Güncellemeler
+1 yıl
Hakketen kimse yok
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
O neymiş ilk kez duydum İsmi Azam yap en tesiri dua
Sevilen kişinin geri dönmesi için edilen bir dua
Seninki mi gitti öyleyse hüseyin çevik İsmi azam yap anında kabul olan bir dua 48 saat sonra kabul oluyor
Evet maalesef gitti. Hmm yani olabilir bakayım bir
Bak bak kesin sonuç bana dua biel edersin hatta ama inanarak yapman lazım ve yanlış okumman lazım eksik veya fazla olmayacak hüseyin çevik ismi azam yaz çıkyıor
Bakayım ben bir şuna video çıktı. Yani dikkatlice okumayı denerim teşekkür ederim gerçekten 😊
Yap 2 gün sonra bana cevap yaz olmadıysa sende sorun vardır.
Tamamdır. Teşekkürler tekrardan geri dönerim sana
Dostum bir şey diycem. Ben bunu yaptım. Yanlış söylediğim oldu 2 tane öyle 113 oldu. Baştan başlamadım yeniden okudum sayılır mı böyle
Hayır abi yanlış olmayacak ne eksik ne fazla olacak. Okunuşunu düzgün okuman lazım arapçaya göre okuman laızm ve kalben inananarak yapmazsan bir işe yaramaz bu üç şartı yerine getir
Yani boşa gitti hmm. Yeniden okumak lazım. Kalben inanıyorum zaten de ister istemez karışabiliyor 111 kez olduğu için. Baştan almadığım için hata yaptım o zaman
evet hiç hata olmayacak arapça şekilde harfleri çıkarman laızm 111 kez olacak ne esik ne fazla ve kalben inanacaksın dileğini tek tek söyleyeceksin mesela 1 kez duası 1 kez dileğin öyle 111 kez olacak
Evet biliyorum biliyorum deniyorum da ama kaç kere hep hata yaptım. Bu sefer sonlarda olmuştu onun yerine sayılmaz zaten diyip fazladan okumuştum ama olmamış. Baştan almam lazımmış demek
evet hiç bir şekilde hata olmayacak sakince yavaşca yap karanlık bir otamda yapma uykun gelir şaşırırsın ışıklı bir otamda yap
Anladım teşekkürler. Zaten göremem aydınlık daha iyi olur. Yavaşçaydı öylede ama şaşırdım. Neyse dikkatli olcam tamamen.
Konsantrasyonunu ver hatta biraz ağlarsan daha makbul ama Allah için ağlayacaksın başka şeyleri aklına getimeyeceksin. Bir de salat falan oku 10 tane başlamadan önce besmeleden önce sonra bitirdikten sonra da 10 tane salavat oku ki mühürlensin salavat mühürdür duada o yüzden öyle yapacaksın. Peki nasıl dua ediyorsun söyle bakayım bi
Evet de o içten gelmesi lazım. Nasıl dua ediyosun derken. Sevdiğim kişi için işte ediyorum.
ne diyorsun ederken
Allahım hayırlısı ise Zeyneple tekrar birlikte olmamı nasip et diyorum. Adı Zeynep işte öyle
yanlış ediyorsun inşallah demeyeceksin kabul etmesini istiyorsan şöyle de.
Allahım beni zeyneple tekrar bir araya getir ve senin rızan ile bir hayat yaşat.
Hep bu şekilde söyle değiştirerek söylersen yine kabul olmaz bu şekilde söyle eksik veya değiştirerek de söylersen yine işe yaramaz. Duada İnşallah gibi şeyler söylenmez kesin bir ifade etmen lazım.
Ben bunuda bir yere yazayım o zaman daha iyi olur okurken. Hata yapmak istemiyorum artık. Öyle yapayım o zaman hayırlısıysa olur zaten
Evet dua ederken inşallah maşallah falan denmez yoksa kabul olmaz.
Benim dediğim şekilde yap ve söyle eksik ya da değiştirerek söyelrsen yine işe yaramaz
Tamam not alcam onu bakarak okuycam umarım şaşırmam yine
şaşırma arapçasını oku ve dediğim her şeyi eksiksiz yap
Tamamdır deniycem bakalım yeniden umarım hata olmaz.
Hata yapma yaparsan doğru yap
Tamamdır
Bi sonuç aldınız mı
@Reynmenbek sonuç verir ama eksiksiz olarak yapmak zorunda
Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun?
Abdul kadir geylani kendisimin eserinde geçiyor evliya şeyhi kendisi peygamber torunu. Evliya boş sözler söylemez
Ben 11 kez okuyacağım..
@Reynmenbek 11 kez sadece acil olarak okunur dğer şeyler için 111 kez olmak zorunda
Evet acil sevdiğim dönsün istiyorum artık dayanacak gücüm kalmadı çünkü
@Reynmenbek 111 kez yap
Acil dönmesi lazım kanka gücüm kalmadı diyorum
@Reynmenbek işeyaramaz hayat memat meselesi o anlık bir şey ise 11 kez öbür türlü 111kez oku yoksa işe yaramaz haram için istiyorsan yine kabul olmaz
Ne haramı kanka ne alaka nişanlımla geri barışmak için istiyorum bu mu haram?
@Reynmenbek Anlamıyorsun ki diyorum ki haram bir şey için kullanırsan kabul olmaz dedim ne alaka senin dediğinle benim dediğim
Tamam kanka haklısın
@Reynmenbek Hüseyin çevik yaz o anlatıyor hüseyin çevik ismi azam
Tamam knka neyin reklamını yapıyorsun sürekli aynı şeyi tekrar ediyorsun
@Reynmenbek Ne reklamı kardeş hocanın reklamı mı olur sanki para istedik senden
bence hiç denemeyin bile. iyi duyumlar almadım bu dua ile ilgili.
Neden ki yani dua işte