Aşk İlişkileri Uzun kızlar mı kısa kızlar mı dürüst olun😂? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şimdi herkes kısa yazar 😂😂 Güncellemeler+1 yıl 1.73 Uzun kızlar mı kısa kızlar mı dürüst olun😂? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
PainterPANDA Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gönlü gönlüme denk geldikten sonra istediği boyda olabilir. Ben her türlü yetişirim ona... 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Boyumuzu kendimiz seçmiyoruz ki 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ama cevap güzel Yorumla PainterPANDA +1 yıl Yok yani dostum istediği boyda derken durumun istediği anlamında yani boyu fark etmez anlamında söyledim. Biraz garip ifade etmişim benim hatam. 🙏 ( Teşekkür ederim. ) Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
RuthIesS Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı. “Kızlar” falan diyomuşum 😄😄😄 direkt abaza damgası gelir aw 😄😄😄 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yani öyle olur tabi 😂 Yorumla RuthIesS +1 yıl Neyseki demedim 😬😬😄 Yorumla Soran +1 yıl Aynen 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kısa kezo olacağına uzun elit olsun, uzunun kezolarından da koru yarabbi 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Genelde kısalar kezo oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şüphesiz Yorumla Soran +1 yıl Öyle öyle 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boy da tek başına yetmez hatun, hatlar olacak, zayıf olacak, çıtır olacak, yağsız olacak Yorumla Soran +1 yıl Ya 1.73 üm 55 kiloyum daha nolsun😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kilo çok iyiymiş, hatlar da yerindeyse gayet güzel Yorumla Soran +1 yıl Yerinde yerinde 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ölçüler kaç hatun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kısa candır ha bide beyazsa eğer kalp krizi geçiririm 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Uzunlar can değil mi ula😡 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boyun kaç kız senin Yorumla Soran +1 yıl 1. 73 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl uzunmuşun baya Yorumla Soran +1 yıl Yess Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. uzun tabi, kısa kızların yaşama hakkı elinden alınmalı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ağır oldu sanki Yorumla thescorpion +1 yıl biraz Yorumla Soran +1 yıl Benim için sorun yok 1.73 üm 😂 Yorumla thescorpion +1 yıl wuuuu Yorumla Soran +1 yıl 😁😁 Yorumla
cömizzers Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. boy fark etmez beyaz ten ve biraz karakter olsun 0 0 Yorumla
Honeey_- Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Genelde kısayı tercih ediyorlar 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet uzunlar yalnız Yorumla Honeey_- +1 yıl He ya 😄 Yorumla Soran +1 yıl Sen de uzunlardansın heralde Yorumla Honeey_- +1 yıl 1.72 Yorumla Soran +1 yıl 1.73 ben de Yorumla Honeey_- +1 yıl Hee iyii 😄 Yorumla
slhttnctn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl 1.70 geçmesin yeter :) 0 5 Yorumla slhttnctn +1 yıl tam boyuma göresin :) Yorumla Soran +1 yıl 😊😅 Yorumla slhttnctn +1 yıl aslında yaş farkımızda ideal :) Yorumla Soran +1 yıl Yok saol kardeşim Yorumla slhttnctn +1 yıl :) Yorumla
guruke Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Uzun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 1.73 olan me bunu beğendi 😂
Undehis Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Zayıf olsun yeterli. Boyu önemsiz. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahah iyimiş 😂 Yorumla
serseri_yüreğim Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Orta 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Minyon 0 0 Yorumla
Geceaşkı-24 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl 150 54 kilo olsun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden 🙄 Yorumla Geceaşkı-24 +1 yıl Daha şirin daha şeker birde başka özel nedeni var Yorumla fazlakasma +1 yıl 150 olup 54 kilo olan kızın vücudu çok büyük olur aga. Muhtemelen şişman olur. 150 boya 42-45 kilo gayet ideal Yorumla Soran +1 yıl 1.73 üm 55 kiloyum 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Gönlü gönlüme denk geldikten sonra istediği boyda olabilir. Ben her türlü yetişirim ona...
Boyumuzu kendimiz seçmiyoruz ki 😂
Ama cevap güzel
Yok yani dostum istediği boyda derken durumun istediği anlamında yani boyu fark etmez anlamında söyledim. Biraz garip ifade etmişim benim hatam. 🙏 ( Teşekkür ederim. )
Anladım
“Kızlar” falan diyomuşum 😄😄😄 direkt abaza damgası gelir aw 😄😄😄
Yani öyle olur tabi 😂
Neyseki demedim 😬😬😄
Aynen 😂
Kısa kezo olacağına uzun elit olsun, uzunun kezolarından da koru yarabbi
Genelde kısalar kezo oluyor
Şüphesiz
Öyle öyle 😂
Boy da tek başına yetmez hatun, hatlar olacak, zayıf olacak, çıtır olacak, yağsız olacak
Ya 1.73 üm 55 kiloyum daha nolsun😂
Kilo çok iyiymiş, hatlar da yerindeyse gayet güzel
Yerinde yerinde 😅
Ölçüler kaç hatun
kısa candır ha bide beyazsa eğer kalp krizi geçiririm
Uzunlar can değil mi ula😡
boyun kaç kız senin
1. 73
uzunmuşun baya
Yess
uzun tabi, kısa kızların yaşama hakkı elinden alınmalı
Ağır oldu sanki
biraz
Benim için sorun yok 1.73 üm 😂
wuuuu
😁😁
1.65 altı olmadıkça sorun yok
boy fark etmez beyaz ten ve biraz karakter olsun
Herşeyin ortası makbul 😂
Genelde kısayı tercih ediyorlar
Evet uzunlar yalnız
He ya 😄
Sen de uzunlardansın heralde
1.72
1.73 ben de
Hee iyii 😄
1.70 geçmesin yeter :)
tam boyuma göresin :)
😊😅
aslında yaş farkımızda ideal :)
Yok saol kardeşim
:)
Uzun
1.73 olan me bunu beğendi 😂
Zayıf olsun yeterli. Boyu önemsiz.
Hahah iyimiş 😂
Orta
Minyon
Kisa
uzun bence
Normal kızlar
Kisa
Ben kısayım napayım 😂
benim sevgilim minnoş kısa <3
150 54 kilo olsun
Neden 🙄
Daha şirin daha şeker birde başka özel nedeni var
150 olup 54 kilo olan kızın vücudu çok büyük olur aga. Muhtemelen şişman olur. 150 boya 42-45 kilo gayet ideal
1.73 üm 55 kiloyum 😂
Kısa
Tabiki uzun kızlar
Kisa
Uzun kızlar
Kışa bence
Normal diyelim
Orta ndndndnd