Yeni evlendiğim kocam durmadan osurup kaçıyor?

ya şimdi dalga falan geçtiğimi düşünceksiniz ama geçmiyorum ama bıktım ya. ben yasındayım kocam olacak hayvanat yasında. biz sevgiliyken arabasıyla beni almaya geldiğinde bazen cok fena bi koku sarardı etrafı. anlardım ki osurmuş... sonra iğrençlikleri gitgide arttı. evde sıçıyo sifonu cekmiyo. ama öyle böyle sıçmak değil resmen iç organlarını bırakıyor tuvalete. kokutunca da "canım kusura bakma bugun acılı yedim diyo" sonra eliyle yelliyomuş gibi yapıyo sakadan burnunu kapatıyo üüüü falan diyo komik oldugunu sanıyor beyinsiz. eve bi geliyor corapları peynırlı dorıtos misalı yangın gibi kokuyor. eve birilerini cagırmaya korkar oldum. yakında evın ıcınde de maskeyle gezcem artık. uykusunda bagırarak uyanmaya basladı bide. acilen tedavi olması lazım. salak salak espriler yapıyo bide beni haşmettin diye kaydetmıs bununla egleniyo gelmıs bana gosteriyo bide. fotografıma fotoshopla bıyık sakal falan çizip bana gösteriyo sonra saatlerce egleniyo deli dana gibi guluyo cıglık cıglıga. cok mu komik ya. zeka yaşı 3 resmen. gecen haftasonu bu salak bana şaka olsun diye benim geceliğimi giydi, jartiyer falan takmıs bacagına embesil. ama nasıl guluyo. gulmekten nefes alamıyo o derece. guldur guldur cekıyo sanırsınız. oyle guldu guldu gulmekten yere dustu. ben sinirlendim buna anahtarı aldım cıktım evden komsuya gittim. sonra eve geldim sakınleşince. bana kek yapmıs gonlumu aldı opustuk koklastık barıstık. iki saat sonra da hadi seni gezmeye gotureyim dedi. arabaya bindik ankaralı namık açtı osura osura güle güle araba kullandı yıne. son ses açtı bide. rezil rusva olduk iyice. bide elli defa soyledım nerdeyse elli numara ayakların var babet corabı giyme diye yalvardım. cok kotu gorunuyor dedim. öyle deyince bana kızdı bozuldu sonra tamam bidaha gymicem dedi sonra bi baktım bu sefer gidip cekmeceden benim babet coraplarımı giymeye calısıyo esnetmiş falan , ayagından cıkıyo olmuyo bu da altına sıca sıca gulmeye devam. ben öyle mal gıbı bakakaldım suratına. napayım sımdı yardım edin nolur
Güncellemeler
+1 yıl
ben 25 yasındayım o daa 34 yasında. yazamamısım.
Yeni evlendiğim kocam durmadan osurup kaçıyor?