Türbanlı kadınlara lafım yok ama sırf açık bir kadınım diye erkekler konuşmayı bırakıyor. Türban bu kadar önemli mi? Çok merak ediyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Namusun, karakterin türbanala alakası yok bile. Annemin patronu türbanlı kadındı ama annemi parasın kesmişti o parayla eğlenmişti. Türbanlı kadınlar melek, türbansız kadın şeytan değil bun aklınıza sokun. Türbanlı olub yapmadığı namussuz hareket kalmayan kadınlar var kendim şahidi oldum. Tabi iyileride var. Ama türbanlı kadınlar en iyisi diye bir kavram yok
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte sana katılıyorum. Dini gösteriş olarak kullanıyor bazıları
En İyi Cevaplar
+1 yılbebegim senle o yuzden ayrilan olursa sukur namazi kilcaksin gelmis sikayet ediyorsun aaa🤦♀️🤦♀️
11 Yorumla
Soran+1 yılAhahahhs🤣🤣🤣
Çünkü dininde imanında temiz aile kızı güzel yemek yapar ev işleri iyi yapar erkeğin bir dediğini iki etmez
ama açık kızlar tüüü kaka hep dışarıda yerler yemek yapmayı bilmezler alışveriş delisidirler feministlerdir "erkek egemen toplumun..." diye başlayıp konuşurlar
algı bu olduğundan :p
umarım açık olmuştur :p00 Yorumla
+1 yılBir önemi yok aslında bunun
bu şekilde düşünenlere saygım sonsuz ama
başı kapalı ve açık olmasından ziyade aklı doğru yerde mi
onunla ilgilenirim ben10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
48Cevap
+1 yılÇünkü türbanda bir gizem vardir. Erkek icini acmak ve bakmak ister
61 Yorumla
Soran+1 yılÇok saçma 😩
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOnu bir fantazi olarak görüyorlar iğrenç bi şekilde.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet, çok iğrenç
önceden türbanlı olan kişiler hayatlarına daha dikkat ediyorlardı. Ama günümüzde türban moda olmuş ve onun altında her haltı yiyen kız çok malesef o sebeple bugun şartlarında kapalı veya açık olması bir kızın benım için birşey ifade etmıyor.Önemlı olan o kişinin kalbinin güzelliği ve sevgili delisi olmaması
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır türbanın konuşmak ya da konuşmamakla ilgisi olamaz.
Ve benim anlamadığım nokta sen açıksın diye konuşmayı bırakanlar, konuşmaya başladığınızda seni kaplı mı zannediyorlardı da açık olduğunu anlayınca bırakıyorlar.06 Yorumla
Soran+1 yılİnternetten konuştuklarım
- +1 yıl
Birincisi çok öfkelendim bu duruma.
Biz sanal ya da reel konuşulacak, aklı başında mantıklı, konuşulmaya değecek hatun bulamıyoruz ama adamlar bulupta bunuyolar öyle mi?
İkincisi sanal muhabbetlerin geneli farklı arzulara hizmet için kuruluyor ve umduklarını bulamayınca gidiyolar.
Üçüncüsü erkek olması yetmez birinin, bir de adam olması lazım gelir.
O da sana denkgelmemiş üstad ((:
Soran+1 yılHaklısın 🥰 zaten umrumda olmuyor fakat merak ettim direkt ilk soruları türbanlı mısın demek oluyor
- +1 yıl
E yuh artık.
Ben ilk defa senden duyuyorum böyle bişeyi.
Ben sormadım hiç ve sormam da hatta türbanlı olmamasını bir arzu edebilirim.
Yaşları kaçtı bunları yapan olgunlaşmamış arkadaşların
Soran+1 yıl25 geneli
- +1 yıl
Ergen de değiller ama ne diye böyle yaptıklarını anlayabilmiş değilim.
Fakat şunu düşünüyorum:
Bence sana layık değillerdi ve seni kaldıramayacaklarını anladılar ve akıllarına gelen ilk bahaneyi uydurup gittiler
+1 yılbu bir genellemedir ve herkes için geçerli değildir
şöyle ki açıktan kastın eğer açık giyinmekse mesela kısa etek gibi
sokakta gezen her erkek baktığı için bir erkek böyle bir kızla uzun süreli ilişki evlilik düşünmez00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılYoo acik kadinda guzel kapali kadinda ke di icinde guzeldir yani bu erkekten erkekten degisir yoksa senin dedigin gibi tum erkekler karar alip bu yil acik kadinlar degil kapali kadinlara gidiyoruz falan demedik
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılöyle bir şey ilk defa duydum belki senin cevren öyledir
60 Yorumla
+1 yılHepsini kast etmiyorum ama daha hızlı veriyolar... Maalesef böyle..
10 Yorumla
+1 yılilgili değilim ben. Açık olanlar daha çok ilgimi çekiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılyanlış çevredesin sen :D normalde kapalı kadınlara uzak duruyor yeni nesil.
10 Yorumla Açık kızlara herkes bakar herkes onun etrafında olur türbanlı kızlar da herkes bakmaz ve gerçek bir annelik eş olacağı inancı vardır tabii buna din olgusu da etkilidir
00 Yorumla
+1 yılSırf laf olsun diye yorumlanması için sorduğun o kadar belli ki, hani veriyorum gelin yapın desen, o an bin kişi çıkar ve bu lafının yalam olduğu o. an belli olur
10 Yorumla
+1 yılİnsanların bu konudaki görüşüne saygı duymalısın. Demekki karşına çıkan insanlar için türbanlı insanlar daha güvenilir.
012 Yorumla
Soran+1 yılSaygı duyuyorum zaten. Ama açığım diye güvenilir sayılmaz mıyım. Kumaş parçasının böyle bir anlamı yok ki
- +1 yıl
Kumaş parçası derken? Biraz saygılı olmayı öğren senin yalnız kalma sebebin muhtemelen bu lağım kokan zihniyetin!!!
Soran+1 yılYalnız değilim ve ben de elhamdülillah Müslüman'ım. Allah bir gün bana da kapanmayı nasip eder umarım. Ama kapanmanın amacı diğer dünya ve Allah için. O kumaşın anlamı bu. Güvenilir olmak vs değil
- +1 yıl
Gerçekten ağzından çıkan her söz lağım kokuyor.
Soran+1 yılŞu an çok saygılısınız :)))
- +1 yıl
Saygı hakeden insana gösterilir. Sende bunu hakedecek hiçbir vasıf göremedim ben.
Soran+1 yılHak etmeyecek ne dedim acaba? Örtünmek Allah için ve diğer dünya için. Bazı kadınlar bunları gösteriş ve ilgi çekmek için kullanıyor.
- +1 yıl
Sen yapılan ibadeti bir bez parçası diye küçümsedin farkında mısın?
Soran+1 yılİbadet edilirken eğer kalpten bir inanç olmaz ise kumaşın da bir anlamı kalmaz. Ben erkeklerin ilgisi için kapanan kadınlar için öyle dedim. İman için kapanılan kumaş elbette değerlidir. Benim de annem de tesettürlü ve ben de inançlı birisiyim
- +1 yıl
O zaman kullandığın kelimelere dikkat edeceksin arkadaşım. Şu an yaptığın gibi düzgünce söyleyeceksin. Bu tarz şeyler hassas konular çünkü bunlar insanların kutsalları. Sizde kusura bakmayın yanlış değerlendirmişim sizi.
Soran+1 yılÖnemli değil. Siz kusura bakmayın asıl
- +1 yıl
Anlayışınız için teşekkür ederim
+1 yılYa yok öyle bir şey. Bütün sülalem kapalıydı Ama hepsi açık gelinler aldı. Olayın saçı göstermekle alakası yok. Eşin karşına çıkmamış
10 Yorumla
+1 yılFantezi meselesi. Türbanlı bir kadınla seks yapma fikri tabu olması nedeniyle daha tahrik edici geliyor.
00 YorumlaBence değil
Ama bak bazı kapalılar gerçekten harika18 Yorumla
Soran+1 yılBunun türbanla alakası ne
Soran+1 yılEvet türban kapalı. Ben ona demedim. Cümlenin anlamına dedim. Kapalı olmak ile harika olmsk arasında ilişki ne ki
Soran+1 yılKapanan kadınlar Allah için kapanırken erkeklerin bu amacı düşünmesi terbiyesizlik
Soran+1 yılKendisi getiriyorsa veya müsaade ediyorsa bir şey diyemem öyle olmak istiyorsa. Ama türbanı bu konu hakkında kullanması da ayıp
Gizli Üye(25-29)+1 yılyoo daha ilgili olduğunu kim söyledi benim tercihim açık olur mesela
10 Yorumlaaçık kızlara herkes bakıyor, kapalı kızlar daha efendi olur diye
00 YorumlaBen extra açılıp kekoluk yüzdesini test ederdim sanırım
00 Yorumla
+1 yılevlilige yakın görüyolar daha normal üsturuplu oldugu için baska sebebi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence tam tersi bir durum 🤭 İlgi çekenler oluyor tabii ama bence açık kadınların güzellikleri çok daha ön planda.
00 Yorumla
+1 yılNeden ya açık kadınlarda çekici ben kesmem konuşmayı
10 YorumlaTürbanlı kadınlara ilgili tek yönü cinseldir genelleme değil ama şu an ki durum onu gösteriyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü kapalı kutu gibi düşün içini merak edip bakmak istiyor. Öyle yani
00 Yorumla
+1 yılErkekler icin namus en onemli sey. Turbanlilar genelde iyi oluyo namus karakter olarak. Ama tabi ki kötüleri de var
14 Yorumla
Soran+1 yılYok valla saçma bir şey. Açık olan bir kadın kapalıdan da iyi olabilir
- +1 yıl
Zannetmiyorum
Soran+1 yılKişiliğini türbanına göre mi belirliyorsun
- +1 yıl
Hyr onlarinda kotuleri var ama genel olarak çogu iyi
+1 yılBen bırakmam ayrım yok bende
Onları evliliğe daha yakın görüyorlar
Bir de türbanlı kadınlar yatakta daha azgın diyorlar12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ne alaka ya 😕
- +1 yıl
Ne ne alaka ya
Neden bilmiyorum ama banada çok çekici geliyorlar hele modern tarz dar kesimliler
10 Yorumla
+1 yılOnlar da tam aksini düşünüyor.
10 Yorumla
+1 yılBu durum Konya da bile normal değil
10 Yorumla
+1 yılbizim burda tam tersi doğudamı oturuyon?
21 Yorumla
Soran+1 yılHayır batıdayım. Ege'de. Ama genelde internetten tanıştığım erkekler öyle
+1 yılDaha iyi güdülür diye düşünüyorlardır. Örtüye saygı duymuyorum kb, kölelikten başka bir şey değil
08 Yorumla- +1 yıl
Saygı duymak zorundasin dışarda da duymasana
- +1 yıl
@Karanlığınsesii örtülü biriyle derdim yok umrumda değil, örtünme zihniyetine saygı duymuyorum ama doğru saygısızlığın anası olan siz, saygı bekleyecek kadar şeydiniz
- +1 yıl
Saygısız olan sizsiniz insanların inançlarına saygı duymayan insanlar kültürlü modern oluyor sözde asıl cahil sizsiniz ama görmüyorsunuz
- +1 yıl
@Karanlığınsesii sen kitabında yazanlara bir baksana ya da cemaat toplantılarına bir git sallamadığınız insan mı var
Ayrıca inançlı olduğunuz için cahil değilsiniz, tam da bu tavrın yüzünden cahilsiniz - +1 yıl
Bildiğini iddia eden sen kuranın hangi ayetinde cemaat geçiyor insanların inancını sorgulama hakkını nerden bulabiliyor sun sen hangi hakla saygı duymuyorum diyebiliyorsun bunu diyip kapalı d9ktorda mühendise mimara imama ihtiyaç duyan sizsiniz onlarla çalışırken de bu lafları söyleyip saygı duymayın olur mu
- +1 yıl
@Karanlığınsesii olur? Ayrıca kuranı senden daha çok okumuşumdur kshdja kuran müslümanlarından da gına geldi, siz de o cemaatlerin ayrı bir dalısınız. Cemaati topluluk olarak algıla belki ayıkırsın. Bir de dinler diğerlerini eleştirme üzerine kurulur, ötekiler daima eleştireye tutulur dinlerde.
Saygı duymama konusunu da açayım. Örtünmek bir köleleştirme, kişiyi mallaştırma girişimi. Örtü kadını erkeğin malı yapar. Babasının veya kocasının malı olan kadın örtünmek zorunda bırakılır. Açık kadınlarsa herkes için ulaşılır bir seks nesnesine dönüşür.(az bi tarih bilgisi) Örtü en nefret saçtığınız topluluklarda da vardı çünkü hepiniz aynı yerden çıktınız. Saygı duymadığım şey bu, insanlarla alakası yok. Zihniyete saygı duymuyorum yani - +1 yıl
Ortu bir önceki dinlerde zorunlu değildi islamiyetle birlikte geldi okumadığın okuduğunu iddia ettigin kitapları daha iyi araştır mani öneririm. Ayrıca ortunmemek bir seks nesnesi olmaksa sende öylesin ve bu nesne durumu olmak senin için normal demektir.
- +1 yıl
@Karanlığınsesii işte bahsettiğim tam da buydu bunu söyleyip saygı mı bekliyorsun öskslksls
Kadının örtünmesi birçok toplulukta zorunluydu. Allahın ayeti olunca daha gerçek olmuyor nitekim o da insan sözü
Keşke türbana bir tek o tarzda ilgili olsalar. Keşke..
00 Yorumla
+1 yılSaçma bir kısas
40 Yorumla
+1 yılSaklıyorlar ya kendilerini ondan
00 Yorumla
+1 yılFarklı olan herşey daha hoş olur, ki bazen
00 Yorumla
+1 yılTürbanlılar daha güvenilmez
00 YorumlaSeven türbana bakmaz ki mesele türban değil bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. türban fantezisi hepsi o kadar
00 Yorumlanasıl bir çevren var bdlsjxmcşdksm
00 Yorumla
+1 yılAmacin evlilikse ondan bırakıyorlardır
00 Yorumla
+1 yılYani daha ilgi çekici
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. içini görmüyoruz ve bu ilgi çekiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılHediye kutusu gibi düşün
00 Yorumla
+1 yılSaçmalık bence
10 Yorumla
+1 yılAlakası yok ya.
10 Yorumla
+1 yılGöz yanılması olabilir
10 Yorumlanamuslu sadık görüyorlar
00 YorumlaSaçma düşüncen var
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim düşüncem değil
+1 yılNe alaka ya
04 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum :/
- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun o zman
Soran+1 yılYani ne alaka diye düşünüyorum. Anlam veremedim
- +1 yıl
Sana iyi düşünmeler
+1 yılTürbanlı olanla ciddi düşünüyorlar genelde
10 Yorumla
+1 yılBaşka şey vardır ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Alakası yok
00 Yorumla
+1 yılErkekler görmediği şeyi merak ettikleri içindir o
00 Yorumla
+1 yılKonu çok uzun ve derin aslında..
00 Yorumla
+1 yılİlgi çekici
00 Yorumla
+1 yılEvet önemli. Açık bir kadın ile evlemek istiyorum.
00 Yorumlayeni moda çıktı biliyorum sebebini
00 YorumlaSaçma
10 YorumlaSacmalama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFantazi cogunun ki
10 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi