21 yaşındayım, bugüne kadar hiç sevgilim olmadı, +18 ilişki zaten evlenmeden istemem ama 2-3 kere reddedildim sadece 2-3 hafta online flört ettim o da bıraktı beni, kizlarla iletişim kurmakta zorluk çekiyorum, tipim kötü sizce ben incel miyim?
İNCEL
istemsiz bekârlar anlamına gelen "involuntary celibate" kelimelerinin birleştirilmesi ile oluşturulmuş, kendileri istemelerine rağmen romantik veya cinsel partner bulamamaları ile tanımlayan bir internet alt kültürünün üyelerini tanımlar.
İNCEL
istemsiz bekârlar anlamına gelen "involuntary celibate" kelimelerinin birleştirilmesi ile oluşturulmuş, kendileri istemelerine rağmen romantik veya cinsel partner bulamamaları ile tanımlayan bir internet alt kültürünün üyelerini tanımlar.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
gerçekten çok garip banada hep skor yapmak isteyen erkekler çıkıyor evlenmeden önce cinsellik istemeyen erkek yok yani bana denk gelmiyor galiba
E cinsellik istemeyen erkekler var ya
valla çok zor bu devirde 25ten büyükse bilemem onlsr daha ciddi oluyor ama 18-25 arası hemen birseyler yasamak istiyor
Bilemiyorum benim çevremde olanların çoğu evlenmeden ileriye gitmeyecek kişiler
kesin yakışıklı değildirler o kadar eminim ki
Yoo aslında tipleri ortalama dindarlar ve sadece erkek ortamlarında takılıyorlar birde fazla dusunceliler kızlar aslında çokta düşünceli erkek aramıyor uçarı tipler daha çok seviliyor yoksa bakıyorumda çoğu tipsiz dediğin adam güzel kızlar ile takılıyor
valla bana gönder ama pasif insanları sevmiyorum yani böyle icine kapanık utangaç ağzı laf yapmayan
Onların sıkıntısı ağızları laf yapmıyor ama ben onlar gibi değilim
o yüzden mi ilerliyemiyorsun?
Ben doğru düzgün birini bulamıyorum ki
kızlarla iletişim kurmakta zorlandığını söylemiştin
İşte kızlarla pek kuramıyorum
işte bende onu diyorum her ne kadar istediğim gibi biride olsan iletişim kuramayan bi erkekle yapamazdım yani
İyi de ablacım ben sana ilişki teklifinde mi bulundum :)
Deilsin incel hem kadın düşmanı hem de amcı olan erkeklere denir
Ben neyim o zaman
Pısırık
Pek pisirik değilim ya en fazla tipsizim bence
Az önce incel olduğumu öğrendim
Erkeklere özgü bir şey aslında ama eğer erkek düşmanı haline geldiysen sende kadın incel olabilirsin
Yok düşman değilim ama sevilmiyorum pek
O zaman incel değilsin bende pek değilim sanırım çünkü inceller o kadar çok sevilmiyor ki kadın/ erkek düşmanı haline geliyorlar
Neyim ben ozaman herkes benden kaçıyor
Bende öyleyim çoğunlukla reddedildim :/
İnternetin genç erkekleri ezmek için yarattığı bi terimi kullanmak istemiyorum ama yine de cevap vereceğim.
İçinde kadınlara karşı nefret, kin büyüyorsa ve hepsini aynı kefeye koyuyorsan ama bi yandan da onlardan biriyle beraber olmak için yanıp tutuşuyorsan, evet.
Ama her kadın ayrıdır diyor, birine duyduğun hayal kırıklığını sadece o kadınla sınırlandırabiliyorsan incel değilsin bence. Sadece çekici olmayan ve bunun sıkıntısını yaşayan birisisin.
Eğer herkes senden kaçıyor ise ailen seni hayata hazırlamadan yetiştirmiş demektir. Bu konunun üstüne git derim. Kitaplar oku. Kendini değiştirmek zorunda kalabilirsin. Bunu kadınlardan bağımsız söylüyorum.
Yok ya değilsindir.
Nasıl anlaşılır ki bu sen nasıl anladın
Altda bir kız anlatmış
Sanırım beni incellerden ayıran onlar kadınlardan nefret ederken benim artık kızları umursamaz davranmam
Ola bilir