hayır. zaten ortadaki amaç belli. flört edilecek.. ben ilgimi karşımdaki kadına sunmuşum. adımı da atmışım.. ve onunla görüşmek istediğimi belirtmişim açıkça ve numarasını istemişim. eğer karşımdaki insan da benimle görüşmek istiyorsa veya bana en azından yeşil ışık yakıyorsa diyelim, telefon numarasını verir.. bu durum onun imajını zedeleyecek bir durum değildir.. ki zaten ben bir kadından telefon numarasını istediysem ve o telefon numarasını vermezse beni açıkça reddetmiş demektir , bir daha da istemem ve uzaklaşırım.
Hayır, olumsuz bir imaj çizmez. Numarasını verse ne olur yani? Sanki adam öldürüyor. O pis ve kötü tabular yıkılmalı artık. O tabular yüzünden yabancılar gibi rahatça buradaki kadınlarla konuşulamıyor.
Benim gözümde olumsuz imaj çizmez açıkçası. Kolay kızdır diye de bakmam. Zor diye de bakmam. Normal bir durum olarak bakarım. Sonuçta insanız, konuşarak anlaşıyoruz.
Bir gün üniversitede konser dönüşü geç bi saat belediye otobüsünde bi çocukla bakışmaya başladık o kadar tatlıydı ki bi süre sonra ikimizden biri inecekti ve bir daha karşılaşma ihtimalimiz belki de hiç yoktu. Hiç konuşmadık belli ki ikimiz de ilk sözcüğü söyleyecek kadar çekimserdik çaresizce telefonunu uzattı son dakika bende numaramı yazdım ve indi😅 ben naptım şimdi derken şunu söyledim kendime “ya bu gerçek aşksa ve yaptığın şey ona bir şans vermekse”
Neyse sonra bi kere buluştuk ama ikinci olmadı😂 ne o gerçek aşkmış ne de yaptığım basitlikti bence
Sene olmuş 2021 biz hâlâ ne konuşuyoruz. Hayir biz bunu eşofmanli Şevket Hocayla da konuştuk. Biz bunu yemek yaparken de konuştuk. Ne bilim ağda yaparken. Lahmacun dürüm yaparken de anlatıp konuştuk.( Şevket hocamı bilen espriyi anladı ) 😂😂
Böyle kalıplaşmış kural gibi görünen şeylerin dışında kalan ilk günden eve gidilmez no verilmez gibi şeyleri şart sunmayan cesur hatunlar daha da ilgimi çekiyor..
Hoslaniyor isen verirsin ne var bunda fakat bu tip insanlar sadece gotuntüsünden hoşlandiği için böyle davranır o yuzden oo niyet belli düşüncesi olabilir yani...