Aşık olduğum adamın hayattan keyif duyabilmesini isterim. Bunun içinde saçma sapan baskılar ve kısıtlamalar getirmem. Madem hayatıma girdi onun sevgisine ve sadakatina güvenmeyi öğrenmem lazım. Tek sınırım değerlerim olur.
Kesinlikle... Özellikle de cuckold konusu çok yanlış biliniyor Türkiye'de... Ancak aşık olduğum kadın başka biriyle flört etmekten, eğlenmekten, seks yapmaktan mutlu oluyorsa, seksi giyinmek, bakışları üzerinde toplamak egosunu okşuyorsa gibi pek çok konuda ona sınırsız iltimas tanırım...
Sınırsız iltimasi babamın oğluna bile göstermem. Öyle aşık olunca ya da evlenince akli dengesini kaybedenlerden değilim. Her şeyin bir ölçüsü ve sınırı var. Kim olduğunun önemi yok.
Benimde kabullenemeyeceğim durumlar var tabi.. Bana ters gelen davranışlarını kabul edemem. Sırf seviyorum benim yanımda dursun diye her hareketine göz yumarsam bunun ardı arkası kesilmez. Her halükarda ezilen ve mutsuz olan taraf ben olurum.
Benim için diğerlerinden çok daha ayrıcalıklı ve özel olacağı konusu su götürmez bir gerçek olsa da, herseyin/herkesin sınırı, kuralı ve belirli ölçüleri olması gerektiğini düşünüyorum.. Kendimi, kişiliğimi kaybedercesine iltimas tanımam kimseye..
Tabi ki tanımam. Bu demek oluyor ki beni aldatsa, beni yalanlarıyla kandırmaya çalışsa, bana saygısızca olsa da ayrıcalık tanıyacak olduğum anlamına gelir. Öyle bir dünya yok!!
O kadar sınırsız iltimas tanıyamam. İkimizin de özel hayatları var ve bu konuda karşılıklı saygımız olması gerekiyor. Zaten o benim için her şey demek olur.
Nişanli/sevgili olduğum zamanlarda tanımam, sonuçta benim o dönem hala bi özel hayatım var, ama evlendikten sonra tanırım, hayatıma aldığım kişi olucak sonuçta