Aşk İlişkileri Karşı cinse güvenir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sonra vay efendim neden sevgili yapmıyorsun diyorlar. Cidden güvenilmez ya bu kadınlara hepsi mi falso oluraz önce birisi yazmış gördüm üzüldüm Karşı cinse güvenir misiniz? Cevapla Fal Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
HapsolanRenkler Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Ee yani bunun başına böyle bir şey geldi diye bütün kadınlar böyle mi oluyor, umurumda bile değil onun tecrübesi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet hepsi aynı çok gözlemim oldu Yorumla
Sahte_o7 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Bilmiyorum… bir insan bana güvenebilir aldatmam diyebiliyorsam ben de böyle olan bir başkasına güvenebilirim. Zaten güven de ölçülü olmalı. 0 0 Yorumla
Bittimb5 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 42% +1 yıl Merhaba kesinlikle haklısınız insanlara güven olmuyor. 0 0 Yorumla
ASTRiX_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güvenirim. Kadınlar ne derse tam tersini yaparım. Hep işe yarar. 0 0 Yorumla
rengnnwp Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Babam ve sevdigim haric asla bir erkege guvenmem bu nedenle hep kizlarla takiliyorum guvenmeyin zaten😗 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Süper biz de sizden nefret ediyoruz jdkdks Yorumla
KilliVeGobekli Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Ne hemcinsime ne karsi cinse guvenirim. 0 0 Yorumla
Bi_miteolojixx Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Hayir 0 3 Yorumla Bi_miteolojixx +1 yıl Sen bekle Yorumla Bi_miteolojixx +1 yıl Orspunun dölu Yorumla Bi_miteolojixx +1 yıl Admin sikayet bunu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ee yani bunun başına böyle bir şey geldi diye bütün kadınlar böyle mi oluyor, umurumda bile değil onun tecrübesi
Evet hepsi aynı çok gözlemim oldu
Bilmiyorum… bir insan bana güvenebilir aldatmam diyebiliyorsam ben de böyle olan bir başkasına güvenebilirim. Zaten güven de ölçülü olmalı.
Merhaba kesinlikle haklısınız insanlara güven olmuyor.
Güvenirim. Kadınlar ne derse tam tersini yaparım. Hep işe yarar.
Babam ve sevdigim haric asla bir erkege guvenmem bu nedenle hep kizlarla takiliyorum guvenmeyin zaten😗
Süper biz de sizden nefret ediyoruz jdkdks
Ne hemcinsime ne karsi cinse guvenirim.
Yüzde yüz kimseye güvenilmez
kolay kolay güvenemem
Kimseye güvenmem
Hayir
Sen bekle
Orspunun dölu
Admin sikayet bunu