Sevgiliniz veya eşiniz var ama o da ne çok güzel ya da yakışıklı, son derece çekici, hayallerinizi süsleyen, düşünce bulutunuzun içinde yıllardır yer edinmiş profile sahip afet birini gördünüz ve kalbinizde yüksek derece deprem oldu. Bu depremin artçısı sevgiliye ilgisizliktir.
Gördüğünüz insanla ise sürekli konuşma imkanına sahipsiniz. Yeni gelmiş bir komşu, iş arkadaşı, spor yaparken denk gelen bir üye vb. gibi. Siz sevgiliniz ile birlikte iken bu birlikteliği tehlikeye atacak hatta ilişkinin hepten hafızalardan silinmesini sağlayacak karşı cinse ilgi, bilgi, arzu bermuda şeytan üçgeninin içine hiç girdiniz mi? Alıcı bir gözle başkasına bakıp harekete geçtiniz mi? Ya da size böyle bir şey yapıldı mı? Pamuk eller tuşlara☺️Üff hatunda taşmış bir daha bakcam hayatım kusuruma bakma diyen erkek modeli
Sevgiliniz ile birlikteyken hiç alıcı bir gözle başka birine baktınız mı?
Bu kafada olan bir insan mümkünse zaten bir ilişkiye başlamasın. Sırf bir insan güzel veya yakışıklı diye bu denli etki altına giriyorsa bir insan çok boş şeylerden etkileniyor demektir. Ve bunun ardı arkası kesilmez. İlişkide olduğunuz insan ne kadar güzel olursa olsun daha güzelleri hep olacaktır. Bu konudaki tutumunuz belirler nasıl biri olduğunuzu. Benim şahsen kalbimde biri yer edinmişken ve benim olan orda dururken bir başkasından etkilenmem mümkün değil. Başka birini güzel, yakışıklı bulabilirsin. Ama etkilenmek başka bir şey bu kadar kolay ve boş olmamalı.
Bu bana her türlü çok karaktersizce geliyor. Konuştuğun, evli olduğum ya da bazı aşamalardan geçtiğin insan aklında ve mantığında hatta kalbinde bitmiştir ki, kafayı sağa sola çevirirsin. İnsanın elindeki balon bazen bir iğne ucuna denk gelmez ama patlatma gücüne sahip bir düşünceyle başbaşa kalır. Bu da gördüğüm o tarz durumlara denk bir foto.
Değil alıcı göz yan gözle bile bakmam 🤭 sonu hayır olmaz zira bilirim. Ayrıca sevgilimden daha karizmatik yakışıklı bir adam ben görmedim henüz😏 benim gözlerim başkalarına kör…
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
11
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eski sevgilim ben varken tam olarak spordaki kızdan ötürü beni terk etti aldatmış beni direkt terk etmeme sebebi de o kız güzel yuruyeyim ama belki olmaz buda kenarda dursun olursa postalarimmis o kızla çıkmaya başlamışlar hala beni tertetmedi benimde haberim yok sadece şüphe var bir şekilde öğrendim ve dediki kusura bakma böyle olsun istemezdim falan resmen formalite laflar özgüvenin hislerim aşırı kırılmıştı ama gençken kolay atlatıyor insan o yüzden şimdi rahatım bu arada o kız da bunu 2 ayda sutlamis sen çok yüzeysel bir insansın herkes gibisin falan demiş sevgilimin arkı soylensiti bana da suand nerde ne yapıyor bilmiyorum
cogu bakiyor erkeklerin. İstanbul da besiktas kadikoy vapuruna bincez. kiz var yaninda elini tutuyor gozumde gozluk var bir saat bakti bana kiz hic farketmedi. Pislik..