Arabada sınır yok sonuna kadar gider ve gayet te heyecanlı olur. Önemli olan senin ne kadar istediğin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
En azindan sakso cektirmeden indirmez seni gibime geliyor, senin de niyetin varsa tabi. Dahasini da ister veresin varsa verirsin yoksa bosalinca onun da hevesi gider zaten
En fazla öper belkide dokunur tabi sen izin verirsen
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eski sevgilim sakso çektirmişti kafamı bastırarak zorla boşalmasaydı bakire olamicaktım şansım varmış şimdi temiz bi şekilde evlenecem 2 ay var düğünüme
@stormbeforesunset izin vermemesi çok saçma zaten gitmişsin çocuğun arabasına binmişsin yani ne olacağı da belli istemese binmezdi zaten arabaya gideceği yere kadar gider ama kız yapma filan derse ciddi şekilde çocuk da tecavüzcü coşkun değil herhalde yapmaz bişey bırakır
@stormbeforesunset bende diyom ya o saatten sonra istememesi saçma yani sen yemeği yap sofrayı hazırla önüne getir sonra da deki yeme o çocuk da ıh tamam yemiyim der😅
Yani bu daha çok azdırır koltuk kırarlar. araba felan yuvarlanır. kız 3 gün rahat yürüyemez. Erkek 2 gün kasık ağrısı çeker. naz çok iyi değil. Kavga ve naz ile başlayan seks hiç iyi değil :D :D :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Merhaba,
Araba ile çıkmaz sokağa girmez ve gaz benzin bitmez ise Edirne'den Kars'a kadar gidebilir diye düşünüyorum! 😅
Arabada sınır yok sonuna kadar gider ve gayet te heyecanlı olur. Önemli olan senin ne kadar istediğin
En azindan sakso cektirmeden indirmez seni gibime geliyor, senin de niyetin varsa tabi. Dahasini da ister veresin varsa verirsin yoksa bosalinca onun da hevesi gider zaten
:) temiz bir yorum
Ona bağlı. Tanımadan bilmeden bir şey demek çok zor.
En fazla öper belkide dokunur tabi sen izin verirsen
Eski sevgilim sakso çektirmişti kafamı bastırarak zorla boşalmasaydı bakire olamicaktım şansım varmış şimdi temiz bi şekilde evlenecem 2 ay var düğünüme
Bakireliğini Kaybedecek kadar
Hayırlı Cumalar ..
Güveniyosan sen istemediğin müddetçe ilerisine götürmez.
Ya zorlaraa
Sen ne kadar izin verirsen o kadar arabasına binmişsin yani ne olacağını da biliyorsundur
Ne olacakki
İzin vermese bile o yol acılır sonra basa basa yaparsın :D :D Hatta naz daha güzel olur. o naz yüzünden koltuk kırdım lan ben naz yapmayın işte :D
@stormbeforesunset izin vermemesi çok saçma zaten gitmişsin çocuğun arabasına binmişsin yani ne olacağı da belli istemese binmezdi zaten arabaya gideceği yere kadar gider ama kız yapma filan derse ciddi şekilde çocuk da tecavüzcü coşkun değil herhalde yapmaz bişey bırakır
o iş öyle olmuyor o noktaya gelirse. Nereye yapma diyecek. Bencede vermesi gerekiyor. :D
@stormbeforesunset bende diyom ya o saatten sonra istememesi saçma yani sen yemeği yap sofrayı hazırla önüne getir sonra da deki yeme o çocuk da ıh tamam yemiyim der😅
Yani bu daha çok azdırır koltuk kırarlar. araba felan yuvarlanır. kız 3 gün rahat yürüyemez. Erkek 2 gün kasık ağrısı çeker. naz çok iyi değil. Kavga ve naz ile başlayan seks hiç iyi değil :D :D :D
sen izin vermediğin sürece yapacağı herşey tacizdir..
sen karar vereceksin..
Arabada güzel sevişilir. Sen de dünden vermeye razısin.
Araba deyip geçme. Önce okşar ön koltukta sonra arkada misyoner tekrar önde kucakta kaputta dogy oo neler var neler
Bence oral yaptırmak var aklında 🌼
Bu kadar mı
Gwri kalanını da rahat nir yerde devam etmek istersiniz diye düşnmüştüm. Ama sen ne kadar ileri gitmek istiyorsun, bence baş rol sensin o değil
Arabanin genişliğine bağlı
Küçükse
Araba kalınsa yanar karadeniz
depo full doluysa en az 500 600 km gider
Valla heryer gidebilr
Senin karşı koyabildiğin yere kadar gider …
Birlikte bile. olabilirsiniz
En fazla s*ker ne olacak?
Yakıt bitene kadar sürer
Ne kadarına izin verirsen.
Bi bilsen aklın durur 😂
Fake taxi turkish edition
dilleme olması :) zor zaten
yakıtı nerde biterse okadar ileri gider :))
Senin ne kadar izin verdiğine bağlı
S. ker
Nereden
Nerden isterse
Bu sana bağlı 😏
Saksoya hazır ol
Şlap şlap şlap
arabayı nereye çektiğine bağlı
Eller
Demiştim hahahah
Cevabi 9 ay sonra alırız
en fazla benzin gittiği yere kadar ılerı gıder