Aldatan bir erkek kendini nasıl ele verir?

Ben 1,5 yıldır evliyim 1 aylık kızım var eşimle severek evlendik ona güvenmem inanmam çok zaman aldı çünkü hayatıma giren bütün erkekler beni hayal kırıklığına uğrattı eşiminde aynısını yapmasından korkuyordum ve korktuğum başıma geldi bir süredir eşimle ilgili kafamda bir çok kuşku ve şüphe oluşuyordu ve hepsi gerçek çıktı ama elimde kanıt olmasına rağmen her seferinde kendini temize çikarmayı başarıyordu bahaneler uyduruyordu yalanlar söylüyordu ama ben inanmiyordum guvenmiyordum hep bir şüphe hep bir kuşku yine bir gün telefonunu kurcalarken whatsapında bir bayan bunu uygunsuz cinsel içerikli bir gruba eklemiş sebebini sorduğumda haberinin olmadigini engellediğini söyledi ama grup engelli degildi sadece mesaji sessize almisti ve mesajlar olduğu gibi duruyordu yine bahaneler uydurdu ama ben inanmadim ve onu gruba ekleyen bayana ve diger konuştuğu bayanlara mesaj atıp işin aslını öğrendim üstelik ekran resmi atıp eşimin onlarla tanışmak istediğini kanıtladılar mesajları gördüm onlarda benim gibi kadın oldukları için durumuma üzüldüler eşimin evli olduğunu bilmediklerini söylediler çünkü eşim whatsappta bizim beraber cekilmiş resmimizi kaldirarak kendini bekar göstermiş ben bunları öğrendiğimde cok agladim ve eşim olacak adama hiç bisey belli etmemeye çalışiyorum herseyi sakliyorum ta ki kizimi alip onu terk edinceye kadar o zaman herseyi ögrenecek ben kocama herseyi acik acik soyleyip itiraf mı ettirmeliyim yoksa sesiz sedasiz kizimi alip onu terk mi etmeliyim? Terk ettikten sonra mı bütün gerçeklerı söylemeliyim?
Aldatan bir erkek kendini nasıl ele verir?