Yeni sevgiliniz yoksa eski sevgilinizi, yeni sevgiliniz varsa yeni sevgilinizi veyahut yeniyi de eskiyi de anlatırım diyorsanız hepsini 3 kelimeye, bir hayvana, eşyaya, bitkiye benzetecek olursanız bunlar ne olurdu?
Örneğin; eski sevgilim bencil, hödük, odun, tam bir ayı, tam bir abdestbozan ve bidon gibi. Tabi bu sevgili örneği bir kızın eski sevgilisinden nasıl bıktığını gösteriyor🤣
Eski veya yeni sevgilinizi 3 kelime, bir eşya, bir hayvan ve bir bitki ile anlatır mısınız?
Eşya olarak; ayna olur, birbirimizin yansıması oluruz. Hayvan olarak; koala olurdu, çünkü ona koalam derim. Bitki olarakta; bazen lotus çiçeği olur, yolumu aydınlatır, bazen kaktüs olur, acımasız davranır.
Hayvan olarak kediye, eşya olarak peçeteye, bitki olarak papatya. Not: Peçete benim için en önemli eşyalardan birisi mutlaka yanıma alır veya bulundururum o yüzden söyledim kötü bir mana olarak söylemedim.
Kalp inançtır. Akıl analitik düşünür ve yavaşça hareket ederek en doğruya ulaşmayı hedefler. Kalp ışık hızında karar alıyor bu da sonuçları olumsuz etkiliyor. Görmen gerekenleri göremiyorsun ve sonra ne mi oluyor herkes bir başkasından geliyor diğerine ve tekrar aynı bedenlerde ve ruhlarda aşk yaşama derdine düşüyor. Tekrar deniyor yine olmuyor ve sonra tekrar ama beden aynı beden değil o ilk saflıkta kalmıyor. Duru beden yanlış duygularla çamurlu suya dönüşüyor ne içiliyor ne de yüzülüyor kalbin aşk denizinde