Çirkin olduğum için ölmeli miyim?

Ben Dünyaya geldiğim günden beri hiç yüzüm gelmedi, hiç mutlu olduğumu hatırlamıyorum. Ailem çiğeri 5 para etmez insanlardı. Laf sokmalar, aşağılamalar, sürekli ama sürekli hakaretler, çocukken oyun oynadığımı bile bilmiyorum, lise zamanlarımda bile bir yere göndermezlerdi sırf para gidecek diye (ailem zengin olduğu halde) cehennem hayatı yaşadım.. çok ağladım, çok bunaldım çok üzüldüm o zamanlarda..
onları anne ve baba görmedim hiç.
Üniversitede
Okulda kendimi çok geliştirmem nedeni ile hızlıca çok iyi bir kariyer yaptım okul zamanlarında. 5 kuruşu olmayan ben, iş hayatına girmem ile evini arabanasını almış ve çok rahat bir yaşam süren insanım..
hiç sevgi görmediğimden bende birini sevip sevmek istedim ama hiç olmadı. Elimden ne geldiyse yaptım (giyim, fizik, bakım vs.) ama olmadı hiç bir zaman. Yaşım 1 yıl sonra 30 olacak. Hep üzüldüm hiç sevilmediğim için. Hep rededildim. tipsizim (son derece bakımlıyım ve kaslıyım) ama yapmacık kolpacı karaktersiz (kızlar bilmiyor tabii) olup bunlar bile seviliyorlar/sevgilileri var/evliler. Benim neyim eksikti... Çiftleri görünce artık (allah daha mutlu etsin) iyice üzülüyorum. Onca zorluğa dik duran ben bunu artık kaldıramıyorum. Dışarıdan güçlü ve biraz soğuk olsamda, Son aylarda bazı geceler gözüm doluyor. Gururuma yediremiyorun, çok ezik olarak görüyorum kendimi, bir kadına bile kendini sevdirememiş ezik ve zavallı bir adam. Hayattan hiç bir beklentim yok arkadaşlar. Bazen diyorum allahım ben sana ne yaptımda bana bunları yaşatıyorsun? Keşke ölsem diyorum. Bazen çok durağan oluyorum. İnsanlar derdin mi var diye soruyor. İnsanlarla konuşmak istemez hale geldim. Şu an ölsem hastalık falan geçirsem umrumda olmaz çünkü artık dayanamıyorum, mutlu rolü yapamıyorum . nefret ediyorum kendimden. Sevilmeye layık olmadığımı kabul ediyorum. Öleyim mi ne yapayım ben...
daha ne kadar yaşanır hayat?
Çirkin olduğum için ölmeli miyim?