Gerçi zor bir durum Allah düşmanıma versin amin😀😀

Bir kişi aldatıldığında bence çok bunalım Yaşar. ama bu konuyu en yakınındaki kişilerden ailesinden destek alarak süspanse edebilir. Ve arkasından gelen pişmanlık mesajları özür dilemeler, sitresi yarıya düşürebilir. Zaten bir kişinin aldatması iki tarafında bir birine olan ilginin azalması sonucu doğuyor.
Zamanında platonik ama karşı tarafında aynı duyguları bana beslediğini düşündüğüm bir sancılı zamanım olmuştu. 18 yaşımda iken çok zordu. 🖖
Platonik oldum bi ara bide aldatmaya teşebbüsten yakaladım 😂😂
Hadi ya 😀😀
Tabiii bide kendi ağzıyla söyledi farketmeden 😂😂
Çocugun biri buna teklif etmiş buda sevgilim var ama görüşebiliriz demiş yani sevgilim var ama ben onu idare ederim diyor uyanık 😂
Çocukta tamam mı demiş 😀
O kadarını sormadım artık direkt bay bay dedim
Iyi demisim dimi aferin bana 😂
EİG için teşekkürler :)
Rica ederim.
Aldatılmak diyorum. Çünkü bir birlikteliğin olan, onca zamanını geçirdiğin emek verdiğin birine olan güveninin yıkılması ondan sonraki ilişkilerinde de kişinin güven sorunu yaşamasına yol açabiliyor. Aldatılmak için karşılıklı bir etkileşim lazım.
Platonik aşkta zaten ortada bir paylaşım yok. Bir umut verme durumu yok karşı tarafın.
İkisini de yaşamış biri olarak aldatılmak diyorum.
Cevap
10Cevap
Koray avcı nın da dediği gibi sonun da ne sen Leylasın Ne de ben mecnun 😔
Platonikte biliyosunki hesap soramazsin uzaktan seversin için acir ama aldatilma bambaska bi aci cok daha agır yasatanlarin bigün ayni aciyi crkmesini cok isterim
İkisini de yaşamadım.
Aşka inanmam ben, ihanetse herkesin kendi yolunu seçmiş olduğunun göstergesidir.
Yolun açık olsun demek yeterli.
Aldatılmak bence.
Platonik aşka alışıyorsun ve duruma kabulleniyorsun. Platonik olsada mutlu olabiliyorsun.😄
sanırım ikiside hiç aldatılmadım o yuzden ona yorum yapamam fakat platonik aşık olmak gerçekten berbat bir duygu onu biliyorum
Platonik bence... çünkü başkaları ile birlikte olduğunu görmek seni daha çok yıkarken aldatıldığında seni 1 kişi ile aldattığını bilirsin
Aşkın her türlüsü acıtır.
Daha mutlu sonla biten bir aşk hikayesi görmedim ben :))
Platonik olamam ben hiç 😀
Diğerinini hiç garantisi yok🤷♀️
Platonik, onsuz da mutlu olabilmektir.
Aldatılmak, onunla mutsuzluğu yaşamaktır.
Platonik olmak berbat bir şey kendimden biliyorum senelerce acaba beni seviyor mu diye düşünüp duruyorum sonuç ne hiç
Platonik/aldatılmak ikiside acı sanırım..
Deneyimli olarak konuşuyorum aldatılmak 😂
Al birini vur öbürüne.
Aldatılmak daha kötü inan ki.
Aldatılmak daha kötüdür bence
Platonik
tabiki aldatılmak.
Platoniklik…
İkiside acı
aldatilmak
aldatılmak
Tabiki aldatılmak.
aldatılmak