+1 yılBen kişisel olarak pek beğenmiyorum fakat bu kadınsı olmaları ya da makyaj yapmaları ile alakalı değil kesinlikle. Burada olay kişisel zevkim tamamen. Fakat takip ettiğim kadarıyla Koreli erkeklerin tarzını seven çok fazla kişi var özellikle ülkemizde. Tamamen zevkler ve renkler olayı bence. Fakat genel olarak ülkemizdeki erkeklerin daha çekici olduğunu düşünüyorum. :)
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBana göre koreli erkekler hem çok şirinler hemde çok çekiciler. Nedenini sorarsanız bence yüzleri, boyları, görünüşleri, kişilikleri, tarzları ve öznel olarak çok kaslı olmamaları (bazıları hariç örn:az kaslı Kim SeokJin örn: çok kaslı Jeon JungKook) bana göre çekici olmalarını sağlıyor. Kısacası koreli erkekler benim tipim ama ne yazık ki onların daha benim varlığımdan haberleri yok.🥲Makyaj yapmalarına gelecek olursak onları zaten idoller ve aktörler kendi istekleri üzerine yapmıyorlar diye biliyorum. Eğer kendi istekleriyle yapıyorlarsa zaten bu onların seçimi ve hiç sorgulamadım açıkçası. Umarım soruna faydalı bir cevap verebilmişimdir.♥️
30 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. 
kesinlikle çok seksiler ve sizde galiba şöyle bir algı var. erkek dediğin kıllı olur. bence erkek dediğin ile başlayan her cümle ve kalıp çok saçma. onlar yakışıklı ve sempatikler. konuşma stillerini ve nazik kelimelerini seviyorum. koreli erkeklere aşığım evet. her halleriyle ve senin değiminle "kadınsı" görünümlerini de seviyorum çünkü işte bu bana "erkeksi" geliyor. çok tatlı bakan gözlerini, abartısız vücutlarını ve çinça derken ki yüz ifadelerini de...
1911 Yorumla- +1 yıl
Hayır öyle bir algı değil nasıl ki erkeklerin geneli maskülen kadın tipini sevmiyor kadınlar içinde bu tarz erkek ne ifade ediyor diye soruyorum.
Erkeklerin yaptığı makyaja yahut başka bir şeye saldırmıyorum, soru soruyorum sadece. - +1 yıl
Genel adına konuşmak için henüz erken bence.
- +1 yıl
Kişisel fikrine saygı duyuyorum yanlış anlama muhalif değilim.
Anket yaptım oradan bakarız artık genellemeye. - +1 yıl
ankete gerek yok sevmeyenler fazlaysa hepsi bize kalır :D sevenler fazlaysa saçlarını başlarını yola yola erkeğimi kaptırmıycam tabi (bunu gelecekteki asyalı sevgilisi için söylüyor eğer asyalı sevgilisi olmazsa zenci bir sevgili edinecek o da olmazsa ötenazi yoluyla kendine kıyar. bu kızı ağlatma)
- +1 yıl
Ya hayır niye ağlayayım terchin keyfin zevkin her ne deniyor ise bir önemi yok hayat senin ve nasıl istersen öyle yaşa yine söylüyorum muhalif değilim karşıt değilim Kore düşmanı değilim sadece ülkemizde çok sayıda Koreli erkek aşığı kız olmaya başladı merak ederek soruyorum sadece 🙂
- +1 yıl
Ağlatayım*
- +1 yıl
Feminen bir halleri kesinlikle yok. Bu sizin uydurduğunuz saçma bir algı. Sizden çok daha erkeksi kişilik ve tavırlara sahipler. Hiç tanımadan, Kore'yi ziyaret etmeden oturduğunuz yerden bıdı bıdı yapıyorsunuz. Türk erkeklerinin sahne kıyafetleri ve makyajları olduğu gibi onlarda da sahne için kullanılıyor. Birazcık gelişin yıl 2021. Ki bu insanlar görsele koyduğun adam 2020 yılında dünyanın en yakışıklı erkeği seçildi. Feminen olsa orada işi olmazdı.
- +1 yıl
@LeydiStark 2019 da da seçildi. 2017 de de V seçildi kanka 😄 çünkü dünya onları seviyor.
Hayır benim tipim değiller açıkçası, beğenmiyorum..
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılKadınsılık ne ya. Bakımlı hoşlar. Dag ayısı gibi mi olsunlar.
260 Yorumla
+1 yılKadın mı? Yalnız makyajı kendi istekleri ile yapmıyorlar şirketler kadın veya erkek idol farketmeksizin makyaj yaptırıyor ve idoller hicbiseylerine karisamiyorlar bunu söylemekten dilimde tüy bitti. Ayrıca kılları yok diye lazer yaptırdıklarını sanan slklr var ve onların yaratılış şekilleri böyle kimse nasıl yaratıldığını kendi seçmiyo türk erkekleri kıllı oldukları için dalga geçiliyor ama onlarda kendi yaratılış şekillerini kendileri seçmiyor.
160 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılÇok beğeniyorum ve onlar kadınsı değiller. Filtreli fotolarla insanları aldatma.
210 Yorumla
+1 yılbence kadınsı değiller. en azından resmini koyduğun kişi kadınsı değil. makyaj yapıyorlar evet ayrıca cilt bakımı da yapıyorlar. ciltleri mükemmel duruyor. benim sevgim dizilerini izlemeye başladığımdan beri var. ama saplantı şeklinde değil tabi beğeniyorum izliyorum. Koreye gitme hayalleri ve ordan birileriyle evlenme hayali kuran genç kızlarımız var. üzülüyorum onlara.
51 YorumlaÇok bakımlı oluyorlar giyimleri çok güzel havalı oluyorlar ben beğeniyorum.. bence kız gibi değiller.
60 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Yazinda belirtmesen erkek oldugunu da farketmezdim sanirim. Efemine görünüm tasvip edemedigim bisey 👎
30 YorumlaKoreli erkekler makyaj yapmazlar sadece unluler yapar. Benim hosuma gidiyor koreli erkekler ama bana bakmazlar djsjdjsj
45 Yorumla- +1 yıl
Yapmıyorlar yüzünü yıkayıp çıkıyorlar.
- +1 yıl
@LeydiStark yapıyorlar biliyorum. Hepsi yapmayabilir ama genelden bahsedeceksek de yapmıyorlar diyemeyiz. Bakımlılar da
+1 yılJungkook u koymuşsun ve evet koreliler baya yakışıklı
90 Yorumla
+1 yılBunlar koltuk altlarını almayan etek altı traşı olmayan tipler. Bunların nesini seviyorlar anlamıyorum ki
33 Yorumla- +1 yıl
@alarachan eminim öyledir. Git o zaman koltuk altını almayan etek altı traşı olmayan bir erkekle evlen onunla aynı yatağa gir de göreyim seni :D
Hayır sevmem ama en yakın arkadaşlarımdan biri Koreli sadece arkadaş olurum sevgili noo
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYani tatlı, sevimli, yakışıklı olabilirler ama ben karşımda erkek varmış gibi ciddiye alamıyorken kadınlar nasıl alıyor anlamıyorum :D
10 Yorumla
+1 yılYiooo kadınsı değiller sadece doğuştan kılları yok ayrıca çokta yakışıklılar
110 Yorumla
+1 yılKadınsı değiller. Sadece bakımlılar
Ama ben sevmiyorum korelileri10 Yorumla
+1 yılValla ben toksik masküleriteye aşığım sanırım, lanet olsun popüler kültür…
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet tatlılar ama ben erkeğin güzel olmasını kadınsı olmasını sevmeyenlerdenim :)
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKore'ye gittim koreli erkekler hiç Kpop idolleri gibi değil. Makyaj yapmıyorlar ve çoğunluğu da kilolu. Bir Kpop idolü ile herhangi koreli erkek bir tutulmamalı
328 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKi bence koreli idoller yakışıklı değil çok çocuksu duruyorlar saygı duyarım ama benim tipim değiller
Cevap sahibi+1 yıl@Sahte_o7 Güney koreye gittim. Kore dizilerde ve filmlerde görüldüğünden genelde farklı bir ülke. Güzellik standartı başka normal fiziksel görünüş başka idollerin çoğu da çıkış yapmadan önce çok kilo veriyor zaten
Cevap sahibi+1 yıl@Sahte_o7 ben erkeklerinden bahsettim zaten kadınlar büyük ihtimalle güzellik standartlarında dolayı estetiğe ve bakıma önem veriyor. Ama erkekleri pek öyle değil (gittiğim şehir Seul bilirsin Kore'nin başkenti)
Cevap sahibi+1 yıl@Sahte_o7 belki Suel'ün farklı yerlerine gitmişzdir olabilir
Cevap sahibi+1 yılSeul
Cevap sahibi+1 yıl@Sahte_o7 ben gittiğimde gerçekten erkeklerin çoğu kiloluydu ve makyaj yapmıyordu yani başka bir açıklama bulamıyorum
- +1 yıl
Güney Kore'ye gittiğinden emin misin djdkdldşsömsjsjsksolslsldmdjejkslsşxşcödömsmsmsksldl seni Tatar mahallesine götürüp Kore burası demişler anlaşılan. Kore'de okudum 1 sene böyle bir şey yok.
Cevap sahibi+1 yıl@LeydiStark Kore'ye gittim ve orada da uzun süre kaldım tatar mahallesi ne alaka?
- +1 yıl
@LeydiStark Korede okumak zor bir şey değil. Boş yere bunun havasını atma 😄 Kız da gitmiştir neden gitmesin imkansız bir şey mi?
- +1 yıl
@Sahte_o7 Kore'de okumak zor değil mi? Ahahhaha güleyim bari 4 ortalama en az 80 YDS puanı aynen zor değil yüzlerce kişinin içinden 1 kişi aynen zor değil. Siz de gidin siz de hava atın. Biraz zor gerçi gitmeniz bu kafayla.
- +1 yıl
@LeydiStark okumadın herhalde Korede yaşadım zaten. Kore dili okuduysan ganunun yüksek olması zor bir şey değil ki yds de bi zahmet 80 olsun 😂 İnsanları tanımadan nasıl böyle dik ve ahmakça konuşabiliyorsun
- +1 yıl
@Sahte_o7 한국어와는 무관합니다. 영어를 알아야합니다. 표준입니다. 거짓말 그만해!
- +1 yıl
@LeydiStark ne yalanı lan sjsjsjsjsjsj
- +1 yıl
@Sahte_o7 어떤 도시에 살았습니까? 한국에 어떻게 왔니 그는 어느 동네에 살았습니까? 어떤 버스를 이용하셨습니까? 대학에서 전공은 무엇입니까?
- +1 yıl
@Sahte_o7 나는 존경의 마음으로 당신에게 말했지만 분명히 당신은 이해하지 못했습니다.
- +1 yıl
@Sahte_o7 너 너무 웃겨, 이 새끼야!
- +1 yıl
@LeydiStark bak translate Korecesi konuşuyorsun. Günlük kimle böyle konuşulur. Ayrıca sonları 입니다/습니다 ile bitirmene gerek yok. Direkt 반말 konuş. Bölümü de söylerim söylemem bana kalmış 😄 son attığın mesaj da garip. Sence 너 mu diyeceksin 넌 mu diyeceksin. Az daha düşün. 1 yıllık Korecenle ki 새끼 dedi ya ayyyy devam edemicemmmmmm 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
@Sahte_o7 jskslsls ya bi git gel sana sertifikalarımı atayım özelden, sen de at hadi yaşamışsın ya pasaportunu at ben sana atabilirim. Sen yalancı ve kendi kurgu kuşağında yaşıyorsun. Devam ett.
- +1 yıl
@LeydiStark sen fark edemiyor musun tuhaf Koreceni? Dediklerimin hangisi yanlış? Ne gerek var pasaporta sertifikaya kullandığım cümlelerden anlamış olman lazımdı. İspatlamak için fotoğraf atacakmışım çoluk çocuk işi…
- +1 yıl
@Sahte_o7 cümlelerim yanlış mı? :d kendini kandır. Ne dediğimi bile anlamamışsın YouTube korecesiyle benimle 반말 konuşmaya çalışıyorsun komik git işine yalancılara alerjim var naş
- +1 yıl
@LeydiStark topik 6 급’a dediği laflara bak 😂😂 umarım senin gibi bir insanla karşılaşmam. Boş.
Erkek dedigin adam gibi olacak ne bu boyle itici :)
10 YorumlaAşık değilim ama yakışıklı oluyorlar
110 YorumlaBen ilk tanıştığımda kültür şoku gibi birşey oldu. Kadın sandım bi kaçını. Bakımlı olmaları çok hoş ama erkeksi gelmiyor. Daha iri seviyorum ben.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKoreli erkekler Türk erkeklerinden bin kat erkeksi hem tavır hem kişilik olarak. Sakalları az diye kadınsı olmuyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadına benzeyen erkeğe, erkeğe benzeyen kadına lanet edilmiştir nokta.
11 Yorumla- +1 yıl
Sözde 3 büyük kitaptada solaklik lanetlenmisti bunun yüzünden boş yere çok fazla baskı uygulandı üzerimde
+1 yılKorelileri beğeniyorum, karizmatik olduklarını düşünüyorum
40 Yorumla
+1 yılÇocuk gibiler.. Aralarında yakışıklı olanlar var ama tatlı yakışıklı. Benim tipim diğiller
00 YorumlaKoreli erkekler de iyidir ama ben genelde animelerdeki kusursuz erkeklere bayılırım 😻
00 Yorumlagüzeller ve yakışıklılar ama fan değilim kimseye fan değilim olsa yeriz yeriz
30 YorumlaYakışıklılar baya. Baby face severim zaten.
50 YorumlaErkeğe yakıştırmıyorum 🤧tatlılar ama sevmiyorum 🙄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hiç hoşuma gitmiyorlar.
40 YorumlaAşık değilim ama baby face olmalarını seviyorum.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBaby face bence çok iyiler ahh junkook beni benden aldın inşallah ilerde Koreli bir sevgilim olur
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet ama çoğunlukla öyle ler
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 umarım
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. İlgimi çekmiyorlar sadece tatlılar
20 Yorumla@soo-jin sen sever misin :D
24 Yorumla
+1 yılAllah yazdıysa bozsun...
20 YorumlaHayır kesinlikle hayır
20 Yorumla
+1 yılBiseksüel olarak konuşuyorum bana göre maskulen kadın feminem erkek hoştur başkada diyeceğim vbir şey yoktur
00 YorumlaKoreli erkekler çok tatlı sadece sakalsiz olması kadınsı görünümlü olduğunu gerektirmez bence
10 Yorumla
+1 yılGuney koreli kizlar baya iyi ama
10 YorumlaHayır, sevmem. Bakımlı olsun yeter.
10 YorumlaHiç beğenmiyorum ama yakışıklıları vardır elbet
10 Yorumla
+1 yılKadınsı erkekler tarzım değil.
10 Yorumla
+1 yılÇok tatlılar ama benim tarzım değil
10 YorumlaYok böylesini sevmiyorum
10 Yorumla
1 yılBen bu admı satın almak istiyorum kızımız handeyekaç tl evlencekler
00 YorumlaÇok tatlılar bence
50 Yorumla
+1 yılFeminen olmak sadece koreli erkeklere yakışıyor
41 Yorumla- +1 yıl