun sahibi ben diğilim evli kadınla aşk yaşıyacağız akşam evine gidicek sevmediği kocasıyla zaman gećircek ve bende o karıyla ilişki yürütücem böyle saçmalıkmı olur artıkcımıyım ben yapanlar zaten bundan zevk alan ucuz yaratıklar işte
Boşanmak da evlenmek kadar normaldir. Anlaşamıyorsan ve daha iyi anlaştığın biri varsa boşanmak en mantıklısı. Ama maalesef ülkemizde boşanmak bile çok zor. Bir nafaka bağlıyorlar zaten ömür boyu insan için boşanmak daha fa zorlaşıyor avukatı masrafı süresi vs bunları saymıyorum bile. Bu işler biraz daha kolaylaşsaydı ülkede ki evlilerin yarısı boşanırdı eminim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evliyim... burdan birine aşık oldum çok iyi anlaştık bir elmanın iki yarısı gibi.. ama istemesekte ayrılmak zorunda kaldık doğru değil yaptığımız diye o bekardi tâbi... eşim ilgisiz ve umursamaz biri olsada sırf Evliyim bana yakışmaz diye acı ceke çeke bitirdik buluşma görüşme yakınlaşma olmadı sadece burda sanalda öyle uzun uzadıya sohbetler ettik.. baktık duygusal yakınlaşma var kendimizi geri çektik kaderimiz buymuş diyip 💔😔
Kuzenim (erkek) aynısını yaptı awksjdj Sonraaa sevgilisiyle evlendi 3 ay sonraaa aldattı sevgilisi, boşandılar. kız evli şu an 😂 Kuzenime az bile sürünsün..
aşk sevgi özgürlük adı altına gizlenerek rezilliğin ahlaksızlığın samimiyetsizliğin karaktersizliğin daniskasını yapar olmuş bir toplum haline dönüşüyoruz malesef.
Ben boşansam bile yeni bir evlilik yerine saygı ve sevgi zemininde birlikte yaşama iradesi gösterecek birini tercih ederim. Bir evlilikten çıkıp diğerine girmem.
Yani duyabiliyoruz böyle şeyleri ama gerçekmi yalan mı tartışılır ve çok kötü bir şey aldatmak bide boşnıp yapanlar var onlar biraz daha masum evlilerden en azından boşandıktan sonra yapiyorlar
Eşimi bosayip evlencem diye kızla yatıp kalkar. Onuda geçtim eşini aldatan o kizida aldatır. Ve buna inanan beyin yoksunu kız dolu. Erkek şerefsiz kız midesiz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sadece sevmiyorum gibi bir bahanesi varsa , istediğini alıyor, yapıyorsa dışardakine karsi, asla kurulu düzenini bozmaz.
Eşinin vermedıgı degerlı bir başkası verdıgı İcin ya da başkasının yanında daha mutlu ve huzurlu ve yeniden o karnında kelebekler ucuştugu İcin ve yeniden arzulanan kişi oldugu İcin olblr