İnternetten çok hoşlandığınız bir erkekle tanışmanın en epic en etkili en farklı yolu? dikkatini çekmek için?

bir erkekten çok hoşlanıyorum ortak arkadaşlarımız da yok çocuk tek yalnız başına takılan biri ve bir ilişki bir bağ yaşamak istiyorum en azından etkim altına almak istiyorum bünyesini ve konuşmaya “selam naber napıyorsun nasılsın” diye klasik şekilde girmek istemiyorum çünkü bu şekilde sıradan konuşmaya giren çok kızla konuşmuştur ilk izlenim olarak sıradan bir izlenim vermek istemiyorum bir vesile vasıta sayesinde tanışmak istiyorum ama o bunu bilmesin istiyorum bir konuyla bahane olsun ama o bahane olduğunu bilmesin halledilecek bir şeyler varmış gibi gözüKSün istiyorum normalde çok giren biri değil ama hikayelerime hep bakan biri türkçe rap seviyor ama attığım metal şarkıyı beğenmişti o konu hakkında yazdım bir de bir defa daha yazdım ama iki dakika sonra bakmayınca sildim belki de aktif olmadığı zamanlara denk geldi.. ve ona her gün her aynı tip yazdığı için dikkatini çeken kimse yok ben dikkatini çekecek bir şey yapmak onunla aynı olayda konuda bulunmak bir araya gelmek istiyorum polemik yaratmak birnevi unutulmayacak aklından çıkmayacak bir konuşma tanışma olsun diye nasıl yapacağımı bilmiyorum gerçekten çok konuşmak etkim altına almak etkilemek sohbetimle sürüklemek onu tanımak hayatına girmek istiyorum anlamışsınızdır umarım demek istediklerimi.. erkekler de cevap verirse sevinirim sonuçta hemcinsiniz
İnternetten çok hoşlandığınız bir erkekle tanışmanın en epic en etkili en farklı yolu? dikkatini çekmek için?