Evet arkadaşlar birinin sizi kullanmak istediği için yanınızda olduğunu fark ettiğiniz halde bırakmadığınız oldu mu?
Belki cins. ellik , belki ego , belki de duygularınızı sömürdüğünü hissetmek ve bilmek...
Belki cins. ellik , belki ego , belki de duygularınızı sömürdüğünü hissetmek ve bilmek...
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cinselik için kullanabilir.. Çünkü bende onu demek ki onun için kullanıyorum..😀 😂
Ama duygularımı sömürecek sülüklerle işim olmaz. 👊
Yapma ya 😅
Beni cinsellik için kullanmaya çalıştı ancak çok sert cevapta aldı.
Duygular kısmında kendime hakim olamıyorum 🤦🏻♀️
Tatlım bak şimdi cinselikte tek taraf kullanılmaz.. Çünkü iki tarafta zevk alır.. Hatır için seks yapılmaz çünkü.. Birde böyle düşün.. 😀
Ama sen istemediğin halde baskı yapıyorsa dönüp kendini becersin..👊
Se.. xting teklif etti. Sevgili bile değiliz 🤦🏻♀️ Reddettim artık yazmıyor. Biraz intikam almak istiyor olabilirim 😅
Canın istememiş reddetmişsin.. Gitmişse salla.. Beklentileriniz farklı..
Sallardim normalde. Ancak önce çok ilgili davranıp sonra da saçma sapan davranışlarda bulunmasını kendime yediremiyorum 🤦🏻♀️
O zaman elleri birbirine sürtmeye başladın demek ki.. Onu kapına yatır. 😀
Nasıl yapabilirim işte. Bence sen bana yardımcı olabilirsin 😅 Olur musun?
Olmaya çalışırım.. 😀
Özelden yazsam olur mu? 😄
Olur kız.. Gel bakim.. 😀
Kullanana hayatimda yer olmaz
Hepimiz az çok hatta yaptık , yapıyoruz. Tecrübe kazanıyoruz. Keşke ben de bunu direkt yapabilsem 🤦🏻♀️
Aslinda yapmalisin... yapmazsan kullanilir kullanildikça hatalarin çoğalir... çok zarar gorursun
Evet hiç yapmadığım kadar hatta yaptım. Deniyorum ancak yine başa dönüyorum. Kurtulmam gerektiğinin net bir şekilde farkındayım 🤦🏻♀️
Hata yapmak insan olrak herkesin becerecegi bir konu.. ama hatalari tekrarlamamamk gerekir guvenmemk herkesi hayatina almamak bunlarin basinda gelir hayat okadar acimasiz insalar okadar adi ki bilemezsin.. ama suvar sen dik durabiliyorsan haaytin okadar guzellikler getirir sana
Çok haklısın. İnsanlar gittikçe çirkinlesiyor. Ben de elimden geldiğince dik durmaya çalışıyorum ama bazen de olmuyor işte. Yine de dik durmak için çaba sarf ediyorum.
Dipleri kaçkere goren benim ama herzmand aha saglam kalkiyorsun biraz çabalamak savasmak gerek.. yeterki icinde ufacik bir umut olsun
Umut var. Savasmaya devam edeceğim. Dipte bile olsam.
Her dibin bir çikisi vardir yeterki sabret dogru zaman kadar bekle.. ama korkma ve cesur ol. Yikildim diyerekte hayati birakma yeter
Öyle yapacağım öyle olmak Zorunda. Bu arada bu güzel görüşleriniz için çok teşekkür ederim 😊
Nedemek. Iyi geceler
Teşekkür ederim. İyi geceler😊
Yo ava giden avlandı benim hayatımda
Benimde başta öyleydi. Sonra değer görünce egosu tavan yaptı ve beni bıraktı.🤦🏻♀️
bunu hissettigim an konusmayi kestim
Keşke yapabilsem 🤦🏻♀️
Yaparsin. Sonra gelip burda ahlak namus diye yaziyorlar sana yatmazsak sevgili olmam diyenler. Aklini kullan !!!
Bunu yapmam zaten. Sanal olarak teklif etti kesin bir dille ret ettim. Ama intikam almak istiyorum. Takıntı yaptım sanırım 🤦🏻♀️
gg atıyor ezik ezik yazıyorum hala
Deme ya. Her şeyin farkındayız halbuki. Akıl karı değil 🤦🏻♀️
lanet olsn
Gerçekten lanet olsun 😬
ya biri şuna beni ayarlasın ya sinirim bozuldu
Ne kadar değer verdiysekno kadar kaybettik. Sanırım ikimizde takıntı yaptık bu kişileri😅
evet takıntı zaten sevgiden olduğu düsunmüyorum zaten hemen nasıl seveyim. d
Benim de takıntı. Pişman ettirmek istiyorum. Sonra da ne hali varsa görsün 😬
instası var mı
Kimin?
onun
Evet özürlü gibi kullanıyor 😅
nasıl yani xknsjgjdgudg
Neredeyse 200 gönderisi var, benim sıfır 😅😂
Mal mal şeyler paylaşıyor 😅
ıyy nesini seviyon
Gönül bu ota da konar boka da 😂😂
Şu an için sadece hırs yaptım biliyorum. Normalde olsa hiç oralı bile olmam. Ama intikam almak istemiyor da değilim 😅
İstemediğim yerde hiç durmadım
Ben de durmadım sonra dayanamayıp geri döndüm. 😬🤦🏻♀️
Dönme neden döndün
Aşırı manipülasyona uğradım ve bunu yeni farkediyorumm 🤦🏻♀️ Takıntı gibi bir şey oldu.
Çok kapılma ama üzülürsün :( çünkü sana çantada keklik olarak bakıyor cinsellik var mı
Hayır sanal olarak teklif etti. Sert çıktım. Yalandan Özür diledi falan işte. Bir haftadır da yazmıyor. Eminim ki başkası var 🤷
Bencede çünkü cinselliği istememiş olmandan dolayıdır muhtemelen
Hayatta yapmam. Ama bunun öcünü almak ta istiyorum 😅🤷
Nasıl olacak o
Bilmiyorum ama yapacağım 🤷
Gösterip vermemek gibi mi
Yani beni istemesini saglicam , imkansızı oynucam. Sonra da yol vereceğim. Aklı fikri cinsellik olan birine bu yapılır 🤷