Zaman eskisi gibi değil artık kimi sevseniz acısını taşırken içinizde bir anda sevdiğiniz insan başkası ile flörte başlıyor , şimdiki aşklar elden ele.. ölesiye sevdiğin insan hop hemen başka aşka yelken açtı başkasına canım dedi aşkım dedi Birini sevince küslük düştüğü an hemen başkalarına sarilmalar oluyor hatta onu geç söylenecek şeyler yaşıyorlar bekleyen üzülüyor ama örneğin çok kadın görüyorum hemen başka eli tutuyor küçük bı rahatı bozulsun hemen seneleri çöpe atıyorlar artık insanlar menfaat kokuyor kimse enpatiden bahsetmiyor ilişkilerde anlayış yok kadınları çok sadakatsiz buluyorum kadınlar içinde erkekler böyledir derler ama ben bu tarz kadınlar gördükçe yuva kurmak istemiyorum
Zaman-zaman mən də belə düşünürəm. Yaşımın az olmağına baxmayaraq müəyyən şeylər var ki, mən də bir qadın olaraq anlayıram. Çünki insanlar qəlbləri ilə deyil gözləri ilə sevirlər. Ona görə də bir çox ilişkilər tez bitir və unudulur. Hər zaman anlamağa çalışmışam. Niyə ayrılan kimi dostlarımız "Onu unut və yoluna bax" deyirlər. Əslində məncə bu düzgün baxış bucağı deyil. Necə unuda bilərəm ki? Onunla az yol qət etməmişdim, az vaxt keçirməmişdim, sevgimizə az əmək verməmişdim. Necə unuda bilərəm ki? Hətta bəzən deyirəm ki, bir insan həyatında necə dəfələrlə sevə bilər ki? Mənə görə insan həyatda bir dəfə və yalnızca bir dəfə qəlbiylə hiss edərək sevir. Onda ki o da sevdiyinə bütünlüyü ilə təslim olur. Onu hər yalanına belə inanır. Amma bəzi insanlar da var ki, bu vəziyyətə düşməmək üçün sadəcə yaşamaq üçün sevir, sevdiyi üçün yaşamır. Canınızı sıxmayın, vəfalı qadın və vəfalı kişi hələ də var. Sadəcə biz görmürük deyə yox kimi gəlir. Ola bilər azdır amma düşünün ki, az olduğu üçün də qiymətlidir
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
bunlar bize sadece tecrübe oldu arkadaşım 🥰🥰🥰 🇦🇿 insanlara artık çok fazla anlam yüklemiyoruz asıl mesele sadakat ve güvenmek
İnsanın yapısında sahip olduğuna karşı ihanet duygusu vardır maalesef. Bir kişi/şeyi ister elde edince sıkılır ve başka hedeflere doğru gider. Sadakatsizlik kısmı o noktadan sonra kendisine yeterince o insanın değerli olduğunu hatırlatıp hatırlatmama ile ortaya çıkıyor. Birini sevdiğini ve ona karşı çabanı sürekli hatırlarsan ona bağlanıyorsun hatırlamazsan elde ettiğinden vazgeçiyorsun. Günümüz dünyasında ise insanlar çok iletişim kuruyor çok farklı kişilerle ve maalesef bu noktada yanındakilere şükretmeyi unutuyor. Genel olarak gözlemlediğim şey bu şekilde.
0
36 Yorumla
Soran
+1 yıl
çok doğru ve açıklayıcı bir dille güzel yorumunuzdan dolayı teşekkür ederim ve bir insanın sevdiğimi sandim diyerekten hayatları berbat hale getirmesi kötü ama bilirsiniz bir ağaç kesilir yere yığılır ama bir küçük fidan olur yeniden filizlenir 🐤🧚
Ben teşekkür ederim. Aslında sevdiğini sanmamıştır sevmiştir ama o anlık bir sevgidir geçici ve daimi sevgi arasında çok fark var. Elbette hayatta hiçbir son gerçek son değildir. 😅
Öznel bir düşünce o yüzden ortak bir paydada buluşması saçma olur zaten ama bence bizi etkileyen her şey gerçek olarak adlandırılmalıdır. Yapay dediğiniz şey de sizi etkilediği ölçüde hayatınızda yer eden bir gerçekliktir bana göre.
Muhtemelen bu olay çıksa da şu anda yaşayan nesil bunu algılayıp ona göre yaşamaya başlayamaz dolayısıyla bu kuşaklar sonrasında bir olay olmaya başlar.
Günümüz insanları artık çok değişti kimseye güven olmuyor maalesef 5 senelik sevgilisini aldatan var iki kızla ya da iki erkeği bir arada yürüten var, varda var yani o yüzden pek bulaşma derim boşver nasibinde biri varsa çıkar zaten karşına...
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
ben uzak duruyorm öyle insanların tepkisini merak ettim güzel yorumun için teşekkürler kardeşim