Hayalinizdeki kadında istediğiniz özellikleri maddeler halinde sıralar mısınız?
Dipnot: Çok uçmayalım lütfen, önce kendimize bakıp ona göre maddeleri sıralayalım..
Dipnot: Çok uçmayalım lütfen, önce kendimize bakıp ona göre maddeleri sıralayalım..
dobrasu sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Fiziksel olarak ortalma 1.70 veya üzeri , ten rengi farketmiyor tenin temizliği önemli. Süt gibi beyazada hayır diyemem , çikolata gibi esmere de hayır diyemem. İnce bel , hafif dolgun popo. 80 veya 85 göğüs. Ve yüz olarak hafif tatlı orta güzellik yeter.
Kişilik olaraksa sadakat , güven , saygı , dürüstlük.
Özellik falan saymayalım bugün direkt yapıştıralım https://www.google.com/search?q=eva+murati&client=ms-android-huawei-rev1&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjZvYn5h9fxAhUSmIsKHRI4Bn0Q_AUoAXoECAIQAQ&biw=360&bih=600
Merhametli, şefkatli, ilgili, Zeki, üslubu diksiyonu düzgün, ince belli
Sporla düz bir karın yapılabilir. Zaten fiziksel olarak bir tek ince bel demişim olmasa da olur hayal bu
Karın kası da olur boş ver ona odaklan 😂
Ahahaha rica ederim ne demek daim olur umarım 😂😂
Maalesef tipik her insanın sorunu spora başlama kararı ve başlamadan bitiş :/
Ya ahaha peki hadi bakalım görelim seni 😂
Hadi bakiiim 😂😏
hahaha şimdi kendi kriterlerimi atardım ama zaten o kriterlerin altına yorum atmıştın
Açıklayıcı olmuştur umarım cevaplar :D
Eeee tabi ki. Açık ve net olmak gerek :D
1.70-1.75 boy
Balık etli olacak
Vücut hatları belli olacak
Esmer ya da buğday tenli olacak
Bana gelelim;
1.92 boyum
80 kilom
Kumral tenim
Sarışın saçlarım
Bakımlı olsun
Kibar ve nazik olsun
Kendisine dikkat etsin
Duygusal ve içli birisi olsun.
Kofte degil; kolay duygulanıp incinen, duygulu, hassas, hisli anlamında
Ahajk oldu olacak masaya çık tepin istersen. İçli olmasa da olur, Konusmadan anlasalim yeter ya ahaha
Zaten içli kofte ve yemekte kiyma da sevmiyorum, heo derlerdi yemezsen sana kimse kız vermez diye ama ciddiye almamıştım:/
Sogan filan degil de kiymali dolma filan yiyebilen bisi benimle ahbaplik kuramaz ya. 21 kere bismillahirrahmanirrahim, o ne öyle
Hem de gece yarısı, ayh kolestrol krizine giricem. Food p*rno bu değil... Yine de hayali çok samimi oldugundan tereyagina ekmek banabilirim ahaha
Daha neler neler yemiyorum ama, bilsen engellemek icin kullanici adimi istersin ahaha
Djfjfjt afiyet olsun bu kadarı bile guzeldi ahaha 💜🌸😂
Anlayışlı ve iyi niyetli olursa çok şükür yeterli...
Kilo değişip de duygu ve aşkımız değişecekse zaten olmasın öyle bir aşk kalbimiz de öyle bir şey mi olur... Tâbi ki iyi bir insan olması önemli. Kilo alınır veya verilir ama bazı şeyleri istesek de alıp veremeyiz ki. Öyle değil mi?
Hemşire ya da bankacı olsun isterdim güzel ve alımlı olmalı Aynı zamanda düzgün biri olmalı
E kadınlarda var erkeklerde neden olmasın
Karakterli olsun yeter be
Valla karakteri sağlam olsun da ister kıl yumağı olsun
Boyu boyuma huyu huyuma
gözleri yeşil olsun yeter :)
kıllarını keser sorun çözülür. 500 kilo olur 450 kilo verir. sorun yok kanka :)
Durust olsun guler yuzlu olsun yeter
Tarif edesimde kalmadı artık hiç biri olmadigindan
kölem olmalı bir dediğimi iki etmemeli falan
nefes alsın yeter !!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?